Kατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

Εγραψε πάλι η "σειρά" :a0210:
Κωστή τόση ξυλεία (καδρόνια-τάβλες-μισόταβλες) πού βλέπω στίς φωτό τά αγόρασες έτσι να υπάρχουν ?

Απάντηση: Re: Ιδέες για κατασκευές επίπλων και μεγάλων κατασκευών με ξύλο

νάτο και το γραφειάκι του υιού, κουκλί είναι, όρεξη για διάβασμα να έχει μόνο και για τα υπόλοιπα ο μπαμπάς εδώ είναι.

Μπραβο το παππου!

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Εγραψε πάλι η "σειρά" :a0210:
Κωστή τόση ξυλεία (καδρόνια-τάβλες-μισόταβλες) πού βλέπω στίς φωτό τά αγόρασες έτσι να υπάρχουν ?

Ευχαριστώ.

Η ξυλεία που βλέπεις αλλά κ πολύ περισσότερη που δεν φαίνεται είναι ιδιότυπη "προίκα".
Έχω υλικό για κάνα 5άρι χρόνια ή για κάνα ξύλινο σπίτι :ernaehrung004:

Γεια σου ρε Κώστα!!!!!!!

Τέλειο Κώστα!Γράψε και για το χρώμα κάτι βρε!
edit,το είδα!

Ευχαριστώ.

Ευκολάκι είναι κ έχω αφήσει κ 1,5 cm περιθώριο γύρω - γύρω για καλύτερο πιάσιμο. Διαστάσεις, σχέδιο κλπ = c(l)opy/paste από .......αλλού.

Τελειο το γραφειακι Κωστα, και η κατασκευη και το χρωμα, τωρα το ειδα, μπραβο!!!!

attachment.php

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Πλάνισα ξύλα (καδρονάκια πεύκου 5 cm * 5 cm) για δύο σκαμπό τύπου bar & ξεκίνησα το ένα. Το σχέδιο & οι διαστάσεις από το Ίντερνετ.

Μετά θα (προσπαθήσουμε να) φτιάξουμε & μαξιλαράκι με δερματίνη κλπ κλπ. Έχουμε δρόμο ακόμα.

Οι ενώσεις είναι με νοβοπανόβιδες αλλά οι τρύπες μετά θα καλυφθούν με "καφέ" καβίλιες.

Παραγγελία & αυτά του ....Υιού - Φοιτητή.

Ναι,στη ντοπιολαλιά όλα τα λέμε πλάνιες,με συγχωρείς.Έχεις κάποιο παράπονο;

Κάνει υπερβολική φασαρία, μου έχει κόψει μια φορά τον ιμάντα προώθησης του ξύλου (έβαλα έναν με 4 λουκια πιο ενισχυμένο 8 ) αλλά ότι κ να την ταΐζεις δεν σου λέει ποτέ όχι. Ένα 7,5 θα της έβαζα σαν βαθμολογία.

Το ερώτημα είναι: αξίζει να δώσει/σκλαβώσει κάποιος ΤΟΣΑ λεφτά για ερασιτεχνική καθαρά χρήση;

το θεμα κατα την γνωμη μου δεν ειναι ποσα δινεις...αλλα ποσα παιρνεις!!για καποιον που παιρνει εισοδηματα 2500 το μηνα,εγω δεν ανηκω εκει!,δεν ειναι και τοσα οσο για την γενια τως 600-700 που θα πρεπει να δουλεψει 3 μηνες για ενα εργαλειο!

Έτσι ακριβώς σκέφτομαι και εγώ. Ακόμα και όταν ξέρω ότι θα χρησιμοποιηθεί και θα με εξυπηρετήσει ένα σχετικά υψηλού κόστους εργαλείο, δεν είμαι ιδιαίτερα "ζεστός" στο να κάνω τέτοια θυσία για να το αποκτήσω. Και το ίδιο σκέφτομαι και για τα άλλα χόμπι μου, θεωρώ ότι από κάποιο σημείο και μετά αρχίζουμε να γινόμαστε "σκλάβοι" τους, να δουλεύουμε για αυτά.
Σκεπτόμενος αυτά μάλλον για κάποιο από τα εισαγωγικά μοντέλα της boston θα κοιταγα. Δεν ξέρω όμως τι λένε από ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk