Κατασκευη προενισχυτη για subwoofer

Re: Απάντηση: Κατασκευη προενισχυτη για subwoofer

Αυτα που προτεινει ο kontr, πλεον δεν κανουν για αυτο που θελω να κανω?

Προσωπικά για το συγκεκριμένο sub δεν θα ξοδευόμουν. Δεδομένου οτι ο Sony έχει crossover, ένας παλιός ενισχυτής με έστω και ένα μόνο κανάλι εν λειτουργία υπερεπαρκεί. Αν δεν είχα, θα αγόραζα κάτι τέτοιο:
http://www.alifragis.com.gr/full_product.php?prod_id=CS-PA1Β&page=1

Βέβαια τα κιτ με τους LM είναι θαυμάσια αν φτειαχτούν σωστά γιατί σου μένει ένας αξιόλογος stereo ενισχυτής για το μέλον, αλλά πρέπει να τα φτειάξεις, και να υπολογίσεις τουλάχιστον 100EU επιπλέον για κουτί, ψύκτρες, μετασχηματιστή, κουμπιά, RCA, μεταφορικά, κλπ

Χμμ! Ενδιαφερον... Σε διαστασεις ειναι πολυ μικρος. Καλη προταση αλλά δεν προκειται να χρησιμοποιησω καπου αλλου εναν στερεοφωνικο ενισχυτη και το θεμα ειναι οτι κοστιζει 50ευρω και με αυτα τα λεφτα αγοραζω ενα καλυτερο μεταχειρισμενο sub αποτι να φτιαξω αυτο της HITACHI.

Αλλά... γιατί εδώ λέει οτι το sub είναι ενεργό; Λάθος είναι;

http://www.oninoelectrical.co.uk/home_cinema_systems/hitachi_htd_k170.html
Ναι λαθος ειναι. Ουτε διακοπτες εχει, ουτε τροφοδοτικο...απλα ενα κουτι με ενα ηχειο. Ουτε ταμπελακι με τα χαρακτηριστικα δεν εχει οπως και τα ηχειακια. Βασικα της πλακας ειναι το συστημα, (τα ηχεια ειναι πουπουλο) απλα θα ηθελα να το εκμεταλλευτω μιας και μου τα χαρισαν.

το οτι ειναι κροσαρισμενη η εξοδος απλοποιεί τα πράγματα αφου μπορεις απλα να χρησιμοποιήσεις εναν οποιοδήποτε ενισχυτή. η λυση του μεταχειρισμένου σαμπ ειναι πολυ καλη και οικονομική αλλα θελει έλεγχο γιατι μπορει να εχει περάσει πόλεμο και να την πατήσεις.

εαν βρω ενα κατεστραμενο sub (στο μεγαφωνο και το οποιο ειναι για πεταμα), θα μπορω να παρω τον ενσωματωμενο ενισχυτη του και να τον βαλω στον δικο μου sub? Ειναι interchangeable (παντα στα watt που ειναι το δικο μου sub)?

Αρχικα θα δοκιμασω εναν PE SV18 2χ8watt 4Ω, μοντελο του '70, και ο οποιος λειτουργει μια χαρα. Το πολυ πολυ θα τον καψω!

χμ...δηλ, να βαλω καμια αγγελια για αναζητηση ενσωματωμενου ενισχυτη sub?

Βασικα δεν θελω ουτε να χαλασω πανω απο 30ευρω αλλά ουτε και να πεταξω το χαμηλοκουτο (sub)!!!

Τεσπα, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας............