Κατεβάστε το γενικό για 15 λεπτά ....

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ
ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 TO ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;

Από το νέο ΙΝΚΑ
http://newinka.wordpress.com/

Σιγα τα Ωα ..............
Ενταξει να τον κατεβασω για το κοινο αισθημα , αλλα μη δουλευομαστε μεταξυ μας .
Καντε μια αποχη απο τα κωλολαμπιονια τις γιορτες και ουτε ενα λαμπακι αναμενο να πω μπραβο ( εγω θα το κανω και χωρις το ινκα και αμα θελω φωταψιες θα παρω τη Βασω να παμε στη πλατεια )
Τα αλλα ειναι παπαριες ειτε αρεσει η οχι .
Χεστηκε η δεη που θα κατεβασουμε 15 λεπτα το γενικο που το καλοκαιρι σου δινει ρευμα με το δελτιο γιατι δεν σε προλαβαινει απο τα αρκοντισιον .

Last edited:
¨εχει ποτε προβληματιστει κανεις ποσο ρευμα καιει ο μονομπλοκ?
που θελει και 10 μερες αναμμενος για να "πιασει" την καλη του αποδοση?

πρόσφατα στην εταιρία που δουλεύω εστάλει απο την ΔΕΗ μια ευχαριστήρια επιστολή όπου μας ευχαριστούσε γιατί στις ώρες αιχμής κάναμε οικονομία!!!!!!!
Εμείς πράγματι κάναμε οικονομία τις συγκεκριμένες ώρες,'

και γιαυτό τον λόγο μας χρέωσαν καπέλο περίπου 150 ευρώ!

να σημειώσω εδώ οτι ανα μήνα ο λογαριασμός της ΔΕΗ στην εταιρία είναι μερικές χιλιάδες ευρώ!!!!:7SFGSFG:

τωρα γιατι χτυπιεται ο Ελληνικος Λαος ;;;;;
γιατι τρεμει ο συνταξιουχος ;;;;;;;
γιατι ;;;;

απορω ..... δεν τα ηξερε;

τιποτε !!!

........καντε το γαργαρα οπως και τα αλλα που θα σας ( μας ) κανουν σε λιγο καιρο .....

αυτους θελατε αυτους θελαμε αυτους θα ξαναβγαλουμε και για αυτα που θα μας ετοιμαζουν παλι θα κλαιμε ......

ειμαστε και θα ειμαστε παντα αξιοι των επιλογων μας .....

Πολυ σωστο σε βρισκω ........... στειλε μου ενα λογαριασμο σε π.μ. να σου βαλω 10 ευρω να πιεις μια μπυρα στην υγεια μου εκει στα κρυα που εισαι:afro:

Ετσι , ετσι , για ολα εγω φταιω και κατ επεκταση εμεις και αυτο ειναι το σωστο τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση στα καναλια και τα δελτια ειδησεων απο τους βολεμενους που δηθεν κοπτουν φλεβες για το καλο μας .

ΥΣ
Δεν κανω πλακα , αλλωστε η χειρονομια μετραει .

Απάντηση: Re: Κατεβάστε το γενικό για 15 λεπτά ....

Πολυ σωστο σε βρισκω ........... στειλε μου ενα λογαριασμο σε π.μ. να σου βαλω 10 ευρω να πιεις μια μπυρα στην υγεια μου εκει στα κρυα που εισαι:afro:

Ετσι , ετσι , για ολα εγω φταιω και κατ επεκταση εμεις και αυτο ειναι το σωστο τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση στα καναλια και τα δελτια ειδησεων απο τους βολεμενους που δηθεν κοπτουν φλεβες για το καλο μας .

ΥΣ
Δεν κανω πλακα , αλλωστε η χειρονομια μετραει .

πιες μια εσυ στην υγεια μου βρε παιδι .....:ernaehrung004::ernaehrung004:

ετσι που μας καταντησανε θα το ριξουμε στο αλκοολ οπως οι Ρωσοι με τον αποτομο καπιταλισμο που τους βαρεσε κατακεφαλα ........

Απάντηση: Re: Κατεβάστε το γενικό για 15 λεπτά ....

Απ' τον πολύ καπιταλισμό έχετε τσακίσει τα τσίπ'ρα στα Γιάννενα δηλαδή?

:flipout::flipout:

παλι καλα πο,χουμε τα τσιπρα ......:ADFADF1::ADFADF1:

εσυ δεν χωνευεις τους Γιαννιωτες ..... γιαυτο τα λες !
απο το κακο σου .....:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Εγω θα προτείνω κάτι καλύτερο. Απο το 2008 κανείς να μην πληρώνει λογαριασμό της ΔΕΗ!!!:BDGBGDB55:

Δουλεύτε γερά ωρέ, κι αφήστε τα λόγια !!!...
Η βουλή και το μέγαρο έχουν έξοδα !!...
Σηκώνουν κεφάλι και οι κολίγοι τώρα ? Το 80% να βάλουν μέσα το κεφάλι και να σκύψουν... Αν θέλουν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν και λίγη βαζελίνη... το μόνο πετρελαιοειδές που δεν έχει ακριβήνει τα τελευταία 20 χρόνια...

Εγω θα προτείνω κάτι καλύτερο. Απο το 2008 κανείς να μην πληρώνει λογαριασμό της ΔΕΗ!!!:BDGBGDB55:

Μπααα... Πιό εύκολο να φύγουμε μετανάστες...
Ευάγγελε να κάνονίσεις τα κονέ...