Ρεαλιστικοτατη είναι αυτή η λυση(σε όλα τα νησια καπως ετσι το αντιμετωπιζουν),αρκει,αν βαλει πανια η καλαμια από πανω να τα μαζευει όταν φυσαει...πολύ...Καλησπέρα στην παρέα,
έχω την εξής απορία: συνάδελφος αγόρασε την πέργοκλα από το LM (https://www.leroymerlin.gr/gr/xulei...ana/set-pergkolas-p300xu240xm300-cm-61755330/) για να την βάλει στο εξοχικό του, και ψάχνεται να βρει πως αν την στηρίξει: η πέργκολα θα μπει στον κήπο (χώμα) οπότε σκεφτεται μήπως φτιάξει 4 μικρές τσιμεντένες βάσεις μέσα στις οποίες θα "φυτέψει" ντίζες και μετά θα βιδώσει με παξιμάδια τις βάσεις της πέργκολας. Είναι ρεαλιστική μια τέτοια λύση ή όχι; Πόσο "βαθιά" να κάνει τις τσιμεντένιες βάσεις? Υπ' όψιν ότι το εξοχικό είναι σε νησι και οι αέρηδες πάνε για πλάκα στα 10 μποφόρ!
Χαχαχα 32 το 2,5L και το δικο μου .
Aquaxyl plus της Vivechrom 505 Μαονι .
Αν δεις την φωτο Νεκταριε με το ξύλινο καρότσι φαίνονται τα δοκάρια και η κουπαστη για να καταλάβεις το χρώμα , υπέροχο !
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ναι 2,5L θα σου φτάσουν για δυο χέρια .
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Βρε συ , τόσο καιρο που αναφέρεσαι σε λαδι στις κατασκευές σου για βερνικι εμποτισμου μιλάς ;
1)Δεν τα έτριψες όσο έπρεπε πριν το αστάρωμα.
2)Δεν τα αστάρωσες.
3)Δεν τα ξαναέτριψες μετά το αστάρωμα και πριν το βερνίκι.
4)Τα πέρασες βερνίκι απ`τα lidl.
Κάτι απ`τα παραπάνω ή και όλα μαζί!
εγώ θα σου πρότεινα αντί για αλουμίνιο να βάλεις γαλβανιζέ κοιλοδοκούς....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.