Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 30,199 Land of Dystopia 5 September 2007 #21 Δ. Παναγιωτίδης said: αχ και τι δε θάδινα γιά μιά φωτό της Καίτης με το Νικολάκη αγκαλίτσα.... Click to expand... Μα έχει συμβεί εαν δεν κάνω λάθος από τον συνήθη ύποπτο Κόκαρ
Δ. Παναγιωτίδης said: αχ και τι δε θάδινα γιά μιά φωτό της Καίτης με το Νικολάκη αγκαλίτσα.... Click to expand... Μα έχει συμβεί εαν δεν κάνω λάθος από τον συνήθη ύποπτο Κόκαρ
Nikos F Supreme Member 19 June 2006 6,754 Αλιμος 5 September 2007 #22 ρε ΜΗ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣ τις εκπλήξεις μου..... Click to expand... Χμμμμ και εσύ τέκνον Βρούτε ?:twoguns:
supersonic Μέλος Σωματείου 17 June 2006 49,660 5 September 2007 #23 Eki_65 said: Μα έχει συμβεί εαν δεν κάνω λάθος από τον συνήθη ύποπτο Κόκαρ Click to expand... άϊντέ .... βάλε τις ημερομηνίες στη σειρά.... Νικολάκη μου, αμα δε στο κάνουν οι εντιμώτατοι φίλοι σου ....:firstprize:
Eki_65 said: Μα έχει συμβεί εαν δεν κάνω λάθος από τον συνήθη ύποπτο Κόκαρ Click to expand... άϊντέ .... βάλε τις ημερομηνίες στη σειρά.... Νικολάκη μου, αμα δε στο κάνουν οι εντιμώτατοι φίλοι σου ....:firstprize: