Κατασκευή ξύλινης ζαρντινιέρας + καφασωτό

Απάντηση: Re: Κατασκευή ξύλινης ζαρντινιέρας + καφασωτό

Έβαλα ασφαλτόπανο,άνοιξα και μερικές τρύπες στον πάτο για αποστράγγιση...Τα δικά σου αδερφέ είναι hi-end...
Μου βγήκε λίγο πιο φαρδιά (όχι πως έχω πρόβλημα στο χώρο,γι αυτό ήμουν λίγο "χύμα" με τις διαστάσεις) και ψάχνομαι για φυτά.Θα ανεβάσω κι άλλες φωτό όταν με το καλό τελειώσει...
Μιά χαρά είναι και με το ασφαλτόπανο. . .
Με τον χώρο που έχεις μπορείς να κάνεις παπάδες . . . . .

Με τον χώρο που έχεις μπορείς να κάνεις παπάδες . . . . .

Ευτυχώς δεν έχω τέτοιο χώρο , γιατί αν είχα ακόμη θα βίδωνα :flipout: .

Έβαλα ασφαλτόπανο,άνοιξα και μερικές τρύπες στον πάτο για αποστράγγιση...Τα δικά σου αδερφέ είναι hi-end...
Μου βγήκε λίγο πιο φαρδιά (όχι πως έχω πρόβλημα στο χώρο,γι αυτό ήμουν λίγο "χύμα" με τις διαστάσεις) και ψάχνομαι για φυτά.Θα ανεβάσω κι άλλες φωτό όταν με το καλό τελειώσει...
Φίλε zavara ή μας ξέχασες ή το παράτησες το έργο σου. . . . .
πού είναι τα ντοκουμέντα ;

Να φτιαξουμε και κανένα κάθετο που ειναι της μόδας και δεν πιάνει χώρο?

με σωλήνες υρδοροής
2.-Kremastoi-Kipoi.jpg

Αυτή η πατέντα είναι ό,τι πρέπει για το κάγκελο εξω απ την κουζίνα και φύτεμα μυρωδικών για χρήση μέσα σε αυτή!

2012-06-29-12.43.51.jpg

Kαι άλλη μια.....δεν μπορώ να ανεβάσω πολλές μαζί...κολλάει στο upload...

Καλωσόρισες , ωραία δουλειά και ακόμη καλύτερο όταν κάθεσαι και χαλαρώνεις πίνοντας ποτάκια και βλέποντας κάτι που πριν ήταν σανίδια να έχει πάρει αυτή την μορφή από τα χέρια σου .

Ευχαριστώ ρε σεις....πίνω τον καφέ μου και το μάτι πάει εκεί συνέχεια....Τα ενδιάμεσα είναι Δαφνούλες και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.Αν δεν κρατήσουν, το χειμώνα θα βάλω κανένα κυκλάμινο να έχει πάντα χρώμα...

Ευχαριστώ ρε σεις....πίνω τον καφέ μου και το μάτι πάει εκεί συνέχεια....Τα ενδιάμεσα είναι Δαφνούλες και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.Αν δεν κρατήσουν, το χειμώνα θα βάλω κανένα κυκλάμινο να έχει πάντα χρώμα...

Βάλε ότι γουστάρεις . . .Τα buxus πάντως χειμώνα καλοκαίρι δεν παθαίνουν τίποτα.

Επαναφέρω το θέμα λίγο διαφορετικά....από παγκάκια πως πάμε??
Βρέθηκαν κάτι ξύλα και λέω μήπως να δοκίμαζα....συμβουλές, link, καλοδεχούμενα...

Φίλε zavara καλημέρα. . .Καλή η σκέψη σου αν έχεις χώρο.
Αλλά από εδώ και τώρα ξεκινάει το κρύο και δεν βοηθάει ο καιρός.Κι εγώ σκευτόμουνα για ένα μικρό τραπεζάκι στο μπαλκόνι εκεί που έβαλα τις ζαρτινιέρες.Αλλά το άφησα για απρίλιο και μετά που θα ανοίξει ο καιρός.
Εκτός αν έχεις χώρο για να δουλέψεις μέσα.

Παρεμπιπτόντως να ευχαριστήσω και εγώ για τις ωραίες ιδέες, βάση των οποίων έφτιαξα τρία μπαούλα/καθίσματα (π40xμ90xυ40 - περίπου).
Απλά πρόσθεσα και ένα ανακλινόμενο καπάκι στις γνωστές ζαρτινιέρες βασικά.

Σκέφτομαι και κάποια άλλα πράγματα που θα ταιριάσουν στο κλειστό χώρο/playroom που τα τοποθέτησα, αλλά είναι ειδικής χρήσης για αποθήκευση συγκεκριμένου εξοπλισμού.
Όταν εκπληρώσουν το σκοπό τους θα πάνε για ζαρτινιέρες, απλώς βγάζοντας το καπάκι

Σε πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτό, σχέδια, υλικά, τιμές...

jpanou39, σκέφτομαι το ίδιο. αν υπάρχει κάποιο πρόχειρο σχέδιο θα το εκτιμούσα.

(τη δουλειά τη κάνω στο εργαστήρι του μαραγκού μου, που τυγχάνει να είναι συμμαθητής και φίλος οπότε έχω πολλά συν... :ADFADF1:

Tα τριψίματα - κοψίματα θα γίνουν αναγκαστικά έξω...αν τρίβεις και κόβεις δε σε ενοχλεί το κρύο.....
Ότι πέσει,από σχέδιο, στην αντίληψή σας ρίχτε το...παγκάκια-τραπεζάκια.Οι παλέτες θα γίνουν είδος προς εξαφάνιση.....παλέτα-παλέτα.....

2012-12-08 12.48.55.jpgΑν μου καρφωθεί μια ιδέα δεν κάνω πίσω.....Θέλω να ζητήσω συγνώμη,μιας και ο ενθουσιασμός με την κατασκευή με έκανε να ξεχάσω να βγάλω φωτό από την αρχή,πράγμα ανεπίτρεπτο για την εδώ παρέα...

Είμαι στα στοκαρίσματα και στα πρώτα τριψίματα.....από εδώ και πέρα θα θυμηθώ να βγάζω...
Τάβλες από παλέτες που κλείνουν τζάμια...3*12 και 2*12 κόστος μηδέν....
Δανεική σέγα και τριβείο...
Θα βαφτεί 2 χέρια χρώμα εμποτισμού και άλλα 2 ένα βερνίκι ...