εγώ επειδή δεν μπορώ να πετύχω ποτέ την ίδια απόχρωση σε στόκο, και με ενοχλεί και μένα η στάμπα που φαίνεται στο ξύλο, χρησιμοποιώ ξυλόκολλα με πριονίδι, μπορεί να μην έχει την αντοχή του στόκου, αλλά μετά το τρίψιμο δεν φαίνεται τίποτα.
εγώ επειδή δεν μπορώ να πετύχω ποτέ την ίδια απόχρωση σε στόκο, και με ενοχλεί και μένα η στάμπα που φαίνεται στο ξύλο, χρησιμοποιώ ξυλόκολλα με πριονίδι, μπορεί να μην έχει την αντοχή του στόκου, αλλά μετά το τρίψιμο δεν φαίνεται τίποτα.
κοίτα, εάν σου βγαίνουν μεγάλα και άβολα κομμάτια με το πριονίδι, χρησιμοποίησε σκόνη ξύλου (από το τρίψιμο), αυτό είναι σαν πούδρα, μαζί με κόλλα κάνει ένα εύπλαστο υλικό σαν πλαστελίνη....ε, μετά όπου και όπως θες το βάζεις εκεί που χρειάζεται.Εγω παλι δεν εχω ματαφερει αυτο το κολπο με τη κολλα και το πριονιδι. Ειτε θ γεμισω κολλα παντου ειτε θα γινει χαμος απο πριονιδι και το κενο δεν θα κλεισει.
Πολύ ιδιαίτερες κατασκευές! Μπράβο!! Μ'άρεσε το design και στα δυο. Σ'αυτό της τηλεόρασης πιστεύω θα έδενε περισσότερο με osb στο πίσω μέρος παρά με αυτό που χρησιμοποιήσες. Τα ξύλα στην πάνω επιφάνεια δεν ενοχλούν?
image sharing sites
Πρωτη προσπαθεια για κατασκευη επιπλου με μελαμινη, εξολοκληρου.
Παπουτσοθηκη σε συγκεκριμενο σημειο του σπιτιου.
Συντομα πιστευω.
Ρε, κανω εγω τετοια πραγματα? Να σου παρω τη δουλεια?Ευχαριστώ Κυριάκο.
Όχι δεν ενοχλούν καθόλου γιατί η τηλεόραση είναι λεπτή.
Στον θείο μου άρεσε πάντως!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Καλή επιτυχία! Φρόντισε να κάνεις τυφλές ενώσεις με καβίλιες γιατί μισοχαρακτές στην μελαμίνη δεν...
Ωραιο το επιπλο τηλεορασης, μου εδωσες ιδεα σε κατι που θελω να κανω.Ευχαριστώ παίδες. Και 2 ακόμα κατασκευές από το αγαπημένο μου υλικό για το σπίτι του Θείου μου (μία ανανέωση γιατί τα παλιά έπιπλα δεν...). 1) Τραπεζάκι από ξύλο πεύκου και επιφάνεια από OSB. Επιφάνεια στρογγυλεμένη με χρήση σέγας και διαβήτη και ρουταρισμένη. Βάση με 4 πόδια κομμένα σε γωνία 15 μοιρών και ενωμένα με μισοχαρακτές. 2) Έπιπλο τηλεόρασης από OSB με μισοχαρακτές και tongue-groove ενώσεις. Πόδια από κομμάτια OSB ενωμένα με κόλλα και βιδωμένα για πιο industrial design. Ενώσεις tongue-groove σχηματισμένες με παγκοπρίονο και με καβίλιες οξιάς για έξτρα ασφάλεια (+ κόλλα πολυουρεθάνης). Έξτρα τραβέρσες από σουηδικό στο πίσω μέρος για εξασφαλισμένη αντοχή αλλά και πιο καλή συναρμογή των υλικών.
Ποιο προγραμμα ειναι αυτο που χρησιμοποιεις;Πρωτη προσπαθεια για κατασκευη επιπλου με μελαμινη, εξολοκληρου. Παπουτσοθηκη σε συγκεκριμενο σημειο του σπιτιου. Συντομα πιστευω.
Ρε, κανω εγω τετοια πραγματα? Να σου παρω τη δουλεια?
Βιδες και φεραμια θα ξηγηθω...
Ωραιο το επιπλο τηλεορασης, μου εδωσες ιδεα σε κατι που θελω να κανω. Ποιο προγραμμα ειναι αυτο που χρησιμοποιεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.