Στο προηγουμενο επεισοδιο..........
Προσεχως................
Συνεχιζεται...................
Όχι, είναι προμηθευτής που μου φέρνει προϊόντα πάνω σε παλέτες. Οταν έχουν κάποια καλή τους λέω και μου την αφήνουν (με τη χρέωση που ανέφερα βεβαίως βεβαίως).
Και δύο φορές που την άφησα έξω το βράδυ γιατί είτε ξέχασα να την πάρω στο σπίτιι ή να τη βάλω στον ακάλυπτο κλειδωμένη, το πρωί δεν υπήρχε εκεί χαχαχα...
Δημήτρη αναμένουμε τήν συνέχεια,βάζω στό μυαλό μου ότι ετοιμάζεις μπαούλο γιά αποθήκευση ξύλων.
Τό στρατιωτικό μπιτόνι παραπλεύρως τίς karcher όλα τά λεφτά.
Μια μικρή βιβλιοθήκη σήμερα με σημύδα 2εκ. Ενώσεις με καβίλιες και κόλλα. Αυριανό βάψιμο με βερνίκι σε απόχρωση σκούρα καρυδιάς.
![]()
![]()
![]()
κατασκευή πόρτας, δεν μου αρέσει αλλά αν έχω όρεξη και χρειάζεται θα τις φτιάξω ξανά στο μέλλον.
View attachment 128586
δοκιμή στα πορτάκια
View attachment 128581
View attachment 128583
Μια μικρή βιβλιοθήκη σήμερα με σημύδα 2εκ. Ενώσεις με καβίλιες και κόλλα. Αυριανό βάψιμο με βερνίκι σε απόχρωση σκούρα καρυδιάς.
![]()
![]()
![]()
Γυρνώντας πίσω να δώ τι υπάρχει που μου ξέφυγε...
Παναγιώτη, εγώ μια χαρά τη βλέπω την πόρτα, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και θα αλλάξεις αν την ξαναφτιάξεις;
Στα πορτάκια οι τάβλες πως είναι στερεωμένες; Μη μου πείς οτι έβαλες λοξές βίδες σ´ όλες αυτές. :blink:
Μπάμπη όπως ανέφερα, περνώ μια βαριά οξείας μορφής τεμπελοσπαριλίτιδα. Τα πηχάκια είναι σφηνωμένα και κολλημένα με ξυλόκολλα.
Δεν μου αρέσει, κατά βάθος, αλλά αν δεν παρουσιάσει και πρόβλημα θα την αφήσω ως έχει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.