Κατασκευή πολυμορφικού επίπλου για κοπτοραπτική

Το λογότυπο του Άιρτον Σένα που μου ζήτησε ο Νίκος (Tegonik). Βγήκε πάρα πολύ καλό, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. :drool1:

Η αρχική εικόνα από το Photoshop.

Senna_1.jpg

Και εδώ το τελικό αποτέλεσμα σε ρετάλι, γιατί ήθελα να δω πως βγαίνει πριν κεντηθεί σε μπλούζα. Κλωστές είναι η Madeira Classic No 40 στο κόκκινο, και η Rheingold Nr 40 στο γκρίζο χρώμα.

Senna_logo_1.jpg

Έχεις βρεί το στοιχείο σου τώρα μου φαίνεται...
Για κανόνισε το Σάββατο να πάμε Μαρμίτα... Πρέπει να συζητήσουμε... :grinning-smiley-043

Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τις βελόνες για το πλέξιμο και τα φλιτζανάκια του τσαγιού 😋

Αν ζηλεύεις μπορείς να έρθεις... Να μου το πείς όμως να ειδοποιήσω και τον Τάκη... :p

Απάντηση: Re: Κατασκευή πολυμορφικού επίπλου για κοπτοραπτική

Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τις βελόνες για το πλέξιμο και τα φλιτζανάκια του τσαγιού 

Χαχαχά! :flipout:

Και το μεγαλύτερο σε μέγεθος κέντημα που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Διαστάσεις 15 x 27 εκατοστά και 62.000 κεντήματα! Η Janome πήρε φωτιά, επί δύο ώρες κεντούσε συνέχεια. Κλωστή μια φτηνιάρικη από το ebay, η σύζυγος τσιγκουνεύτηκε τις ακριβές κλωστές και το πλήρωσε φυσικά, κάθε λίγο και λιγάκι της έσπαγε η κλωστή. :flipout:

Φοβερό σχέδιο πάντως, φαντάζομαι ότι βλέπετε όλοι τη νεκροκεφαλή...

Sfigga.jpg

Και η μπλούζα του Νίκου (Tegonik) με τα λογότυπα του Άιρτον Σένα. Θα προτιμούσα να μην είχε η μπλούζα αυτό το τεράστιο λογότυπο της Adidas, αλλά τι να κάνουμε, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. :nounder: :flipout:

Εδώ η μπροστινή πλευρά με το λογότυπο.

DSC06566.jpg

Και εδώ η πλάτη, με την υπογραφή του θρύλου της F1. Κλωστές η Madeira Classic No 40 για το κόκκινο και η Rheingold Nr 40 για το γκρίζο χρώμα.

Airton_nikos_2.jpg

Θα το κανονίσουμε, όταν είσαι έτοιμος στείλε pm. Απλά να μιλήσουμε για το είδος του υφάσματος, παίζει καθοριστικό ρόλο στο πόσο καλό θα βγει το κέντημα...

Ζιπουνάκι, αν το λέω σωστά, δεν έχω ιδέα από μωρά και πώς λέγονται τα ρούχα τους, :flipout: για ένα μωρό αγοράκι ηλικίας μόλις έντεκα μηνών μιας οικογένειας γνωστών μας. Βγήκε απλά καταπληκτικό! :worshippy:

Πάνω δεξιά κεντημένα τα αρχικά του "ΜΜ" και από κάτω στο κέντρο ένας δεινοσαυράκος μωράκι!

Ελπίζουμε οι γονείς του να ξετρελλαθούν με τα κεντήματα, και φυσικά να τους ζήσει ο πιτσιρικάς... :BDGBGDB55:

Baby_Dino.jpg

ΥΓ: Ελπίζω μόνο να μην είναι γάβρος ο μπαμπάς του μωρού, γιατί θα μας το βάλει κολάρο. Τα αρχικά του μπόμπιρα είναι κεντημένα με σκούρο πράσινο χρώμα! :flipout:

Απάντηση: Re: Κατασκευή πολυμορφικού επίπλου για κοπτοραπτική

Κάποιος από τη συντονιστική ομάδα παίδες, να μου στείλει σε pm το λογότυπο του φόρουμ σε αρχείο υψηλής ανάλυσης, μίνιμουμ 300 dpi, για να ξεκινήσω να το δουλεύω... :BDGBGDB55:

Καλά. Αν περίμενα κάποιον από τη συντονιστική ομάδα να μου στείλει το λογότυπο του φόρουμ σε υψηλή ανάλυση, σωθήκαμε παιδιά! :flipout:

Έκανα printscreen την οθόνη από το pc μου, το έριξα στο photoshop και τελικά το λογότυπο κατέληξε σε αυτή τη μορφή.

AVclub-2.jpg

Κι εδώ κεντημένο σε ρετάλι. Τρία χρώματα, κόκκινο, μαύρο και μπλε, όλα με τις Madeira Classic No. 40. Το μέγεθος που βλέπετε στη φωτό είναι 9 x 1,7 εκατοστά.

AVclub_logo.jpg

Μπράβο παίχτη μου... :worshippy: Πολύ όμορφο!
Ευτυχώς που τα αναλαμβάνεις μόνος σου γιατί αλλιώς... Ξέρεις εσύ.:coool:

Γιάννη, το σημαντικό είναι ότι μου δίνει περιθώρια για πειραματισμούς. Το μικρό χουπάκι (τελάρο) που βλέπεις στη φωτό, είναι στα έξτρα που αφορούν τον εξοπλισμό της Janome, δεν περιλαμβάνεται δηλαδή στον στάνταρ εξοπλισμό της. Το βρήκα στο ebay από Γάλλο πωλητή και το τσίμπησα, στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά. Με το το συγκεκριμένο τελάρο λοιπόν, έχω τη δυνατότητα να κεντήσω το λογότυπο στο μανίκι, αλλά και στον γιακά μιας μπλούζας. Εκεί θέλω να πειραματιστώ πια, ειδικά στο γιακά μιας πόλο μπλούζας, πιστεύω ότι το λογότυπο θα είναι πολύ μπόμπα... :drool1:

Δε σε πιστευω πως το και κεντησες ΚΑΙ ΑΥΤΟ σε ρεταλι δλδ παει χαμενο!!!!!!!!!!!!!

Ειχε καποτε φτιαξει ο Ioanistsa ενα πανεμορφο λογοτυπο με ενα δισκο κοπης και ενα διαβητη.
Εγω αυτο θελω να μου κεντησεις σε ενα πολο!!!!!!!!!!!!

Κυριάκο, δεν πάει ποτέ χαμένο το κέντημα σε ένα ρετάλι, γιατί σε βοηθάει να κάνεις τις συγκρίσεις ανάμεσα στα κεντήματα σε διαφορετικά υφάσματα, όταν κάνεις δοκιμές με διαφορετικές βελόνες και κλωστές κτλ. Εξάλλου το συγκεκριμένο λογότυπο του φόρουμ είναι πολύ μικρό, μόλις 1300 κεντήματα, και η Janome το ξεπετάει στο φτερό.

Αν έχεις κάποιο link ή έχεις την εικόνα που σε ενδιαφέρει, μου τη στέλνεις. Γκουγκλάροντας το Ioanistsa, δεν βγαίνει κανένα αποτέλεσμα. :nounder:

Μήπως έχεις γράψει λάθος το όνομα;

Kανε το copy-paste..... IOANNISTSA

θελει γραμμενο οπως ειναι συντακτικα και με κεφαλαια.

Εννοείται ότι το έκανα βρε Λυκάνθρωπε, αλλά δεν βρίσκω εικόνα με τροχό και διαβήτη. Αν εσύ έχεις link, γιατί δεν το ανεβάζεις να τελειώνουμε;... :flipout:

Ή στείλε το με pm, εάν υπάρχει κάποιο θέμα.