Καταζητείται

nbullamatsis

Supreme Member
11 February 2007
4,664
πειραιας
ο υπέυθυνος που προκάλεσε ρωγμές σε κολώνες και καθιζήση υπεδάφους σε σπίτι στην ανατολική Αττική
Παρακαλούμε οποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να το καταθέσει

Δεν γνωρίζω γιαυτό ρωτάω, εχουν βγάλει και κάτι ανεμιστηρες τελευταία

και προσθετα με τα παραπάνω να καταθέσει τα στοιχεία του εγκληματος
να μας λυθεί η περιεργεια

Ας μου εξηγήσει κάποιος τη σχέση του θέματος με την DIY.
Και μιας και μου θυμίσατε τον Αστυνόμο Σαΐνι
(προσοχή γιατί) Το θέμα/μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί :D

Εδώ συχνάζουν οι συνήθεις ύποπτοι για ριφιφί κτλ.

Προφανώς κάποια κατασκευή ηχείου / σετ με τελικούς κλπ στην Ραφήνα (αν είναι αυτο που φαντάζομαι γιατι πάει και καιρός ) έκανε κάποιες ζημιές στήν στατικοτητα μιάς παλαιάς μονοκατοικίας και ο Νίκος απο κάπου τόμαθε και έτσι το συζητάει εδώ μιάς και το σύνολο τών κατσσκευων πλην τής πηγης ηταν κατασκευές (DIY , Custom δέν έχει σημασία ):grinning-smiley-043

Μα Τάσο αν δεν ειναι αυτό diy, τι ειναι?
Μηπως παραείναι....

Καλά πως το κάνατε????
Τι βαλατε και εκανε τετοιο πράμα???

Ο ανθρωπος που μου το ειπε ανέφερε και στομαχικές διαταραχές:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Θυμάμαι παλια στο wild rose με δύο σαμπ που ειχε κέντρο αν καθόσουν μεταξύ τους και φοραγες παλτό εκανες τον ζουπερμαν...
αλλά το κτίριο ειναι ακομα εκεί

Τι να σου πώ...

Εχουμε πει δυο κουβέντες με τον Μανώλη και ειδα συγκρατημένα λόγια...μονο χαρτια που αιωρούνται και πατζακια που ανεμίζουν, ενταξει και 137dB:flipout:
Να σας πώ από αλλους εχω ακόυσει και 145 οπότε λες ενταξει τα παιδια γυρω στα 125ειναι γιατι στα 127 που εχω φτάσει ηταν πόνος
και οι αντιδράσεις τους εδειχναν οτι δεν πόνεσαν
Αλλά από οτι καταλαβαινω τα 137 ειναι πραγματικά:grinning-smiley-043

Στα 126 εχω δει πίσω τζαμι Ιμπιζα να εκτοξευεται...οπότε μια καθίζηση στα 137 με 20-40 κύκλους μου φαινεται λογικό

Μόνο αυτό εχω να πώ :grinning-smiley-043

Κάποια στιγμή με τον Κουμπάρο μου , στο παλαιοτερο σπίτι του στήν Ραφηνα κάναμε κάποια πειράματα (εν μέσω κατασκευών )
Η συναρμογή που προκάλεσε τίς ζημιές ήταν ένα ζεύγος ηχείων που φορούσε 8 οκτάιντσα και επειδή τα πειράματα ήταν επαναλαμβανομενα , μάλλον κάτι έγινε με τήν ακραία εξωτερική κολώνα που βαστούσε τήν μιά ακρη του δωματίου και τήν μικρή βεράντα
Παθαίνοντας αυτήν την ζημιά η κολώνα μετακινήθηκε κάπως το σπίτι και αυτο μαζί με κάποια άλλα πειράματα είχε και σάν αποτέλεσμα τήν μετακίνηση του χώματος κάτω απο τήν πρώτη πλάκα του σπιτιού
Ευχτυχώς το ανακαλύψαμε σχετικά νωρίς και έτσι δέν υπήρξαν θύματα

Ο κύριος που ανφέρηθκε σε στομαχικές διαταραχές , προφανώς ήταν κάποιος ακροατής που θα έγινε μάρτυρας κάποιας ακρόασης και πιθανα στο τέλος κάποιας επιδειξης δυνατοτήτων , αλλα αυτο (δηλαδή οι στομαχικές διαταραχές ) είναι φαινομενο που μπορεί να συμβεί και σε χαμηλά σχετικά SPL και συνήθως είναι και θέμα ευαισθησίας του υποκειμενου , οπως και κάποια άλλα φαινομενα αποπροσανατολισμού

Τώρα στίς πολυκατοικίες δέν ήμαστε για τέτοια , και έτσι ένα SPL 120-123dB/m είναι παραπάνω απο αρκετό , κι αυτά οταν στήν δώσει (δηλαδή ελάχιστες πλέον φορές ...)

Καλημέρα

ααααααυτα ειναι....κ ελεγα τρελο τον κολητο μου με τα 4 12ιντσα και τα 3kw στ αμαξι...αντε να χεις τετοια σπιτι..ολεεε...μπραβο ρε μαστορια...κατεδαφισεις ο Μανωλης...

ααααααυτα ειναι....κ ελεγα τρελο τον κολητο μου με τα 4 12ιντσα και τα 3kw στ αμαξι...αντε να χεις τετοια σπιτι..ολεεε...μπραβο ρε μαστορια...κατεδαφισεις ο Μανωλης...

Σίφη sorry αλλά δεν είχα σκοπό να το γραψω για να γελάσουμε, ασχετα αν γελασα πραγματικά με το αποτελεσμα και από τον τρόπο που μου διηγήθηκαν την ιστορία......με τρόμο!!

Ειναι πραγματικά αξιο σεβασμού να μπορέσεις να διαχειριστείς τοση ισχύ,
αν υπήρχαν αυξημένες παραμορφώσεις σιγουρα θα υπήρχαν και απώλειες στο συστημα (αρα μαλλον δεν υπήρξαν σημαντικές παραμορφωσεις)
Αν εχεις απώλειες σε οπλισμο κτιρίου......σημαινει οτι εχεις κάνεις σοβαρή δουλειά που αξίζει σεβασμο