Καθετη Μωβ Γραμμη σε Samsung 40es7000

Yannis Fuzz

New member
15 April 2012
24
Καλησπερα στο φορουμ.
Κατοχος της παραπανω tv απο το Νοεμβριο 2012. Γενικα ευχαριστημενος απο την τηλεοραση, εως σημερα το απογευμα. Κατα την διαρκεια θεασης του αγωνα Μπασκετ (ΟΣΦΠ - ΠΑΟ) απο ΕΤ1, ξαφνικα εμφανιστηκε μια κεθετη μωβ γραμμη, λιγο δεξια του κεντρου της οθονης η οποια και παραμενει. Πιστευω απο τις ταπεινες μου γνωσεις, ειναι καμμενα πιξελς?
Σε αυτη την περιπτωση απευθυνομαι απευθειας στην αντιπροσωπεια της Samsung χωρις την διαμεσολαβηση-εμπλοκη του καταστηματος (Media Markt) που την αγορασα? Και σ'αυτην την περιπτωση και βασει της ισχυος εγγυσης εντος 2 ετων (απο Νοεμβριο) ζητω - περιμενω επισκευη ή και αντικατασταση?
Θα ηθελα την βοηθεια και συμβουλες σας,
Ευχαριστω προκαταβολικα

Το πάνελ είναι. Τηλέφωνο στο service της samsung να έρθουν να στη πάρουν. Βγάλε και μερικές φωτογραφίες ώστε να τις εχεις για κάθε περίπτωση.

Ευχαριστω για την απαντηση! Γενικα ειναι κοινο και συνηθες το προβλημα? Εχω δικαιωμα για νεα τηλεοραση ή απλα αντικατασταση πανελ?

Από τη στιγμή που η βλάβη παρουσιάστηκε εντός εγγύησης το service θα κάνει δωρεάν αντικατάσταση του πάνελ. Αν δεν ήταν μέσα στη εγγύηση θα σου ζητούσε γύρω στα 300 ευρώ για να την επισκευάσει. Αντικατάσταση εχω την εντύπωση ότι μπορείς να ζητήσεις μόνο όταν το πρόβλημα θα συνεχιστεί και μετά την επισκευή από το service.

Όλες οι σύγχρονες τηλεοράσεις παρουσιάζουν κάποια στιγμή πρόβλημα. Απλά είσαι τυχερός που το πρόβλημα παρουσιάστηκε στη περίοδο της εγγύησης. Υπάρχουν τηλεοράσεις που παρουσιάζουν το πρόβλημα λίγο μετά τη λήξη της εγγύησης και οι κάτοχοι τους καλούνται να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό για την επισκευή τους.

Και εγω προσπαθω να το δω θετικα! Τουλαχιστον ελπιζω να ξεμπερδεψω γρηγορα. Αναγκαστικα θα επικοινωνησω με την σαμσουνγκ την Δευτερα. Θα ενημερωσω για το σερβις της εταιριας ,ελπιζω,συντομα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Καλημερα!
Για να κλεισω το ποστ:
Τηλεφωνησα στη Σαμσουνγκ τη Δευτερα 10/6, ηρθαν και πηραν την τηλεοραση την Τεταρτη 12/6 (λεγοντας μου για επισκευη εντος 4 εργασιμων ημερων) και την επεστρεψαν προχθες Τριτη 18/6 (οντως αξιοπιστοι εντος 4 εργασιμων ημερων).
Τεχνικα,οπως ειπαν εγινε αντικατασταση του πανελ. Δοκιμασα την τηλεοραση πρωι και βραδυ και ολα καλα με την εικονα.
Συμπερασματικα, προσωπικα εμεινα ικανοποιημενος απο το σερβις της εταιριας.
(Ελπιζω και ευχομαι οτι δεν θα ξαναπαρουσιαστει αλλο προβλημα- ετσι λεπτες που εχουν γινει ολες οι τηλεορασεις)