Να σε ρωτησω απο που προμηθευεσε το φυλλο καπλαμα,γνωριζω το Καλλιγα στην Αθηνα, κανεναν αλλον?Presenting: - BUFFY!-
Σημερα που χα λιγο χρονο, και μιας και επιτελους παρελαβα τις μπαφλες για τα Jairo, ειπα να παιξω λιγακι με καπλαμα, μονο κ μονο για εξασκηση! το απογευμα θελω να καπλαμαδιασω τα Jairo και ειπα να ξεσυρω λιγακι. ετσι λοιπον ειπα να ντυσω τα ηχειακια που χα φτιαξει πριν κανα διμηνο, χρησημοποιοντας ενα ζευγαρακι focal αυτοκινητου. Ακουστικως ειναι ενα πολυτ αξιοπρεπες ηχειο, με αρκετα ξεκουραστο ηχο. (εχει ενα θεματακι στα μπασα δε λεω)
![]()
Ευχαριστω, το καταχωρησα. Με ποια μεθοδο τον κολλας?εγω φιλε μου τα πηρα απο http://www.woodplus.gr/ .. πολυ εξυπηρετικα παιδια..ειδικα ο Κος Ντινος δε παιζεται..
Νασαι καλα Σηφη.Εχω φτιαξει μια καμπινα απο ζεμπρανο αλλα με επενδεδυμενο MDF. Πολυ πιο δυσκολο για να μεινει ανεπαφος ο καπλαμας, μελετη, φαλτσοκολλησεις, διπλοι σφυκτηρες, να πεσουν τα σοκορα σωστα αστα να πανε, ενω με τον καπλαμα,φτιαχνεις το κουτι χωρις να χρειαστει να προσεχεις την αισθητικη του εμφανιση (τρυπας,βιδωνεις,στοκαρεις) και μετα ωωπ, τα καλυπτεις ολα ομορφα και ωραια.Αν βρω καμμια φωτο απο το κουτι θα την ανεβασωβενζινοκολα λεπτορευστη και στις δυο μεριες και μολις ξεραθει τα κολας...αν απρεις καπλαμα, ζητα να σου χουν κολησει απο πισω ενα χαρτι, fleece..τον κανει πολυ ποιο ευκολοδουλευτο!κοστος περιπου 5ε εξτρα το μετρο.
Σηφη μερικες φωτο οπως σου ειχα γραψειΝασαι καλα Σηφη.Εχω φτιαξει μια καμπινα απο ζεμπρανο αλλα με επενδεδυμενο MDF. Πολυ πιο δυσκολο για να μεινει ανεπαφος ο καπλαμας, μελετη, φαλτσοκολλησεις, διπλοι σφυκτηρες, να πεσουν τα σοκορα σωστα αστα να πανε, ενω με τον καπλαμα,φτιαχνεις το κουτι χωρις να χρειαστει να προσεχεις την αισθητικη του εμφανιση (τρυπας,βιδωνεις,στοκαρεις) και μετα ωωπ, τα καλυπτεις ολα ομορφα και ωραια.Αν βρω καμμια φωτο απο το κουτι θα την ανεβασω
Ευχαριστω Σηφη και εσυ καλες κατασκευες.Το σοκορο το αφησα επιτηδες λιγο να εξεχει γιατι η ταινια του καπλαμα στα σοκορα δημιουργει προβληματα, δεν γινεται να κοπει το περισσευμα τελειως ευθεια και να μην αφησει καποια κενα με την πλατη,γιαυτο την εβγαλα λιγο προς τα εξω (οσο ειναι το παχος της) και της "εσπασα" την ακρη.Στο επομενο σιγουρα καπλαμας,επιβαλλεται.ομορφη καμπινα μπραβο!.στην 3η το σοκορο σου φυγε λιγακι ε..πακετο αμα ειναι επενδυμενο να παρει..γιαυτο καπλαμας και παλι καπλαμας..
Φιλε καταρχας καλωσηρθες!! Μπραβο!Παρα πολυ ομορφη και τακτοποιημενη κατασκευη!και παλι μπραβο!TITAN 2000 + DISPE PREAMP JFET
Toν ΤΙΤΑΝ 2000 τον εχω ξανα κανει post και σε αλλο forum αλλα τωρα αυτη ειναι η τελικη παρουσιαση.
Εχω τοποθετησει διαφορετικα το board εξοδου με τους ρελαι εξοδου ετσι ωστε το speakon να βρισκεται κατευθειαν στον σασι .Τωρα συνοδευεται και απο ενα κυκλωματακι διπλα στο soft start ειναι dc filter που σταματα το θορυβο των τοροειδων μετασχηματιστων. Υστερα απο την αποφυγη ενος ground loop απο το αρχικο σχεδιο τωρα στα ηχεια ακουγεται το απολυτο τιποτα .
Eπισης διαφορετικη συνδεσμολογια του multiplier πανω στα τρανζιστορ εξοδου ετσι εχω καλυτερο thermal compensation ετσι οταν τα τρανζιστορ εξοδου ζεσταινονται ο multiplier μειωνει το ρευμα ηρεμιας σε επιθυμητο επιπεδο οχι κατω απο τον αρχικο οριο ρευματος ηρεμιας.
Επισης χρησιμοποιησα siver mika στο φιλτρο εισοδου και Cdom και το αποτελεσμα
οταν ανοιξα το bandwith με χαμηλοτερο σε 330 pf να εχω λιγοτερο ringing σε τετραγωνο παλμο σε πληρη ενισχυση .
Τα αποτελεσματα του ΤΙΤΑΝ τωρα τα απολαμβανω με την τελευταια κατασκευη ενος προενισχυτη με jfet εισοδο και ταξη Α στην εξοδο του Pαvel MACURA απο την Τσεχια .
Καταπληκτικη ακουστικη αποδοση και με μετρησεις σε κυματομορφες, τσιμπαει αρκετα η τιμη ολοκληρη η κατασκευη με μετασχηματιστη dual ring και ταιριασμενα jfet αλλα αξιζει ο κοπος (προσωπικη αποψη )
TITAN 2000 + DISPE PREAMP JFET
Toν ΤΙΤΑΝ 2000 τον εχω ξανα κανει post και σε αλλο forum αλλα τωρα αυτη ειναι η τελικη παρουσιαση.
Εχω τοποθετησει διαφορετικα το board εξοδου με τους ρελαι εξοδου ετσι ωστε το speakon να βρισκεται κατευθειαν στον σασι .Τωρα συνοδευεται και απο ενα κυκλωματακι διπλα στο soft start ειναι dc filter που σταματα το θορυβο των τοροειδων μετασχηματιστων. Υστερα απο την αποφυγη ενος ground loop απο το αρχικο σχεδιο τωρα στα ηχεια ακουγεται το απολυτο τιποτα .
Eπισης διαφορετικη συνδεσμολογια του multiplier πανω στα τρανζιστορ εξοδου ετσι εχω καλυτερο thermal compensation ετσι οταν τα τρανζιστορ εξοδου ζεσταινονται ο multiplier μειωνει το ρευμα ηρεμιας σε επιθυμητο επιπεδο οχι κατω απο τον αρχικο οριο ρευματος ηρεμιας.
Επισης χρησιμοποιησα siver mika στο φιλτρο εισοδου και Cdom και το αποτελεσμα
οταν ανοιξα το bandwith με χαμηλοτερο σε 330 pf να εχω λιγοτερο ringing σε τετραγωνο παλμο σε πληρη ενισχυση .
Τα αποτελεσματα του ΤΙΤΑΝ τωρα τα απολαμβανω με την τελευταια κατασκευη ενος προενισχυτη με jfet εισοδο και ταξη Α στην εξοδο του Pαvel MACURA απο την Τσεχια .
Καταπληκτικη ακουστικη αποδοση και με μετρησεις σε κυματομορφες, τσιμπαει αρκετα η τιμη ολοκληρη η κατασκευη με μετασχηματιστη dual ring και ταιριασμενα jfet αλλα αξιζει ο κοπος (προσωπικη αποψη )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.