evoxslay13
AVClub Enthusiast
Σε ευχαριστώ πολύ. Έχει κάποιες μικρές ατέλειες που τις ''συγχωρεί'' το μαύρο ματ χρώμα. Για να καταλάβεις γιατί με κούρασε τόσο πολύ είναι ότι για να πετύχω αυτό που είχα σχεδιάσει με το μολύβι επάνω στο mdf χρησιμοποιησα ίσια κομμάτια mdf σαν οδηγό για το ρουτερ με ίσιο μακρύ router bit με ρουλεμάν και πάρα πολύ προσεκτικά περάσματα ώστε να μην φύγω χιλιοστό από τις γραμμές. Το κουραστικό ήταν ότι μόλις τελείωνα την μια γραμμή των σχημάτων που έφτιαχναν έλυνα την σανίδα mdf που είχα πιάσει με σφιχτηρες και την τοποθετούσα στην επόμενη γραμμή και πάει λέγοντας. Υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος παρόμοιος με αυτόν που λέω αλλά προτίμησα να πηγαίνω μπουσουλοντας για να είμαι σίγουρος το τι κάνω.μετα ξανά τα ίδια σημεία με router bit 45 μοιρών. Οι ατέλειες είναι σε μερικά σημεία που μου άρπαξε λίγο το κοπτικο (από δική μου βλακεια) και κατάλαβα πόσο καλό αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνο εργαλείο είναι το ρουτερ αν ξεχαστεις έστω και λίγο. ευτυχώς τα σημεια αυτά είναι λεπτομέρειες (τα έφερα και με λίγο τρίψιμο) και δεν φαίνονται. Ειδικά με το μαύρο ματ.Φοβερή δουλειά, μπράβο φίλε. Για τις ατέλειες που γράφεις δεν κατάφερα να εντοπίσω ούτε μισή. Τα κομμάτια βγήκαν σαν από CNC
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk