Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

νικολα ερασιτεχνες ειστε εσεις που καταπιανεστε χρονια με αυτα.. εγω χθες ξεκινησα κι εχω πολυ δρομο μπροστα μου για να σας φτασω.. χαχαχαχα.. να ειστε καλα ολοι

νικολα ερασιτεχνες ειστε εσεις που καταπιανεστε χρονια με αυτα.. εγω χθες ξεκινησα κι εχω πολυ δρομο μπροστα μου για να σας φτασω.. χαχαχαχα.. να ειστε καλα ολοι

Με αυτό που έκανες ξεπέρασες πολλούς από εμάς ήδη!!! ;)

Γιαννη πρεπει να ειναι καλο βερνικη εχει εξαιρετικη ομορφια και γυαλαδα

σταματα νικο κοκκινιζω :D

το ιδιο παρατηρησα κι εγω βασιλη, επισης με πολυ ωραια καλυπτικοτητα κ δεν σταζει καθολου..

αυτο που επισης ειδα κ δεν ξερω αν ειναι μονο το συγκεκριμενο βερνικιο, ειναι οτι οσο το περνας τοσο το χρωμα σκουραινει. δηλ αν περασεις 2 χερια τη μια ταβλα και 3 την αλλη εχει διαφορα στο χρωμα. δεν το ηξερα, την πατησα, και τα ξαναβαψα ολα τα ιδια χερια

Εξωτερικου χωρου διαστασεων 106x152. Το καρουλι ειναι φτιαγμενο απο την αρχη με παλετες γτ το παλιο που μου εφεραν ηταν ολοσαπιο, δοκαρια ελατης και το καπακι απο δρυ. Χρονος αποπερατωσης κοντα στην εβδομαδα

d4fe7918b58442bf5b60148ed419929e.jpg

c64543bf72688de5d48d9525c1927a56.jpg
9982a67f0811f9f70df55511b7741809.jpg
abf6a16dcfcadc7bea058066bc7e7f7e.jpg
0ba26ec969b3fc20a04dda6028553f99.jpg
79148194e1c6a3906c70fb4373c98686.jpg
a29a764508e9769780c97e119d274a50.jpg
1f79d121593f05963400e5d2b6756ed1.jpg
b98edc75e1a69f37f1263437508f288b.jpg

Έμεινα ! Γιάννη είσαι ΜΑΣΤΟΡΑΣ !
Ειχα δει κάπου στο Ίντερνετ αυτο το σχέδιο τραπεζιού, αλλά οταν βρεθήκαμε δεν μου πέρασε κάν απο το μυαλό οτι αυτο έφτιαχνες. Εδεσες τέλεια το τέλαρο με τα φύλλα. Θα μπορούσες ισως να δώσεις κι ενα ενδεικτικό κόστος ; ΜΠΡΑΒΟ.

εμ..αφου εφυγες σαν σηφουνας, δεν προλαβες να κατσεις λιγο....;) σ ευχαριστω χρηστο! πανω κατω υπολογισε 2 κατοσταρικα

Δεν ηθελα να φύγω, αλλά ξέρεις οτι ειχα υποχρεώσεις. Ούτε τα Mcallister δεν είδα. Θα τα ξαναπούμε.

αστειευομαι, το ξερω. τα σ/κ ειναι πολυτιμα ειδικα αν δουλευεις ολη την εβδομαδα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ευχαριστω καπεταν Μιχαλη

Εξαιρετική κατασκευή.

Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα να βάλεις σταυρούς από τα πλακάκια για να έχεις ίσες αποστάσεις στα ξύλα!

Επαγγελματίας θα ήθελε αρκετά χρήματα για να κάτσει να το φτιάξει!
Μπράβο σου!

Εξωτερικου χωρου διαστασεων 106x152. Το καρουλι ειναι φτιαγμενο απο την αρχη με παλετες γτ το παλιο που μου εφεραν ηταν ολοσαπιο, δοκαρια ελατης και το καπακι απο δρυ. Χρονος αποπερατωσης κοντα στην εβδομαδα

Υπέροχη δημιουργία, συγχαρητήρια μάστορα!

Πολύ έξυπνη και πρωτότυπη κατασκευή. Εναλλακτικός τρόπος δημιουργίας τραπεζιού από καρούλι καλωδίων από ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, και να μας προτείνουν στα διάφορα do it yourself περιοδικά και κανάλια στο youtube .... :a0210:

Γιάννη πολύ ωραία η υλοποίηση .... Μπράβο !!!
Η επιφάνεια είναι απίθανη !!!!
Για την στήριξη όμως με το καρούλι είμαι λίγο επιφυλακτικός. Μπορεί να δείχνει φουτουριστική αλλά στην χρήση θα διαπιστώσεις ότι τα πόδια αυτών που κάθονται στα πλάγια δεν χωράνε. Θα έλεγα ότι και η πίεση από κάποιον στην άκρη από την μία ή την άλλη πλευρά μπορεί να το ανασηκώσει λόγω μικρού μήκους της επιφάνειας που πατάει στο έδαφος ...αλλά νομίζω ότι η βάση είναι αρκετά βαριά και δύσκολα ανατρέπεται.
Εάν το καρούλι ήταν τοποθετημένο με τα στρογγυλά του επάνω και κάτω πιθανώς θα προσέφερε περισσότερη λειτουργικότητα ...αλλά δεν θα ήταν φουτουριστικό.
Πάντως σαν κατασκευή μου αρέσει και πάλι μπράβο.

Νικο οι κοντοι πλαϊνοι χωρανε ανετα, οι ψηλοι 185+ οριακα μεν αλλα δε βρισκουν. Γιαυτο εγινε κ 105 πλατος, κατω απο εκει οντως θα υπηρχε θεμα με τα ποδια

Για εργαλειοθήκη/μπαούλο αποθήκευσης ξεκίνησε,αλλά τελικά έγινε "επιπλάκι":
IMG_20160405_135347.jpg
IMG_20160405_135557.jpg

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Φράγκος στην Αθηνάς.Έχει απίστευτη ποικιλία από τέτοιου είδους εξαρτήματα καθώς και εξαιρετικά (όσο και πανάκριβα :bigcry: ) εργαλεία για επεξεργασία ξύλου.
http://www.fragos.com.gr/index.php?lang=el

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πραγματικα απιθανο. Αδικειται απο τις φωτογραφιες. Μπραβο σου!!

Τι ξυλο χρησιμοποιησες?

Μην το πάρω πάνω μου,αλλά όντως αδικείται απ`τις φωτογραφίες!
Το ξύλο είναι ταπεινό praktikerοπεύκο,περασμένο με κάσια και μετά με κάρβουνο (από είδη ζωγραφικής) για πιο "παλιακή" εμφάνιση.Λινέλαιο (με στεγνωτικό) για αστάρωμα και τέλος 3 χέρια βερνίκι.(Το πέρασα 3 χέρια γιατί επέλεξα να είναι αρκετά αρύ για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα).