Κατασκευη λαμπατου phono stage

τιποτα δεν σου ξεφευγει:aetsch:!!

Όχι που θα μου ξέφευγε... :aetsch:
Το τροφοδοτικό του θα το κάνεις στο σχέδιο του τελικού όπως εγώ; :p

Πάντως οι κούρμπες του είναι πολύ Sexy... Και από βάψιμο... Λες και το έχει κάνει επαγγελματίας! :flipout:

ωπ, τώρα το είδα...

κουκλί ετοιμάζεις Τάκη, όπως πάντα ;)

έχουμε φτάσει σε μετρήσεις και ακουστικές εντυπώσεις; για ρίξε καμιά ενημέρωση

οι εντυπωσεις μεχρι στιγμης με το πρωτο απλο τροφοδοτικο ειναι αρκετα καλες. Η μεσαια εχει τον πρωτο λογο, στις υψηλες το ακουω μεταλικο, αλλα και καπως βιαστικο!! . Θα δοκιμασω και αλλα 3 τροφοδοτικα για να εχω καλυτερη αποψη.

Στελιο δεν περνει χαμπαρι!!!! εχει πολυ κερδος!! αυτο το κολπο με την απευθειας γειωμενης καθοδου της 5755 δειχνει να λειτουργει αρκετα καλα !!. Καποια στιγμη θα δοκιμασω να της ανεβασω λιγο την καθοδο να δω διαφορες!

Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα μια μικρη ενσταση για το κουτι.με τοσο πολυ gain θα επρεπε το κουτι να ειναι απαραιτητως μεταλλικο και να διμιουργει ενα κλοβο θωρακισης ,υποψιαζομαι οτι αν κινητο κανει κληση κοντα του θα τα ακουσεις ολα στα ηχεια σου.ισως μια εσωτερικη θωρακιση βοηθησει για να παραμεινει το οντως εντυπωσιακο οπτικο αποτελεσμα του ξυλινου κουτιου!

Re: Απάντηση: Κατασκευη λαμπατου phono stage

Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα μια μικρη ενσταση για το κουτι.με τοσο πολυ gain θα επρεπε το κουτι να ειναι απαραιτητως μεταλλικο και να διμιουργει ενα κλοβο θωρακισης ,υποψιαζομαι οτι αν κινητο κανει κληση κοντα του θα τα ακουσεις ολα στα ηχεια σου.ισως μια εσωτερικη θωρακιση βοηθησει για να παραμεινει το οντως εντυπωσιακο οπτικο αποτελεσμα του ξυλινου κουτιου!

εχεις απολυτο δικιο!! απο μεσα ειναι ολο γαλβανιζε λαμαρινα 1,5 χιλ απλα στην φωτο δεν ειχα βαλει τα πλαινα κοματια!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κατασκευη λαμπατου phono stage

εχεις απολυτο δικιο!! απο μεσα ειναι ολο γαλβανιζε λαμαρινα 1,5 χιλ απλα στην φωτο δεν ειχα βαλει τα πλαινα κοματια!!
ε τοτε εχουν ολα καλως! καλη επιτυχια στο τελικο αποτελεσμα.

Tα συμπερασματα μεχρι στιγμης με το απλο τροφοδοτικο ειναι αρκετα καλα με μονο μια ενσταση στο ανω ακρο που το ακουω καπως [βιαστικο] αποσβενει καπως γρηγορα και στις ανωτερες ψηλες βγαινουν σαν [φθογοι]!! Κατι τετοιο το εχω ξαναδει οταν παιζω με ανορθωτρια! Αυριο μαλλον θα το δοκιμασω με solid state ανορθωση.