Kathrein Για δωστε λιγο βοηθεια!

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδια εκανα ενα zap στον Astra σημερα και ειδα ενα αφιερομα που ειχε το DR.DISH και καπου εκει πετυχα εναν δεκτη της kathrein σιγουρα οχι τον UFS910 ηταν ενα αλλο μοντελο που μου εκανε εντυποση επειδη ηταν πολυ λεπτο και ειχε θυμαμαι oled οθωνη πλατια με blue led και CI απο τα δεξια για δωστε λιγο βοηθεια γιατι το μοντελακι μου αρεσε!-bye-

Φίλε Satnick.

Καλά καλά τον Dreambox δεν καταφέραμε να δουλέψουμε και θα πάμε σε Kathrein ?

Πιστεύεις ότι είναι πιο αξιόπιστος αυτός ο δέκτης ;

Θανάσης

Απλα ξερεις θελω εναν δεκτη με CI και λιγο design για το σαλονι και φυσικα HD αμα ο dream ειχε CI εννωητε οτι ποτε δεν θα κοιτουσα για αλλο δεκτη αλλα μας την εκανε και 8α ηθελα πολυ να εχει και HDMI οπωτε ειπα να ψαξω για καποιον που εχει αυτα που δεν εχει ο dream!Αλλα ο δεκτης παραμενη διαμαντι!-bye-

Φίλε Satnick.

Καλά καλά τον Dreambox δεν καταφέραμε να δουλέψουμε και θα πάμε σε Kathrein ?

Πιστεύεις ότι είναι πιο αξιόπιστος αυτός ο δέκτης ;

Θανάσης
και όμως ο κάθριν δουλεύει πολύ καλά παρα πολύ καλά , η μονη λεπτομερής με το dream είναι ότι πρέπει να του έχεις έναν μόνιμο usb (σιγά το κόστος)
http://www.aaf-board.com/wbb2/index.php
des edo aplos theli engrafi !!!:grandpa::grandpa:

Attachments

• kasimi2.jpg
    kasimi2.jpg
    30.9 KB · Views: 7
Το πιο πιθανό είναι να είδες τον UFS 922.

Είναι σίγουρα πολύ καλύτερος από τον 910 αλλά και πολύ πιο ακριβός.

Όσο για τον 910, με το καινούργιο Summer Dream V2 ο δέκτης είναι εξαιρετικός.

Το μόνο πρόβλημα που πιστεύω να λυθεί σύντομα, ότι δεν παίζει η ελβετική κάρτα.

Last edited:
UFS 922 ε...?
μμμ...!
Περιπου ποσο παει το μαλι γιατι μου φενετε οτι εχει και duble-tuner κατι που δεν με ενδιαφερη καθολου και ανεβαζει παρα πολυ την τιμη!
(Με χαλασε τωρα!)-bye-

Ο DM800 δίνει έξοδο εικόνας DVI με ήχο. Μάλλον αυτό ήθελες να πεις..
Παρέχεται στη συσκευασία καλώδιο DVI->HDMI με το οποίο συνδέεται σε οποιαδήποτε σύγχρονη τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα.

Ο δέκτης βγαίνει με διπλό tuner και η τιμή του στην Γερμανία είναι περίπου 460,00 με ενσωματωμένο σκληρό 500GB.