Κατασκευή cnc Router 900χ700 απο τo 0.

Δοκιμών συνέχεια... είμαι σε καλό δρόμο θα έλεγα. Το τιγράκι είναι με mdf. Γρήγορη κοπή και σχετικά καλό αποτέλεσμα.

IMG_20200314_181707.jpg

Αυτό μου πήρε περίπου 3 σίμηση ώρες εκτύπωση. Αλλά έχει τρομερή λεπτομέρεια. Εδώ είναι όπως βγήκε.... Το σχέδιο είναι αγορασμένο. Μην νομίζετε ότι κάθισα και το έφτιαξα εγώ, γιατί θα ήμουν αλλού τώρα..:flipout:

IMG_20200316_174004.jpg

Και εδώ το έχω περάσει δύο χέρια teak oil.. Οι δοκιμές συνεχίζονται..

IMG_20200316_202549.jpg

Φανταστικο το σκελετόπουλο! Και πολυ επικαιρο το καλωσορισμα μεσουσης της πανδημιας :a0210:

Η οξια ειναι ιδανικο ξυλο, συμπαγεστατο, για σωστη αποδοση της λεπτομερειας.

πολλη λεπτομερια !!!!!!!!!

αλλα και οι 3 1/2 ωρες για τοσο μικρο ειναι πολλες

Δεν είναι καθόλου πολλές Σώφρον. Το τελευταίο κονδυλάκι, (0.1) που έβαλα για φινίρισμα, έβγαλε κώδικα 287.000 γραμμές. Έτρεξα με ταχύτητα 1,2 μέτρα, όπου η ταχύτητα μειώνεται ανάλογα το σκαμπανέβασμα που κάνει ο Ζ, όπου η ταχύτητα μπορεί να πέσει και κάτω απο το μισό. Βγήκε σε 2,5 περίπου ώρες το φινίρισμα.
Αναλογίσου να πάρεις ένα μολύβι, και να τραβήξεις 287.000 γραμμές σε ένα χαρτί.

Πολύ καλό και το τιγράκι αλλά ο ομορφούλης είναι απίστευτος! Τρομερό φινίρισμα. :SFGSFGSF:

KOSSTV:2thumb22sup:
Babis το τιγράκι θα το ξαναφτιάξω, γιατί στο mdf χάνει πάρα πολύ. Είναι και εύκολο. Μόλις βρώ κάνα ξυλαράκι της προκοπής.

Ξύλα έχω, αλλά και βρίσκω άφθονα. Αυτό που δεν έχω είναι τρόπος να τα κόβω στο πάχος που θέλω, (αναφέρομαι σε μεγάλα κομμάτια. Τουλάχιστον 400χ400 mm με πάχος μέχρι 30 mm) και βεβαίως πλάνη.
Θα βρω κάνα ξυλουργείο να εξυπηρετούμαι...ελπίζω.

Προς το παρών κάνω δοκιμές με ότι έχω. Το παρακάτω είναι ιροκο.

IMG_20200318_093114.jpg