Καταστήματα εξοπλισμού στο διαδίκτυο

Δες κι εδω κολπα...

Do you have any hidden charges for international orders?
We do not charge extra fee for international bank transfer payment, however, a 17% surcharge will apply for international credit card payment.

Ένα από τα site που παραδοσιακά επισκέπτομαι γιοα να συγκρίνω τιμές είναι το http://www.guenstiger.de/gt/main.asp το οποίο αποδεδειγμένα έχει καλές τιμές. Αυτό που λέτε στο thread είναι ακόμη πιο χαμηλά. Κάτι δε μου αρέσει...

Στις τιμες , οπως ειδα, προσθετεις και 17% για πληρωμες με καρτα (για εμβασμα φυσικα ουτε λογος !).

Ποιο καλο παιδι θα κανει το τεστ ?

Στις τιμες , οπως ειδα, προσθετεις και 17% για πληρωμες με καρτα (για εμβασμα φυσικα ουτε λογος !).

Ποιο καλο παιδι θα κανει το τεστ ?

"We accept payment via all major credit cards, debits cards and International Bank Transfers. "

Tο ξερω , αυτο ειπα κι εγω....
Οτι δεχονται, αλλα δεν βαζω λεφτα σε λογαριασμο καποιου που δεν ξερω λεπτομερειες.
Μεσω paypal θα δεχομουνα να πληρωσω.

Πολύ πιθανώς είναι scam... έχει πολύ "φθηνό" verification εκτός των άλλων, επίσης αναφέρει έναν αριθμό για αριθμό εταιρείας.... θα το κοιτάξω πιο αναλυτικά από το σπίτι... αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι δε θα είναι αμφίδρομη η συναλλαγή...

http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vieshome.do?selectedLanguage=EN

Ο αριθμός φορολογικού μητρώου (VAT registration number: 850745717) που δίνει δεν είναι έγκυρος... Οπότε μάλλον μιλάμε για απάτη.

2 από 4 ΑΦΜ που του έβαλα τα έβγαλε ότι δεν είναι valid. Το ένα ήταν το δικό μου...
Δεν ξέρω τελικά πόσο αξιόπιστο είναι...

Θα εβαζες λεφτα σε λογαριασμο τους ?

Ελεύθερα, παιδιά, και πείτε μας και τη συνέχεια, αδημονούμε

article-1239837-07BC602A000005DC-253_634x432.jpg

Το ότι ένα site μπορεί να διαφημίζεται σε κάποιο άλλο έγκυρο site δε σημαίνει τίποτα αφού η εταιρεία που πληρώνεις να σου κάνει τη διαφήμιση (π.χ google) σε ανεβάζει σε όλα τα σχετικά site

Παιδιά εγώ δεν νομίζω ότι είναι παραπλανητικό το "digital way". Είναι αρκετά καλοστημένο το site τους και επίσης όπως λέει έχει εκπτώσεις απο 1 μέχρι 15 Ιουλίου, γι'αυτό έχει και χαμηλές τιμές...

Εγώ προσωπικά δε θα έπαιρνα, το site τους είναι έτοιμο από κάποιο CMS (Drupal, Joomla κτλ) και κάθε φορά αλλάζουν το skin, βάζουν ένα φτηνό πιστοποιητικό ασφαλούς σύνδεσης (το GoDaddy συνήθως), έχουν ένα about που λέει ότι η εταιρεία είναι στο χώρο κάποια χρόνια και δίνουν στοιχεία για ΑΦΜ κτλ ελπίζοντας ότι ο καταναλωτής δε θα ψάξει παραπάνω.
Και φυσικά τα wire transfers και οι απευθείας καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Είναι αξιοσημείωτο ότι μερικές φορές στέλνουν τα προϊόντα κανονικά ή βάζουν κόσμο να ποστάρουν σε φόρουμ ότι αγόρασαν χωρίς πρόβλημα από αυτούς...

Εγώ είμαι υπερ της αντικαταβολής... Στο φέρνει, το βλέπεις στο δίνει, του δίνεις τα λεφτά και everybody happy :)