ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ PHONO STAGE

31 December 2010
1,624
ATHENS - NEA MAKRI
Μια κατασκευουλα phono stage ....για εναν πελατη ..Μερησεις και λεπτομερειες οποιος χρειαστει ειμαι στη διαθεση σας ...

λεπτομερια για λογους καθαριοτητας ο μεασχηματοστης ειναι εξω απο την κατασκευη σε εξωτερικο πακ

Φωτογραφιες απο την πλακετα με το τροφοδοτικο ...κατα την διαρκει του μονταρισματος και σαν τελειωμενο προιον .

enjoy

100_2024.jpg

100_2025.jpg

100_2026.jpg

100_2027.jpg

λαλαει μοναδικουε ultra quiet εξαιρετικα καθαρο μεστο και πλουσιο ....σαν μειον θα ελεγα οτι δεν του αρεσουν οι κεφαλες με πολυ χαμηλο σημα ..

Επαιξε παρα πολυ καλα με sure 92 ( ζαμπαφθηνη με 50 ευρω ) το ιδιο καλα με Stanton 500 και με 680... μια audio technica planar που υπηρχε στο μαγαζι ολες αυτες επαιξαν καλα .... αντιθετα η 681 ΕΕ της Stanton πηγε ως συνηθως χαλια μια και η σταθμη της ειναι τοσο χαμηλη που δεν μπορει να τον οδηγησει σωστα .

Ο πελατης θα παιξει με shure 92 και ισως με μια Μ44-7 sure οποτε οι σταθμες και οι χροιες ειναι μια χαρα ....

Σε γενικες γραμμες ειναι ενα τιμιο stage θα ελεγα οτι οι μεσαιες του δεν ειναι αυτο που λεμε τετραδιαφανες αλλα ειναι μακραν πανω απο αποδεκτες .

Το κυκλωμα ειναι βασισμενο στο 5532 αλλα για μια ακομα φορα θα τονισω οτι στην ιδια εφαρμογη εχω δοκιμασει .... HARRIS , BB , SGS THOMSHON ακομα και κινεζικα ..και απο ολα τα Philips επαιζαν πολυ καλυτερα .... ( εχω ακομα 140 αυθεντικα κομματια ......:D:D:D)

Φιλικους χαιρετισμους

Σακης Πετροπουλος