Ισοπροπυλική αλκοόλη από το φαρμακείο σου και αφιονισμένο νερό (για ηλεκτρικά σίδερα) σε διάλυμα 50% (αναλογία 1:1). Πανί microfiber από το εμπόριο και είσαι έτοιμος. Όλα τα εμπόρικά υγρά για αυτές τις δουλειές έχουν τα παραπάνω συστατικά και είναι πανάκριβα.
Μακριά από πανιά, χαρτιά, υφάσματα και άλλα τέτοια και φυσικά όπως είπε και άλλος φίλος πιο πάνω, μακρυά από απορρυπαντικά!
ρε παιδιά ίχνη σαν θαμπάδα από νερό φεύγουν από την οθόνη και πώς?
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα...
Καθάρισα μια οθόνη plasma με ένα πανάκι wet-dry και εμφανίστηκαν κάτι σαν θαμπάδα απο νερό...
Μήπως ξέρει κανείς πως μπορεί να διορθωθεί αυτό...
Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Οι plasma έχουν γυάλινη επιφάνεια ένα πέρασμα με στεγνό το πανάκι που συνήθως υπάρχει στη συσκευασία αρκεί, αν δεν το έχεις και ένα πανάκι σαν κι αυτό που καθαρίζουν τα γυαλιά οράσεως/ηλίου κάνει...
...εγώ έτσι κάνω πάντα μετά τον καθαρισμό που κάνει η σύζυγος.... :bigcry: , δυστυχώς δεν εννοεί να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να είναι νωπό το πανάκι...και ευτυχώς έχει καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να είναι νωπό με ΑΖΑΧ...![]()
έχω κι εγώ ένα σημαδάκι, σαν 2 γραμμές σχεδόν παράλληλες πάνω δεξιά,
μάλλον κατά την τοποθέτηση, δοκίμασα με ειδικά πανάκια για lcd (στεγνό και ελαφρώς ποτισμένο με ειδικό υγρό) και τίποτα, μικρή βελτίωση, πως στο καλό φεύγει αυτό;![]()
Δοκίμασε το εξής:
Υ.Γ.: Το πανάκι wet-dry που αναφέρεις τι ακριβώς ήταν; Αν ήταν από αυτά τα υγρά μαντιλάκια για καθαρισμό π.χ. γυαλιών, μακριά, καθώς πολλά από αυτά περιέχουν οινόπνευμα ή άλλα βλαβερά, για τις επιστρώσεις των πάνελ, χημικά.
Τώρα τα είδα, ένα σετάκι με ένα στεγνό και ένα υγρό πανάκι της Q-Connect φαντάζομαι πως λες. Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και γενικώς αποφεύγω τέτοια προϊόντα.
Προσωπικά έχω καταλήξει στη χρήση του πολύ ελαφρώς νοτισμένου Wettex εδώ και χρόνια για όλων των τεχνολογιών τις οθόνες και δεν μ' έχει απογοητεύσει ποτέ, άσε που καθαρίζει μακράν καλύτερα απ' οτιδήποτε άλλο. Κάνε μια δοκιμή...![]()