Kατεχόμενη Παλαιστίνη.

aaa.96.jpg

Δημήτρη πλαστές ειναι οι φωτογραφίες βρέ:rolleyes: .Θα σε καταγγειλει το ´Παρατηρητήριο τού Ελσινκι ´δηλαδή ο Κυριος Δημητράς και ο γνωστός κυριος Βαλλιανατος για αντισημιτισμό.Για να μαθαινουμε κιόλας ποιοί κρύβονται πίσω απο τις λεγόμενες και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.,παραρτήματα τού Τζώρτζ Σόρος,ανα τήν υφήλιο.Αυτοί που λέω έβγαλαν ´Μαυρη Λίστα´ελλήνων δημοσιογραφων που την κυκλοφορησαν στην ελλάδα και στην ευρώπη,και τους κατηγόρησαν σαν αντισημίτες.Πολλά γνωστά ονόματα.Εχουν καταγγειλει φυσικά και τον Μικη Θεοδωράκη.

Στην Γερμανική κατοχή οι ναζιστικές κατοχικές δυνάμεις,κοστολογούσαν την ζωή ενός Γερμανού με τίς ζωές 100 ελλήνων.Ενας νεκρος Γερμανός 100 εκτελεσμένοι ελληνες,πολωνοί ,γάλλοι κ.ο.κ.Καθε ομοιότης με την σημερινή κατάσταση ειναι φανταστική.:frown:

Re: Απάντηση: Kατεχόμενη Παλαιστίνη.

Σπύρος Σούρλας said:
Στην Γερμανική κατοχή οι ναζιστικές κατοχικές δυνάμεις,κοστολογούσαν την ζωή ενός Γερμανού με τίς ζωές 100 ελλήνων.Ενας νεκρος Γερμανός 100 εκτελεσμένοι ελληνες,πολωνοί ,γάλλοι κ.ο.κ.Καθε ομοιότης με την σημερινή κατάσταση ειναι φανταστική.:frown:

Είσαι άδικος. Το κοστολόγιο ήταν κυμαινόμενο από 35-100 (ανάλογα την αξία του Γερμανού και το είδος των υπανθρώπων). Το ξέρω γιατί ο μπαμπάς μου στο τσακ την έκανε από την ένταξή του σε μια ανταλλακτική πενηντάδα.
Οι διάδοχοί τους πάντως είναι λίγο χύμα. Δεν έχουν προσδιορίσει (ακόμη) ακριβείς αναλογίες, αρκούνται μόνο σε γενικόλογες ανακοινώσεις, με ανοδική τάση πάντως και σε ευθεία αναλογία με τις τιμές μπρεντ και το μέσο δείκτη παχυσαρκίας των Αμερικανών (οι Νεοσμυρνιώτες δε λογίζονται).

Παιδια εχω αηδιασει με τους Ισραηλινους !!!!!!

............. ισως η φυλη αυτη εχει γονιδια απο τον Χιτλερ και δεν το ξερουν !!!

Εχω χασει την εμπιστοσυνη μου στον Ανθρωπο διοτι ο Ανθρωπος οταν βρεθει σε θεση εξουσιας η Ισχυος τοτε σφαζει και τον αδερφο του .....

αυτη η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ η η ηθελημενη Αδιαφορια των 8 Μεγαλων και των Υπολοιπων χωρων ποναει πολυ ........

Σε κάποιον τοίχο έγραψαν τώρα μόλις κάτι αναρχικοί
" Ο Χίτλερ είχε δίκιο. Έπρεπε να περάσουν 60 χρόνια για να το καταλάβουμε "
Τι να πεις τώρα συμφωνώ ή διαφωνώ;

Μελίδης Μιχάλης said:
Σε κάποιον τοίχο έγραψαν τώρα μόλις κάτι αναρχικοί
" Ο Χίτλερ είχε δίκιο. Έπρεπε να περάσουν 60 χρόνια για να το καταλάβουμε "
Τι να πεις τώρα συμφωνώ ή διαφωνώ;

ελα ντε ;;;;;;;;;;;;;;;:confused: :confused:

Οι κ.κ. ευρωπαίοι,μόνο να στέλνουνε συλυπητήρια στους άγγλους για τις βόμβες στο μετρό ξέρουνε.
Ημέρα πένθους και καλά....
Κάθε μέρα στην Παλαιστήνη είναι ημέρα πένθους.
Και μην συγκρίνουμε Ισραηλινούς με Παλαιστήνιους. Οι μεν Ισραηλινοί έχουν τα τελειώτερα όπλα (χρησιμοποιούν και απαγορευμένες βόμβες). Οι δε Χεσμπολάχ, έχει ρουκέτες απ το 1980.
Και ο μπουσ-της (και οι γλύφτες του) λένε για κατάπαυση πυρός απ την Χεσμπολάχ.
Πάντως, βλέποντας όσο καιρό θυμάμαι να βλέπω TV την εικόνα των παιδιών 8 και 10 χρονών να πετάνε πέτρες στα Ισραηλινά τανκς, χαίρωμαι για αυτόν τον πραγματικά περήφανο λαό.
Αντίθετα, ενώ οι Ισραηλινοί είναι κι αυτοί ένας δυστυχισμένος λαός, κάνουνε (η ηγεσία τους) ακριβώς αυτά που που τους έκαναν.

Εάν υπάρχουν όντως αναρχικοί πού έγραψαν τέτοιο άθλιο σύνθημα ´Ο χιτλερ ειχε δικιο,κ.λ.π,κ.λ.π.´είναι άθλιοι τσογλανοι πού θέλουν κλωτσιές.Αλλοίμονο εάν δικαιολογήσουμε την μεγαλύτερη αθλιότητα πού έζησε ο πλανήτης,επειδή οι ισραηλίτες σήμερα μιμούνται σε εναν βαθμό ανάλογες συμπεριφορές ,την στιγμή μάλιστα πού τότε ,αναμφισβήτητα ,είχαν υποστεί γενοκτονία απο τον υπάνθρωπο,και τα Ες-Ες.Τετοια συνθήματα απο δηθεν αναρχικούς ειναι κατάπτυστα.Αλλο υποστηρίζω τούς παλαιστινιους και άλλο βρισκω ευκαιρία να εκφράσω έμμεσα τήν ´συμπαθεια ´μου προς πρακτικές εξολόθρευσης που ηταν ντροπή για την ανθρωπότητα.Αυτοί δεν ειναι αναρχικοί ειναι χρυσαυγίτες.

Re: Απάντηση: Kατεχόμενη Παλαιστίνη.

Σπύρος Σούρλας said:
Εάν υπάρχουν όντως αναρχικοί πού έγραψαν τέτοιο άθλιο σύνθημα ´Ο χιτλερ ειχε δικιο,κ.λ.π,κ.λ.π.´είναι άθλιοι τσογλανοι πού θέλουν κλωτσιές.Αλλοίμονο εάν δικαιολογήσουμε την μεγαλύτερη αθλιότητα πού έζησε ο πλανήτης,επειδή οι ισραηλίτες σήμερα μιμούνται σε εναν βαθμό ανάλογες συμπεριφορές ,την στιγμή μάλιστα πού τότε ,αναμφισβήτητα ,είχαν υποστεί γενοκτονία απο τον υπάνθρωπο,και τα Ες-Ες.Τετοια συνθήματα απο δηθεν αναρχικούς ειναι κατάπτυστα.Αλλο υποστηρίζω τούς παλαιστινιους και άλλο βρισκω ευκαιρία να εκφράσω έμμεσα τήν ´συμπαθεια ´μου προς πρακτικές εξολόθρευσης που ηταν ντροπή για την ανθρωπότητα.Αυτοί δεν ειναι αναρχικοί ειναι χρυσαυγίτες.

Επιστρέφω τη φιλοφρόνηση και επαυξάνω:
Καμία συγγένεια ιδεολογική δεν έχω με τον αναρχισμό αλλά το παραπάνω το θεωρώ προσβολή για τους αναρχικούς. Προφανώς γράφτηκε εν θερμώ. Η συναισθηματική αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ανθρωπιάς μας αλλά χρειάζεται και το σθένος να μην υποκύπτουμε άκριτα στο θυμικό μας.Κάτι τέτοια θα βγάλουν τον Ολμερτ και την παρέα του από πάνω.Πάνω στις καλύτερες διαθέσεις του κόσμου έχουν στηθεί οι χειρότερες προβοκάτσιες.Και αυτό είναι μια παλιά και δοκιμασμένη τακτική στη Μέση Ανατολή.:slapface:

Eυθύμιε ευχαριστώ για τίς σαφέστατες διευκρινίσεις...Αλλως τε παραμονευουν η κ.Τετα Παπαδοπούλου,ο κος Μιχας ,Ο κος Δημητράκος,ο κος Σωμεριτης ,Ο Κος Μπιστης,ο κος πρετεντέρης,ο κος Κουναλάκης,και λοιπές ´εκσυγχρονιστικές´δυνάμεις για να ταυτίσουν όσους αντιτίθενται στήν επιχειρούμενη γενοκτονία απο τους ισραηλίτες,με τους φασίστες,που έχουν ´κόλλημα ´με τους εβραιους γενικώς.Γνωστες οι προβοκάτσιες όπως λές και εσύ,και βρωμικες.Και όχι μονο στην μεση ανατολή.Παντού όπου υπάρχει αντίσταση στην Νεα Τάξη,και στούς πιστούς υπηρέτες της.

Εχει σημειολογικό ενδιαφέρον η συνομιλία Μπούς -Μπλαιρ,στη συνοδο τής G8 με ανοικτα μικροφωνα,που μάλλον ειχαν ξεχαστεί.Ο Μπλαιρ όρθιος σαν καμαριέρης και ο άλλος μασουλάει διαρκώς και μιλαέι ταυτόχρονα στον servant.Ονομαζει ´σκατά´την Χεζμπολάχ,και λέει οτι η Κοντι θα κατέβει σύντομα εκεί.(ωχ,ωχ).Και επικρίνει τον Ανάν που μιλαει για εκεχειρία.Παει και ο μαυρος σκλαβος του Μπούς.Δεν τον γουσταρει το αφεντικό.Ακομα και εαν ´ξεχάστηκαν´επίτηδες τα μικροφωνα ανοικτά η σκηνή περιγραφει πληρως τά πραγματα.Αρκει να δειτε τον μπους να τρωει,και τον αλλον να σκυβει .Απορώ πώς δεν του εφτυσε την σαλάτα στα μουτρα ο τζωρτζ.
Υ.Γ
Ο αντεννα αντικειμενικοτατος.Ενω η εικονα μιλαει μονη της(χειρουργικά κτυπήματα στον λιβανο,γενικώς μπαμ μπουμ στην Χαιφα)εδειχνε μιση ωρα συνεντευξεις απο το ισραηλ,και πλανα απο τον λιβανο.Ευγε.

Η εικόνα Μπους-Μπλέρ,όπως την είδα και όπως παραστατικότατα την μετέφερες Σπύρο ,ήταν τραγελαφική !
Αυτό το shit κυβερνάει όλον τον πλανήτη.
Και ο λεκές.. sorry ,λακές ήθελα να πώ ,στας διαταγάς του.!

Εμένα με στοίχειωσε η εικόνα του ξεριζωμού,της εκκένωσης και της προσφυγιάς απ τη Βηρυττό..Δεν το πιστεύω οτι βλέπω updated εκδοχή του 1922 στα μισά του 2006.
Ανθρωποι να αφήνουν τα σπίτια τους , τις περιουσίες τους και τους δικούς τους σε αναζήτηση μιας δεύτερης πατρίδας.
Τι να πείς σε αυτούς τους ανθρώπους,τι παρηγοριά να τους δώσεις όταν όλοι νίβουν τας χείρας τους από τον καναπέ τους ??

Εμένα αυτό που μου επιβεβαίωσε τους φόβους, είναι η χρήση από τον Μπους της λέξης Irony (ειρωνία). Ο άνθρωπος (;) μιλούσε λες και είχε ήδη ξεκινήσει η επιχείρηση κατά της Συρίας, και ετοιμάζοταν για το Ιράν.

Πολυ φοβάμαι ότι το παρατραβάνε το σχοινί, και δεν θέλει και πολύ να γίνει κανένα μπραφ, και να χτυπηθεί κανένα πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στο Ισραήλ. Σίγουρα οι άλλοι θα διαθέτουν βλήματα με το κατάλληλο βεληνεκές. Στην απελπισία τους πολλά μπορούν να κάνουν. Ακόμα και τα πιο ολέθρια...