kathrein 910 πιο image?

bil31

Established Member
3 January 2007
118
μιας και ειμαστε αρκετοι που χρεισημοπιουμε τον kathrein ας πουμε και πιο image χρεισημοπηει ο καθενας και γιατι.

Εγω χρεισημοπιω το aaf 1.5 ο λογος ειναι οτι δεν ασχολιθηκα με αλλο image.

AAF 1.5
Είναι σταθερό και έχει τις ευκολίες του. Υποστηρίζει αγγλικά στο extra osd.

Δοκίμασα και κάποια πολωνικά τα οποία είχαν και ενσωματωμένο diseqc 1.2 αλλά το extra osd ήταν μόνο στα πολωνικά και δεν το άντεξα.

Το θεωρω καλυτερο και ποιο σταθερο απο το AAF γενικα και επιπλεον εχει ενσωματωμένο diseqc 1.2

Εγω ακομη δεν εχω βρει λυση. Δοκιμασα με 1.2 diseqc αλλα δεν μου βλεπει ολους τους δορυφορους. Εχω wave frontier T-90 me 8 lnb. Μεχρι τωρα βλεπω μονο 3 απο τους 4 που μπορει λογω software, καθως στην θεση 3 δεν μου δουλευει κανενας, ενω στις υπολοιπες παιζουν κανονικα οι δορυφοροι που εχω ανα σειρα στον διακοπτη (1. sirius, 2. hotbird, 3 τιποτα (θεση eutelsat 16), 4 astra 19). Στην θεση 3 προσπαθησα να δω κ τους υπολοιπους 4, αλλα δεν ειδα φως (πολυ παραξενο ετσι??)

Κ εγω δοκιμασα το glob9 και ενα ακομα, αλλα με βολευει απειρως περισσοτερο το AAF ειδικα τωρα με το 1.05 που εχει κ αγγλικα. Παντως και τα γερμανικα που ειχε το 1.04 φαινοντουσαν πιο ευκολα απο τα πολωνικα. Αλλωστε η γλωσσα του glob ειναι η σημαντικοτερη αιτια που δεν ασχοληθηκα πολυ με αυτο. Στο ΒΑ μου παντως υπαρχει ακομη.

πως περναμε ενα ιματζ χωρις πολλα πολλα ακομα και στην μνημη ?

βαζουμε τα 4 αρχεια στο στικ και το κανει μονο του ?

ευχαριστω
danos

perneis ena stikaki ftiaxnete ena fakelo kathrein kai mesa se auton allo ena me onoma ufs910 kai mesa ekei riχnete ta kainourgia arxeia tou kainourgiou firm 1.05(tha ta deite sto official site)
sindete to stikaki patimeno to koumpaki empros (menu)anoigete to dekti kai xekinaei i diadikasia anavathmisis.........

Αντιγραφη απο αλλο ποστ

perneis ena stikaki ftiaxnete ena fakelo kathrein kai mesa se auton allo ena me onoma ufs910 kai mesa ekei riχnete ta kainourgia arxeia tou kainourgiou firm 1.05(tha ta deite sto official site)
sindete to stikaki patimeno to koumpaki empros (menu)anoigete to dekti kai xekinaei i diadikasia anavathmisis.........

Αντιγραφη απο αλλο ποστ

ευχαριστω Γιωργο το εκανα μονο το advance menu δεν βρισκω

danos

Αμα αφησεις λιγο τον δεκτη να δουλεψει τοτε πατας το μενου και το Fav koympi στο κοντρολ του δεκτη και μπαινεις

Αμα αφησεις λιγο τον δεκτη να δουλεψει τοτε πατας το μενου και το Fav koympi στο κοντρολ του δεκτη και μπαινεις

ευχαριστω γιωργο ολα καλα ειδα ματς απο το ORF τελεια εικονα και με delay τον ηχο της ΝΕΤ στον ενυσχυτη επαθα πλακα δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα

το μοναδικο που δεν βρηκα ειναι που εναι τα config files του mgκαμ για να το παντρεψω στο σπιτι με τον dreambox

ευχαριστω

danos

Ναι το ΑΑF δεν κανει κολληματα μηπως εχεις cam στον δεκτη?

oxi alla to exw sti flash den to exw se stick giati den ta katafera ayti den einai diadikasia mpelas eiani to aaa 1.5 meta apo 2-3 wres kollaei kai den blepei kanena kanali kai otan exeis ton 800 dipla thes na ton petaxeis

toy xanaperasa to logismiko alla tzifos meta apo 2-3 wres ta idia pali eidika otan exei hd kanalia sta apla den exei thema

danos