Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Μπραβο ρε Παππου!

Πολύ μου αρέσει. Μινιμαλιστικό και όμορφο!
Καλές σπουδές!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Σας ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Καλές σπουδές στο παλικάρι σου Κώστα!Πολύ όμορφο το τραπεζάκι και θα το έχει και στο δικό του σπιτικό αργότερα!

Μια χαρα το τραπεζακι και καλο ξυλο για μια ζωη! Καλες σπουδες!
Η συνθετη ξυλεια ειναι κολλημενη μονο με κολλα, μονο στις καθετες ενωσεις εχει τις καβιλιες, ετσι?

Τέλειο Παππού.
Αισθητή αναβάθμιση στο φοιτητικό σπίτι.
Φτιάξε και ένα γραφείο τώρα να γουστάρεις.

Σας ευχαριστώ.

Όντως είναι για μια ζωή & .......επιτέλους ανέβηκε ο υιός στην ταράτσα & με βοήθησε !!!
Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη έλεγαν στο χωριό μου.

Στην πλευρά των 55 cm έχει 5 καβίλιες των 12φ & μια παχιά στρώση κόλλα Titebond (την οποία την εμπιστεύομαι πλήρως). Ακλόνητο.
Α! Και η μεγάλη επιφάνεια έχει ενωθεί (& στοκαριστεί) με καβίλιες 8φ από εμένα. Δεν είχα τόσο μεγάλη επιφάνεια έτοιμη Σαβ/κυριακάτικα.

Νικόλα το γραφείο μάλλον έρχεται οσονούπω !!!!

Καλή επιτυχία στον γιό σου Κώστα με τις σπουδές του. Να είσαι καλά να τον στηρίζεις συνέχεια.
Το τραπεζάκι πολύ ωραίο και πρέπει να έριξες πολύ δουλειά, πολλά σανιδακια βλέπω.

Βασισζομενος σε ενα τεστακι με διαφορες κολλες (και titebond) που ειχα κανει παλαιοτερα, θα μπορουσε ανετα η συνθετη ξυλεια να ειχε κολληθει μονο με καλη ξυλοκολλα (titebond), ειδικα οταν μιλαμε για τραπεζακι. Οπως εχει κολληθει η συνθετη ξυλεια των παγκων μου στο εργαστηριο που ειναι απο πευκο και νομιζεις οτι ειναι ενα σωμα.

Καλή επιτυχία στον γιό σου Κώστα με τις σπουδές του. Να είσαι καλά να τον στηρίζεις συνέχεια.
Το τραπεζάκι πολύ ωραίο και πρέπει να έριξες πολύ δουλειά, πολλά σανιδακια βλέπω.

:a0210:

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Κάτι προχωρήσαμε κ σήμερα.
Νέο έπιπλο για το νέο σπιτικό.

Αψογος όπως πάντα Κώστα,νά σού ζήσει η εγγονούλα-Αθηνά,κουκλάκι είναι "φτού-φτού",καί στά χνάρια τού παππού από καλλιτεχνία από ότι φαίνεται :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Αψογος όπως πάντα Κώστα,νά σού ζήσει η εγγονούλα-Αθηνά,κουκλάκι είναι "φτού-φτού",καί στά χνάρια τού παππού από καλλιτεχνία από ότι φαίνεται :SFGSFGSF:

:a0210:

Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

..................................,καί στά χνάρια τού παππού από καλλιτεχνία από ότι φαίνεται :SFGSFGSF:

Μπαααα καλυτερη ειναι.
Στις κατασκευες του Κωστα εχω παρατηρησει οτι καποιες φορες φαινονται "πινελιες", ενω η Μαστόρισα εχει εφαρμοσει τελεια το βερνικι, με αποτελεσμα να μην διακρινεται τιποτα.

...........Δεν του το λεω ομως για να μην τον στεναχωρησω...................

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Μπαααα καλυτερη ειναι.
Στις κατασκευες του Κωστα εχω παρατηρησει οτι καποιες φορες φαινονται "πινελιες", ενω η Μαστόρισα εχει εφαρμοσει τελεια το βερνικι, με αποτελεσμα να μην διακρινεται τιποτα.

...........Δεν του το λεω ομως για να μην τον στεναχωρησω...................

Καλημέρα Cbfdim.

Κατασκευή ενός γρήγορου γραφείου από σημύδα Ρωσίας πάχους 25 mm.

Διαστάσεις ----> Ύψος: 75 cm, Πλάτος: 100 cm, Βάθος: 60 cm.

Τα τεμάχια συνδέθηκαν μεταξύ τους με καβίλιες & 4 μεταλλικές γωνίες στο κάτω μέρος του "καπακιού" ώστε να μην φαίνονται.
Το γραφείο λύνεται & δένετε σε 15 min.

Κόπηκε στο PTS 10, στην συνέχεια πέρασμα με το ρούτερ όλες οι εξωτερικές πλευρές των τεμαχίων του για το "σπάσιμο" των ακμών τους. Τρίψιμο μέχρι 320 grid. Κατόπιν πέρασμα 2 χέρια βερνίκι νερού εμποτισμού (δρυς) & 2 χέρια βερνίκι γυαλιστερό (δρυς).

νάτο και το γραφειάκι του υιού, κουκλί είναι, όρεξη για διάβασμα να έχει μόνο και για τα υπόλοιπα ο μπαμπάς εδώ είναι.