Κατασκευη προενισχυτη με ΟΡΑ 2134

Απόστολε μ' αρέσει που χρησιμοποίησες τα τροφοδοτικά των Τ1953!
Καλοάκουστος.
Κούκλο τον έσιαξες και με λίγα λεφτά!

Αν το αποτέλεσμα σε ικανοποιεί άστον όπως είναι
Εκείνο που έχω να πω είναι ότι το οπτικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό
Αλήθεια πως έφτιαξες τα κουμπιά και το κουτί, πες μας λίγα λόγια
Νομίζω θα ενδιαφέρει όλους

Re: Απάντηση: Κατασκευη προενισχυτη με ΟΡΑ 2134

Απόστολε μ' αρέσει που χρησιμοποίησες τα τροφοδοτικά των Τ1953!
Καλοάκουστος.
Κούκλο τον έσιαξες και με λίγα λεφτά!

Γιάννη χαιρετώ .Τον έφτιαξα ντούαλ μόνο. Τελικά όλα βρήκαν τον ρόλο τους.....

Το κουτί το έφτιαξα απο λαμαρίνα μόνος μου.Τα ξύλα είναι καστανιά πηλιορίτικη.Τα κουμπιά απο αλουμίνιο στον τόρνο.Τα πόδια των κουτιών σον τόρνο επίσης απο ρεταλον.
Τη δουλειά στον τορνο την κάναμε σ ένα φιλαράκι ....Τελικά το κόστος για τα κουτιά μου βγήκε 19 ευρω τα χρώματα +11 ευρώ αλουμίνιο και ρεταλον Και φυσικά προσωπική
δουλειά.

Το κουτί το έφτιαξα απο λαμαρίνα μόνος μου.Τα ξύλα είναι καστανιά πηλιορίτικη.Τα κουμπιά απο αλουμίνιο στον τόρνο.Τα πόδια των κουτιών σον τόρνο επίσης απο ρεταλον.
Τη δουλειά στον τορνο την κάναμε σ ένα φιλαράκι ....Τελικά το κόστος για τα κουτιά μου βγήκε 19 ευρω τα χρώματα +11 ευρώ αλουμίνιο και ρεταλον Και φυσικά προσωπική
δουλειά.

:ernaehrung004:

Εχω κάνει το ίδιο κύκλωμα με 604 σε διάτρητη με την μόνη διαφορά οτι την R feedback την κόλλησα από κάτω ακριβώς στα ποδαράκια του κάθε ολοκληρωμένου. Έπαιζε μια χαρά το κύκλωμα αυτό ...

Απάντηση: Re: Κατασκευη προενισχυτη με ΟΡΑ 2134

δουλειά.

Μπράβο για το μεράκι σου και την ικανότητά σου!!!:a0210: