Αλλαξε καλωδιο ρευματος²²²²²²²²²²²²²²²Σωκράτη το κάνω και δεν.....να το πετάξω το pc????
Η αλήθεια είναι πως την ήθελα λίγο παραπάνω ένταση,έχεις δίκιο.:drummer:,διάβασα εντάσεις κι ένα grand piano βαράει 109 db ωμού χαμηλού στα ακόρντα του.
Βάλε μαζί και την υπόλοιπη συμφωνική;
(Μα πόσο παρεξηγημένος πια,στο πάρα δέκα ακούω βρε,σπάνια να το πάω στην μέση... )
Κρεμάστρα δεν βάζω πάντως,θα μπερδευτεί με την υπόλοιπη μακαρονάδα και βλέπω πυροσβεστικές σπίτι.
Ίσως αν την μόνωνα καλά....χμμμ...
Να μου φέρεις μαζί και το hi-end ματζαφλάρι που δείχνει την σωστή φάση,γιατί το πολύμετρο μου δεν έχει hi-end περγαμηνή.
Ποτέ δεν ξέρεις!
... οι χαρτοπετσέτες είναι τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ...
ναι,στα Ελληνικά
ναι,στα Ελληνικά
Αλλαξε καλωδιο ρευματος²²²²²²²²²²²²²²²![]()
Δοκιμασε με τους αριθμους πανω απο τα γραμματα, οχι τους δεξια στο πληκτρολογιο
2
@
²
Το καλό τροφοδοτικό δεν λύνει το θέμα;
Πρόσφατα άκουσα σε ένα γνωστό εδω στην Σάμο ένα σύστημα που αποτελούταν απο τα εξής κομμάτια
Ηχεία: B&W 685
Ενισχυτής: CREEK A50iR
Καλώδιο Ρεύματος: Supra LoRad
Καθώς πίναμε μπύρα και τα λέγαμε του έκανα την εξής ερώτηση σαν νέος (στον χώρο)
-Τελικά το καλώδιο ρεύματος κάνει διαφορά ;
Τοτε αυτός έβγαλε το σούπρα και έβαλε ενα άλλο μαύρο απο αυτά τα συνηθισμένα και έβαλε πάλι το ίδιο τραγούδι (Frank Zappa_Occam Razor), ο ήχος θόλωσε λιγάκι και έγινε πιο τραχύς. Δηλαδή εγω που δεν έχω τάσεις αυθυποβολής είδα διαφορά....δηλαδή ένα καλώδιο ρεύματος δεν θα μετατρέψει το πλαστικό aiwa σε χάι εντ αλλά θα δώσει ένα τακ πάνω στον ήχο.
Το δε supra,είναι υποδεέστερο του liycy και είναι και ακριβότερο
Μεταξύ σωστα κατασκευασμένων καλωδίων δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο κατ'εμε, μονο αυτο που μας έκατσε καλύτερα και αυτο που δεν ματσαρισε με το σύστημα.
Συμφωνώ Πάνο,απλά ένα καλώδιο ανωτέρων προδιαγραφών ,θεωρητικά αλλά και πρακτικά,μας δίνει περισσότερες πιθανότητες να κολλήσει στο σύστημά μας
Δεν έχουν όλα την ίδια θωράκιση ή την ίδια διάταξη...εξηγούμαι!
Τα περισσότερα καλώδια έχουν αγωγούς που τρέχουν παράλληλα και όχι συστρεμμένους
Πολλά εξ'αυτών έχουν μόνο μπλεντάζ ή μόνο αλουμινόφυλλο ή μόνο κορδόνι,ελάχιστα διαθέτουν και τα τρία
Είναι παράμετροι πιο σημαντικοί της καθαρότητας του χαλκού...έχω ασχοληθεί πολύ με τα καλώδια ρεύματος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.