Κατασκευη BLH με FE 208EΣ

Ευχαριστω.Φυσικα απο κοντα υπαρχουν ατελειες λογω του οτι εγινε το στρωσιμο στο χερι αλλα τι να κανω?Το χρωμα το εφερα με αναμειξη,αποκλειεται να το φερω ξανα το ιδιο:flipout:

Μενει να πειραματιστω για τη στηριξη

Μπράβο Σταύρο! Δειχνουν πολύ ωραία. Για τη στήριξη, με ακίδες μάλλον θα είσαι εντάξει μια κι έχεις μάρμαρο κάτω... Υπάρχουν αρκετές στο ebay.

Τελειωσε και το δευτερο.Καμια σχεση σε εμφανιση απο το πρωτο....

Και μια με ενα δισκο για συγκριση

HPIM1691.jpg

HPIM1692.jpg

ΥΓ.Δεν ακουω δισκους:):)

Last edited:
Καταπληκτική Δουλειά!
Απίστευτα όμορφα φαίνονται στη φωτογραφία!

Μολις ειχαμε μια ακροαση με το φιλο Σωτηρη εκ Πατρας,τον οποιο και ευχαριστω,και για την παρεα πανω απο ολα.

Ειχαμε πολυ αρκετα καλο αποτελεσμα κυριως στο μεσοχαμηλα,οπου εδινε ρεστα.Το ρολλ οφ στα ψηλα ειναι αισθητο σε μερικα κομματια,αλλα το ψαξιμο τουιτερ θα περιμενει:guitarist:....

Επισης δοκιμασαμε ετσι στα γρηγορα "ανακατασκευη" στον ενισχυτη.Αλλαξαμε το πρωτο σταδιο του ενισχυτη με τις 845,απο γειωμενη καθοδου με παραλληλα τριοδικα(6ΣΛ7),με φορτιο 50Κ,σε τοπολογια φορτιο η μια της αλλης,κατι σαν srpp αλλα με εξοδο την ανοδο της εκατω,και αντι αντιστασεις για το Ι/V,απλα πολωση απο μπλε λεντ.
Μην με ρωτατε γιατι,ετσι μου ηρθε:flipout:.Δουλεψε μια χαρα,αλλα ηταν λιγο μουντος ο ηχος,με λιγοτερη ατακα στα μεσοχαμηλα.Αυριο θα δοκιμασω τπτ αλλο....

Επισης δοκιμασαμε και τον sonic Impact που εφερε μαζι του ο Σωτηρης.Ειχε πολυ καλες μεσαιες,αλλα ειχε πολυ χαλαρο χαμηλο και πολυ αδυναμα δυναμικα,σαν να ηταν πολυ αργος....
Για τα λεφτα του παντα ειναι λιρα-εκατο

Αυτα-bye-

Last edited:
Oμολογώ οτι η πρώτη εμπειρία με κόρνες ήταν μοναδική... Τετοιο χαμηλό δεν έχω ξανακούσει. Και δεν μιλώ μονο για όγκο ή ατάκα σε drums, αλλα και για πεντακάθαρες νότες με σώμα και χροιά σε μπάσσο, ηλεκτρικό ή ακουστικό. Βεβαια, μετα μου είπε ο Σταυρος οτι ακούγαμε το κορυφαίο μεγαφωνο της Fostex στα fullrange κι εκεί ησυχασα :flipout:

Παίξαμε λιγο και με τον tripath μια και το ηχειο ειναι πολύ ευαίσθητο. Πολύ καλός overall για τα λεφτά του και κυρίως ξεκούραστος, αλλά δεν είχε καμία σχέση με τις 845.

Το μονο που μένει ειναι οι ψηλές του ηχείου. Κάτι για ribbon λέγαμε, κάτι άλλα για διενυσχύσεις... ;)

Y.Γ. Επειδη ξέρω οτι εδω μέσα εκτός από λαμπάκηδες είστε και κορνάκηδες, μη μ'αρχισετε στο ψησιμο για κόρνες... Κουτιά θα πάρω :BDGBGDB55::flipout:

once you go horn,you never go back:)

Βασικα με αυτο το ποστ ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους με ενθαρρυναν στην αποφαση για την κατασκευη.Δεν ειχα ξανακουσει τετοια υλοποιηση,και βασικα η επιλογη εγινε με κλειστα ματια,και επενδυσα πανω της βασισμενος στα λογια μερικων:grandpa:

Φυσικα ποτε δεν υπολογιζα οτι θα ειχα τετοιο αποτελεσμα.

Ευχαριστω λοιπον το AV horn club:grinning-smiley-043(ξερετε ποιοι-bye-),για την προτροπη,καθως και τον κ.Σπερτο για την συμβουλη για το 208 vs 206

-bye-