Δημήτρη, κατανοώ ότι μιλάς από καθαρό ενδιαφέρον, αλλά είναι λίγο παράξενο το σχόλιο περί ακαταλληλότητας. Αφενος γιατι με τεχνητά μεσα μπορεί να ρυθμιστεί η θερμοκρασία και η υγρασία ενω το θέμα φωτισμού ευτυχώς όπως εξήγησα είναι σε "καλά επίπεδα δεδομένου του προσανατολισμου" και αφετερου γιατί είναι μια δεδομένη κατάσταση στην οποία δεν υπάρχει εναλλακτική... μην το πάω στο ποσό τα κακομαθαινουμε σημερα... άσε που κατα πασα πιθανοτητα στο σαλονι θα γυροφερνει. Ήδη το εχει καταλαβει με τα παιχνιδια της.εγω θεωρω οτι το δωματιο δεν κανει για παιδικο και πιθανοτατα υπαρχει λαθος μετρηση υγρασιας
Όχι. Το τσιγάρο το έχω κόψει και η σύζυγος κάνει το πολύ τρια τσιγάρα τη μέρα. Λόγω της μικρής έχω ξεχάσει πως είναι να καπνίζει κανείς σε εσωτερικό χώρο.Έχω διαγνωστεί στα 42 μου με αλεργικό ασθμα... Δύσπνοιες είχα από παιδί αλλά δεν είχαμε ασχοληθεί ιδιαίτερα τότε. Ή μάλλον δεν είχαμε πάει σε αλλεργιολόγο. Γιατί έχω αφαιρέσει κρεατάκια και αμυγδαλές δύο φορές, έχω πάρει αντιβιώσεις για ιγομορίτιδα, έχω εγχειρήσει διάφραγμα στη μύτη κλπ κλπ. Τελικά έχει να κάνει με αλλεργία στις σκόνες και την παράταση συγκατοίκησης με τη 10 ετών πλέον γάτα μας στην οποία επίσης έχω αλλεργία... WTF... Οπότε χρειάζομαι κάτι να βοηθήσει την κατάσταση.
Όχι. Το τσιγάρο το έχω κόψει και η σύζυγος κάνει το πολύ τρια τσιγάρα τη μέρα. Λόγω της μικρής έχω ξεχάσει πως είναι να καπνίζει κανείς σε εσωτερικό χώρο.Έχω διαγνωστεί στα 42 μου με αλεργικό ασθμα... Δύσπνοιες είχα από παιδί αλλά δεν είχαμε ασχοληθεί ιδιαίτερα τότε. Ή μάλλον δεν είχαμε πάει σε αλλεργιολόγο. Γιατί έχω αφαιρέσει κρεατάκια και αμυγδαλές δύο φορές, έχω πάρει αντιβιώσεις για ιγομορίτιδα, έχω εγχειρήσει διάφραγμα στη μύτη κλπ κλπ. Τελικά έχει να κάνει με αλλεργία στις σκόνες και την παράταση συγκατοίκησης με τη 10 ετών πλέον γάτα μας στην οποία επίσης έχω αλλεργία... WTF... Οπότε χρειάζομαι κάτι να βοηθήσει την κατάσταση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.