Κατασκευή Κοσμημάτων. Τεχνοτροπίες και υλικά.

Μπραβο Κυριακο, το 'πιασες το θεμα!
Απειρα ειναι τα παιχνιδια που μπορεις να κανεις με το υγρο γυαλι, φαντασια να υπαρχει και απο κει και περα δημιουργεις μοναδικα κομματια.

Σας ευχαριστω παιδια!

Δημητρη ειναι τοσο ομορφα που σκεφτομαι να κανω τρυπα στο αυτι μου!
Χαχαχαχαχαχα

Μπαμπη χρωμα ειναι το οποιο δεν διαλυθηκε και εδωσε αυτη την οψη!

Θα πάνε για δωράκι στην κυρία με τα δωμάτια στην Νάξο. 'Έτσι για να μας θυμάται όταν φύγουμε με το καλό.

Σε ρωτάω γιατί εγώ δεν έχω !!!!!!
Να πάρεις μαζί σου και σετ από τα άλλα κουμπώματα.

ρε παιδια...δεν θελω να σας την χαλασω, αλλα αυτα τα ξυλινα σκουλαρικια δεν ειναι λιγο βαρια?

Καλησπέρα. Κάθε άλλο.
Τα ξύλινα σκουλαρίκια σε αυτές τις διαστάσεις κ με 2,5 mm πάχος είναι σαν να μην τα φοράς καθόλου.

Πραγματικα ειναι παναλαφρα!

Εδω μια υλοποιηση της αδερφης μου!

20180803_224817.jpg

Και εδω μια τελευταια δικια μου δημιουργια με υγρο γυαλι!

20180805_125756.jpg

20180805_130527.jpg

Ολα απο ξυλο φτελιας.

Πολυ ωραια Κυριακο!

Παντως καλο ειναι να λεμε και καμμια λεπτομερια κατασκευης οπου χρειαζεται, οπως πχ. στις προσμιξεις στο υγρο γυαλι, εχει ενδιαφερον.

Δεν ειναι τπτ Μιχαλη, ευκολακι.
Γεμισμα το ξυλο μεχρι την μεση με υγρο γυαλι και στερεοποιηση, βαψιμο με βερνικι με γκλιτερ απο την συλλογη της Ξανθης και συμπληρωμα το υπολοιπο με υγρο γυαλι!
Ετσι τα γλιτερ εμειναν στην μεση!

Πολύ ωραία Κυριάκο... :a0210:
Να σε δώ να τα φοράς στο λιμάνι πάνω σε 12-ποντο και τι στον κόσμο... Μούρλια θα είσαι :flipout:

Δεν ειναι τπτ Μιχαλη, ευκολακι.
Γεμισμα το ξυλο μεχρι την μεση με υγρο γυαλι και στερεοποιηση, βαψιμο με βερνικι με γκλιτερ απο την συλλογη της Ξανθης και συμπληρωμα το υπολοιπο με υγρο γυαλι!
Ετσι τα γλιτερ εμειναν στην μεση!

Ναι βρε, το ξερω, αλλα ειναι σημαντικο να αναφερθει γενικοτερα οτι εχουν γινει δυο στρωσεις απο υγρο γυαλι.
Το γκλιτερ εχω διαπιστωσει οτι αν το ριξεις απο πανω δεν παει πολυ κατω γιατι ειναι πολυ ελαφρυ. Με λιγο ανακατεμα οταν κανεις το μιγμα στο ποτηρακι πανε παντου.
Τωρα πραγματικα δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορα ειδη γκλιτερ με διαφορετικο ειδικο βαρος και καποια απο αυτα βουλιαζει:))

Παντως σαν τεχνικη, το υγρο γυαλι μαζι με το ξυλο η αλλο υλικο, ειναι πολυ ομορφη και διαφορετικη απο τα υπολοιπα χειροποιητα κοσμηματα.
Εχω 3-4 βιβλια που μπορω να σου δανεισω αν θες για ιδεες.