Κατασκευή DAC Kit

takisspanos

AVClub Enthusiast
4 November 2007
851
Ρέα Δροσιά
Καλημέρα, σκεπτόμουν αν υπάρχει κανένα καλό DAC Kit , δοκίμασα να βρω το Buffalo επειδή διάβασα πως το προτείνετε, αλλά σε ένα site που το είδα δεν υπάρχει σε stock, δεν ξέρω αν όπως λένε είναι αρκετά καλό. Επίσης αν ξέρει κάποιος, ή έχει φτιάξει αυτό Audio Note DAC Kit 3.1 Balanced / RCA (http://www.audionotekits.com/dac3_1.html). Η Audio Note πολύ αμφιλεγόμενη σαν εταιρία, είναι κάποιοι πολύ φανατικοί και κάποιοι άλλοι που δεν θέλουν ούτε να την ακούνε.

Κανε υπομονή μια εβδομάδα. Φτιάχνουμε ένα dac το οποίο θα παρουσιάσουμε στη κατηγορία και πιστεύω ότι θα σου κάνει. Μην αγοράζεις ακόμα τίποτε.

Κανε υπομονή μια εβδομάδα. Φτιάχνουμε ένα dac το οποίο θα παρουσιάσουμε στη κατηγορία και πιστεύω ότι θα σου κάνει. Μην αγοράζεις ακόμα τίποτε.
ακομα ρε Σταυρε ο Βασιλάκης?

Καλημέρα, σκεπτόμουν αν υπάρχει κανένα καλό DAC Kit , δοκίμασα να βρω το Buffalo επειδή διάβασα πως το προτείνετε, αλλά σε ένα site που το είδα δεν υπάρχει σε stock, δεν ξέρω αν όπως λένε είναι αρκετά καλό. Επίσης αν ξέρει κάποιος, ή έχει φτιάξει αυτό Audio Note DAC Kit 3.1 Balanced / RCA (http://www.audionotekits.com/dac3_1.html). Η Audio Note πολύ αμφιλεγόμενη σαν εταιρία, είναι κάποιοι πολύ φανατικοί και κάποιοι άλλοι που δεν θέλουν ούτε να την ακούνε.

Καλημερα Τακη
Για τα δικα μου τα αυτια δεν εχει νοημα η ταλαιπωρεια για το buffalo ουτε για το audio note. Υπαρχουν κατα πολυ απλουστερες
& φθηνοτερες υλοποιησεις με αντικειμενικα κορυφαια αποτελεσματα. Αν θελεις μπορεις να ακουσεις καποια απο αυτες τις υλοποιησεις

Φιλικα Γιωργος

Είναι έτοιμο ,, είναι ροκάδικο με μερακλίδικο αναλογικό τύπου άρωμα λαμπάτης ηλεκτρικής κιθάρας και αρμόνιο απο τα 70 .... δώστου φανκιές και πάρτου την ψυχή

αναμεινατε ,, δεν είναι η ανακάλυψη του τροχού αλλα έχει ενδιαφέρον

Είναι έτοιμο ,, είναι ροκάδικο με μερακλίδικο αναλογικό τύπου άρωμα λαμπάτης ηλεκτρικής κιθάρας και αρμόνιο απο τα 70 .... δώστου φανκιές και πάρτου την ψυχή

αναμεινατε ,, δεν είναι η ανακάλυψη του τροχού αλλα έχει ενδιαφέρον

Ερχοντια και γιορτές.........Ενα δώρο στον εαυτό μου χρειάζεται νομίζω!

ακουσες ροκ και εισαι μεσα πρωτος πρωτος. σωστος

Μόνο αυτό μας έμεινε πατριώτη.........Ασε που ταιριάζουμε και στις μουσικές με τον Vassilis-T οπότε ένας λόγος παραπάνω να ετοιμάζω τα ασημικά μου. Θα φέρω και το ταπεινό μου dacάκι να δούμε τί γίνεται. Προβλέπω ενδιαφέροντες μέρες να έρχονται

Κανενα νεο παιδια?

ριξτε κανα Hint να ξερουμε!!..θα βγουν πλακετες?..ψαχνομαι κ γω για dac αυτο τον καιρο..

περίμενε βρέ λίγο .. και να σου βγάλω το κιτάκι σκέτο ... δεν πάιζει οπως πρέπει ,,, το τιουνάρω στα σημεία ( πολλά σημεία .. ) ,, και θα το δείς

είναι κατα βάση έτοιμο ,,, αλλά θέλει κάμποσα χεριάσματα

Re: Απάντηση: Κατασκευή DAC Kit

Σπασε πλακα να παλευουμε το ιδιο dac.. Χα χα χα.. Οκ θα περιμενω..

ναι ναι ναι ασφάλως :BDGBGDB55:

κάτσε μην το ματιάσω ,, να το δόσω στον άνθρωπο να δουλέυει γιατί το έχω σκίσει στις δοκιμές τραι εντ κραι :music-smiley-005: ,, αλλα ήρθε εκεί που πρέπει ,, νομιζω :antlers:

σοβαρά τώρα....
επειδή έχει κόψει κρύο και το πετρέλαιο ακριβό η μόνη λύση για θέρμανση είναι το κολλητήρι.
Ρίξε κανα σχέδιο, σου έχουμε εμπιστοσύνη.
Μπορεί να έχουμε ζώα αλλά ...να περνάει και λίγο η ώρα...