Kathrein: Νέο Rudbox 1.04

Πρέπει να τους εντοπίσεις απο πίνακες καναλιών που υπάρχουν π.χ. στο Lyngsat ή απο περιοδικό του χώρου και να τους εισάγεις χειροκίνητα με το Sat Channel List Editor;

Ευχαριστω Αλεξη,αν και ο τροπος αυτος ειναι μανικι.Απο ποιο μενου του Sat List Editor μπορω να εισαγω συχνοτητες,γιατι δεν βγαζω ακρη.

Παντως σε άλλο δεκτηHD που έχω τωρα στο σπιτι για δοκιμή υπάρχει λίστα 32 δορυφόρων (ορισμένοι και για μπάντα C) και όχι μόνο φορτώνεις τα κανάλια στον δορυφόρο που ανήκουν (εμενα βέβαια...ούτε αυτή η λίστα μου φτάνει!) αλλά και όταν θέλεις να τα δεις, πατάς το κουμπί sat και επιλέγεις τον δορυφόρο που θελεις και κανεις ζαπινγκ μόνο στην λίστα των καναλιών του. Πιστεύω ότι στον 910 θα πρεπει να φτασουν τουλάχιστον σ αυτό με κάποια αναβαθμιση, αφού ούτε diseqc1.2 υποστηρίζει ώστε να πεις ότι κινώντας ο ίδιος το μοτερ θα σε πηγαίνει στον δορυφόρο που επέλεξες..

Αρα επι του συγκεκριμενου θεματος,μαπα το καρπουζι.Αρχισα εχθες να περναω συχνοτητες στη λιστα με τους δορυφορους που βρηκα στο επισημο site του Kathrein.Aντεξα μεχρι 4.Μετα ειπα"αει στον αγυριστο"Δεν ειναι δουλεια αυτη.Γι αυτο και μονο τον λογο ειμαι στα προθυρα της επιστροφης.Αφηστε που πηγα στο μαγαζι Sat for All,εδω στη Θεσσαλονικη,ρωτησα για την καρτα του αλβ...κου πακετου και της ΝΟΒΑ και οταν του ειπα οτι εχω αυτον τον δεκτη μου ειπε οτι δεν προκειται να παιξει στις CΙ του.What????

Παντέλο σε κατανοώ απόλυτα, όμως μην ξεχνάς ότι χρήστες με κινητά είμαστε πλέον μικρή μειοψηφία! Για παρηγοριά (!) σου λεω ότι τελικά και στον αλλο δεκτη hd που δοκιμάζω αυτές τις μέρες ...μόλις ξεπέρασα τους 6 διαφορετικούς δορυφόρους και παρά την λίστα των 32, άρχισαν να ταπώνονται οι προηγούμενοι και να ανακατεύονται τα κανάλια, οπότε η μόνη διαφορά είναι ότι σηκώνει έως 6 δορυφόρους!
Ομως γιατι να μην παίξει η καρτα του αλβανικού στα CI του 910? Τουλαχιστον σε θεμα υποστηριξης καμ ο 910 ειναι πολύ καλός, αρα λογικά ...αν η καρτα αυτή παίζει σε καμ (λογικά conax cam πιθανόν όμως και αλλα) είναι για μένα απολύτως σίγουρο ότι θα παίξει και στον 910. Πως το αιτιολόγησαν αυτό που σου είπαν; Δεν παίζει σε καμ η αλβανική κάρτα; Μεχρι τωρα εγω ήξερα ότι παίζει μιά χαρά...

Φιλε βρηκα στο forum του "ufs910.hdtvinfo.eu" μια λιστα απο ενα μελος που εχει ενημερωμενες λιστες απο 42e εως 34.5w.Ετοιμο φαι που λενε,αλλα την δουλεια μας την κανει.

Ναι, την ειδα και αλλού την λίστα αυτή σήμερα. Πες μου μόνο αν την περάσεις πως επιλέγεις τους διαφορετικούς δορυφόρους (αν γίνεται έτσι), αφού υποθέτω πως μιλάμε για ταξινόμηση ανα δορυφόρο

Καλησπερα φιλε.Πας στο μενου Antenna Configuration,επιλεγεις τον επιθυμητο,πατας menu για να βγεις σε κενη οθονη και μετα πατας OK,πατας το FAST FORWARD,επιλεγεις τον Astra π.χ. και voila.Αυτο κανεις καθε φορα που θελεις να δεις καναλι απο αλλον δορυφορο.Μανικι.

αλεξη το καινουριο image που βγηκε τι λεει το δοκιμασες?απο οτι διαβασα ειναι βασισμενο στο rudbox 1.4.