Κατασκευη παγκου για το Dewalt DW745 και αλλα εργαλεια.

Re: Απάντηση: Κατασκευη παγκου για το Dewalt DW745 και αλλα εργαλεια.

Eμενα μου φαινεται οτι δινει ταση στον διακοπτη μπροστα για 5-10 λεπτα και αν δεν τον πατησεις να τραβηξεις ρευμα τοτε ξαναπεφτει και το κοβει και απο μπροστα.

Για να μας φύγουν οι απορίες
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από τη πρώτη θέση σε λειτουργία πατήστε το θερμοδιακόπτη! Μετά από διακοπή ρεύματος λόγω υπέρτασης πατήστε
το θερμοδιακόπτη αφού περάσουν 5 - 10 λεπτά. Μετά μπορείτε να ενεργοποιήσετε το μηχάνημα με το διακόπτη ON (εικ. 15.2).

Παναγιώτη πολύ ωραία κατασκευή!
Έχουμε και ίδιο πολυμετρο.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Για να μας φύγουν οι απορίες
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από τη πρώτη θέση σε λειτουργία πατήστε το θερμοδιακόπτη! Μετά από διακοπή ρεύματος λόγω υπέρτασης πατήστε
το θερμοδιακόπτη αφού περάσουν 5 - 10 λεπτά. Μετά μπορείτε να ενεργοποιήσετε το μηχάνημα με το διακόπτη ON (εικ. 15.2).

Ωραίος ο μάστορας.... Σ´ ευχαριστώ πολύ Πάναγιώτη... :ernaehrung004:
Περιττόν να σας πω οτι δεν το έχω πατήσει ποτέ, έτσι; Καλύτερα σκότωσέ με παρά να διαβάσω manual.
Πολύ κακό βέβαια αλλά συμβαίνει...

Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που το διαβάζει πριν σκίσει τα υπόλοιπα νάυλον της εκάστοτε συσκευής... :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που το διαβάζει πριν σκίσει τα υπόλοιπα νάυλον της εκάστοτε συσκευής... :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ τα διαβάζω. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Το ευχαριστιέμαι πολύ!!! χαχαχα

Απάντηση: Re: Κατασκευη παγκου για το Dewalt DW745 και αλλα εργαλεια.

Κι εγώ τα διαβάζω. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Το ευχαριστιέμαι πολύ!!! χαχαχα

Δεν νομίζω.
Γενικά οι άντρες διαβάζουν τις οδηγίες εν αντιθέσει με τις γυναίκες. Σπάνια θα βρεις γυναίκα να έχει διαβάσει μάνιουαλ.

Τις διαβάζω και στα αγγλικά για να βρω και τα λάθη που κάνουν.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Να πάρω καινούριο εργαλείο και να περιμένω, πριν σκίσω το νάυλον, να διαβάσω όλο το manual ???? :drool:

Που έπεσα ρε ..ούστη μου... Σε σπασικλάκια... :flipout:

Εγώ πάλι το ανοίγω ρίχνω μια ματιά αν ανήκει στα χαμηλού κινδύνου ή γνωστά προς εμένα εργαλεία τα δουλεύω αλλα μετά θα διαβάσω και εγώ το manual. (και αρκετές φορές και το αγγλικό γιατί τα ελληνικά είναι κακές μετάφρασεις).

Επίσης αν ένα manual δεν είναι καλό και έχει μόνο γενικότητες και προειδοποίησεις εκνευρίζομαι.