Κατεβασμένη ή όχι ?

miltosz

New member
27 February 2009
52
Την οθόνη του προβολέα σας (αν είναι ηλεκτρική ή χειροκίνητοι ) είναι καλύτερα να την έχετε κατεβασμένη ή όχι ;

Άλλος μου λέει ότι είναι καλύτερα γιατί έτσι τεντώνει και δεν κάνει ζάρες !
Άλλος μου λέει ότι έτσι είναι χειρότερα γιατί χαλαρώνει και κάνει ζάρες !

Εσείς τι λέτε ;

Αν ειναι screenline ανεβασμενη γιατι αλλιως ξεχυλωνει. Αν ειναι dalite κατεβασμενη γιατι αλλιως κανει οριζοντιες γραμμες και ζαρες ( δεν ξεχυλωνει).
Αν ειναι stewart οπως θελεις ασ' την.

Αν δεν είναι σταθερή, βρέξε μου και γλίστρησα aka πάντα ανεβασμένη θα την έχεις.

Άρα παίζει ανάλογα με την μάρκα της οθόνης;
Η πλειοψηφία όμως πρέπει να είναι ανεβασμένη ;

Συγνώμη, αν είναι μόνιμα κατεβασμένη, γιατί να μην βάλει ο άνθρωπος μία σταθερή να τελειώνει μια και καλή;
Για να την ανεβάζει μιά στο τόσο που έρχονται οι καλεσμένοι και καλά να μην φαίνεται η οθόνη;

Απλά μιλάμε για την περίπτωση που φύγεις π.χ. για διακοπές 10 μέρες , τότε τι είναι καλύτερο να κάνεις ;

Μια DaLite που έχω εδώ και 2,5 χρόνια κατεβαίνει μόνο για την προβολή. Εάν την έχεις μόνιμα κάτω η οθόνη εκτίθεται σε σκόνη και ηλιακό φως με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί και το χρώμα της (χώρια που κινδυνεύει από ατυχήματα). Όσο για τις ζάρες όλο το παιχνίδι παίζεται στο κρέμασμα της οθόνης και στο αλφάδιασμά της με τη μεγαλύτερη ακρίβεια. 2,5 χρόνια χωρίς πρόβλημα.