Κατασκευή AMB audio DAC γ1&γ2

Re: Απάντηση: Κατασκευή AMB audio DAC γ1&γ2

Μετά από αρκετό καιρό...το ολοκλήρωσα!!!
Δυστυχώς όμως λόγω οικονομικού στριμώγματος και περιορισμένου χρόνου το δίνω.....
Να πω εδώ πως μερικές κολλήσεις δεν είναι αισθητικά ωραίες (το καλό μου κολλητήρι κάποια στιγμή φλίπαρε και χρησιμοποίησα το εφεδρικό μου.
Εχω τσεκάρει τις τάσεις στα testing points και είναι σωστά όλα, αλλά δεν το έχω βάλει να παίξει μουσική.
Μαζί θα δώσω και όλα τα εφεδρικά ICs που αγόρασα καθώς και το wm8742(αυτή τη στιγμή φοράει το wm8741.)
Τα εξαρτήματα είναι ότι καλύτερο μπορούσα να αγοράσω (Wima, nichicon, vishay κλπ).

Η τιμή είναι 200 ευρώ.

Σε λίγο θα ανεβάσω και φωτογραφίες.

Ξέχασα να γράψω, η τιμή περιλαμβάνει και τα μεταφορικά.

DSC_0190.jpg

Εδώ φαίνεται το ταίριαγμα των πλακετών σε "σάντουιτς".

Κρίμα και σε περιμέναμε για εντυπώσεις!

Μιας και το δίνεις για λόγους προφανείς και επειδή πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος να μην παίζει, βάλε κάποιες φώτο κοντινές στα διάφορα σημεία των IC's για το θέμα των κολλήσεων...αλλά μάλλον βλέπω ότι τραβάς από κινητό και κοντινές γιοκ!

Βουαλά οι φωτογραφίες, είναι από κινητό όντως....
Οι κολλήσεις δεν είναι κακές, λόγω χοντρής μύτης έπιασαν περισσότερο καλάι απ'όσο έπρεπε.
Σε όποιον το θελήσει θα στείλω καβάντζα ICs για όλες τις θέσεις! Οπότε και όπως είναι τώρα να μην παίζει, μπορούν να γίνουν διορθώσεις.DSC_0190.jpg

Nice Update!

Θα περιμένουμε όσο το ευχαριστιέσαι :-)

Παιδιά τα φώτα σας!!!!!Mayday!!!!!

Τσίμπησα έναν r-core μτς για το ντάκι μου, ο οποιός στο πρωτεύων έχει 7 καλώδια, μπορεί να συνδεθεί στα 220 αλλά και στα 110.
Ορίστε και οι φωτό: http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110667370488#ht_724wt_1039
Το ερώτημα είναι: Εχω 2 μπλε, 2 καφέ 2 κίτρνα και ένα μαύρο. Στην έξοδο έχω πρασινο ασπρο κόκκινο,γκρι.Τι είναι τι ωρέ;;;;;
Πως στο καλό θα συνδέσω το πρωτεύων;;;; Ο αναθεματισμένος ο κινέζος δεν μπορουσε να μου κολλήσει ένα στίκερ στα εγγλέζικα, μου έβαλε κινέζικο!!!!

Όταν έχουμε είσοδο συνήθως το καφέ = φάση, μπλε= ουδέτερος και κίτρινο = γείωση - προφανώς τα έχει διπλά γιατί υποστηρίζει και 110Vac (τώρα θα μου πεις έχει και ένα μαύρο).
Στο σύνδεσμο που μας έδωσες αναφέρει ότι η έξοδος έχει 7 καλώδια (3 για 18-0-18 και 2 διπλά για 2Χ12) οπότε τα έχεις δει ανάποδα δηλ. τα 7 είναι της εξόδου και τα 4 της εισόδου (δες και το σχεδιάγραμμα 110/220Vac).

Το καλύτερο είναι να του στείλεις ένα email και να σου απαντήσει ακριβώς ποια καλώδια είναι εισόδου-εξόδου και ποια ακριβώς χρώματα!

Και γω με το μαυρο έχω σκαλώσει. Αμα δεν ήταν αυτό τότε όλα οκ. Στη μία πλευρά που έχω 4 τα χρώματα είναι πράσινο άσπρο κόκκινο, γκρι. Θεώρησα πως αυτή είναι η έξοδος.
Θα τσεκάρω και με το ωμόμετρο για σιγουριά.
Του στειλά μωρέ μέιλ αλλά δεν απαντάει....
Επρεπε να χα πάρει ένα κύβο μτς να τελείωνα....Τα r-core με μάραναν.....

Πάντα όταν ψωνίζω από Κινέζους, κοιτώ δύο πράγματα:
1) τι τεκμηρίωση δίνουν για το υλικό
2) εάν έχει καλή ανατροφοδότηση για σωστή επικοινωνία στο feedback του. Εκεί συνήθως για @@@@ τα μέλη γράφουν ότι ο τύπος δεν ξέρει τι εστί επικοινωνία.

Τώρα εάν δεν σου απαντήσει, σίγουρα θα βρεθεί άλλο μέλος με περισσότερη εμπειρία να σε κατευθύνει (η μέθοδος με το ωμόμετρο είναι σωστή πάντως). Το σίγουρο είναι ότι τα 7 καλώδια (3 για τα 18-0-18 και άλλα 4 για τα 2Χ12V) είναι η έξοδος και τα 4 η είσοδος, αλλά με πράσινο-άσπρο-κόκκινο-γκρι τι άκρη να βγάλεις χρωματικά - στη φώτο όμως ο καραγκιόζης τα έχει σωστά δηλ. 2κόκκινα και 2άσπρα εάν θυμάμαι και είδα σωστά.

Last edited:
Επιτέλους ήρθε απάντηση!
Εχεις δίκιο τα 4 είναι είσοδος. Τα μπέρδεψα εγώ, γιατί θεώρησα πως στο πρωτεύον θα χρησιμοποίησε χρωματικό κώδικα ηλεκτρολογικό....φφφφ τέλος καλό όλα καλά! Θα συνδέσω τον σάλα σήμερα και θα τον κουμπώσω στο ντάκι μου. Εχω και μια-δυο ιδέες για κουτί, μόλις τελείωσω θα ανεβάσω φωτογραφίες!

Ωραία καλό τέλος.
Ευχές για καλή δουλειά...και μη ξεχνάς περιμένουμε τις ακουστικές εντυπώσεις σου!