AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,421
Αυτή την αίσθηση έχω και εγώ αλλά διαφοροποιείται με τους αγωγούς, το πλέξιμο και τα διηλεκτρικά
Πάνο έχεις δοκιμάσει ποτέ να αντιστρέψεις φορά μονόκλωνων χωρίς πλέξιμο και θωράκιση? είτε μεταξύ μηχανημάτων είτε μεταξύ ενισχυτή ηχείων.
ΙΜΗΟ ακούμε μεγαλύτερη διαφορά επειδή βγάζουμε το interconnect και το ξαναβάζουμε παρά από την αλλαγή φοράς.
Καποτε ενας Eυρωπαιος κατασκευαστης που συναντησα σε εκθεση στην Αγγλια μου ειπε οτι ακουμε διαφορες διοτι καθε φορα που αλλαζουμε φορα,λογω τριβης των βισματων,"καθαριζουν οι επαφες". Οταν του ειπα "αρα το πανακριβο contact cleaner που πουλας δεν κανει καλη δουλεια" , τα μασησε λιγο......![]()
whichever direction sounds the best is the correct direction!
Νομιζω οτι τα αθωρακιστα εχουν περισοτερο αερα και διαφανεια.
Κι εγώ που είχα Kimber KC1 και PSB (το πρώτο είναι η θωρακισμένη εκδοχή του δεύτερου) το ίδιο άκουγα.
Ποια γεωμετρια/πλεξιμο προτιμας και με τι αγωγους πειραματιζεσαι?
Και προφανώς αναφέρομαι στα καλώδια της αγοράς και όχι στον χαλκό αυτό καθ εαυτό σαν υλικό...
Δεν μπορεί. Κάτι παίζει
Τα ρεύματα είναι εναλλασόμενα. Δεν υφίσταται κατευθυντικότητα. Τι γίνεται δηλαδή; Την μισή περίοδο όλα καλά και την άλλη μισή μέτρια;
και δηλαδή γιατί μπαίνει ο κατασκευαστής στη διαδικασία να εκτυπώσει φορά πάνω στο καλώδιο? Για το οπτικό εφφέ?
Και προφανώς αναφέρομαι στα καλώδια της αγοράς και όχι στον χαλκό αυτό καθ εαυτό σαν υλικό...
Δεν μπορεί. Κάτι παίζει με την πλέξη, κάτι με τη θωράκιση κλπ κλπ
Τα ρεύματα είναι εναλλασόμενα. Δεν υφίσταται κατευθυντικότητα. Τι γίνεται δηλαδή; Την μισή περίοδο όλα καλά και την άλλη μισή μέτρια;
Και εδώ έχει να κάνει με την ύπαρξη μπλεντάζ κατά κύριο λόγο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.