kathrein ufs 910 (πρόβλημα,αλλα τέλος καλό ολα καλά)

geramodi

New member
12 December 2007
10
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και ειδικότερα στον Αλέξη Τρυφωνίδη,

Γράφω αυτό το μύνημα για να περιγράψω το πρόβλημα που είχα με τον Kathrein ufs 910 μα περισσότερο για να ευχαριστήσω το εργοστάσιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος μου.
Γύρω στο τέλος του Οκτώβρη αγόρασα απο την Γερμανία τον 910 και έμεινα ικανοποιημένος απο την εικόνα του και απο την προοπτική του λόγω linux .
Τα προβλήματα μου άρχισαν όταν πήγα να φορτώσω την 1.4 του λογισμικού πράγμα που δεν γινόταν με τίποτα. Επειδή νόμιζα οτι το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή φόρτωσα το 1.4 μετα το 1.2 χωρίς να φορτώσω πριν το 1.3 ζήτησα την βοηθεια του forum,οπου ο Αλέξης, μου έστειλε το NOT FALL firmware με το οποίο κατάφερα να φορτώσω το 1.3 αλλα απο το 1.4 τίποτα.
Με την βοήθεια ενος Γερμανού φίλου επικοινώνησα με το εργοστάσιο που μου ζήτησαν να τους στείλω τον δεκτη για να φτιαχτεί στα πλαίσια της εγγύησης (την εδω αντιπροσωπία δεν την ενέπλεξα καθόλου μιας και τον δέκτη τον ειχα αγοράσει απο την Γερμανία) πράγμα που έκανα.
Μετά απο λιγες μέρες ο δεκτης επέστρεψε με το 1.4 φορτωμένο και χαρούμενος αρχισα τις εγγραφές στον σκληρό.
Μετά όμως απο καμμιά δεκαριά μέρες ο δέκτης πάγωσε και δεν επανερχόταν με τιποτα.Αναγκαστικά φόρτωσα το not fall (να είσαι καλά Αλέξη) και σε συνέχεια τα λογισμικά μεχρι το 1.3 το 1.4 δεν εμπαινε με τιποτα.
Νέες συνομιλείες με τους Γερμανούς οι οποίοι μας ειπαν οτι το πρόβλημα ηταν στην δεύτερη μνήμη του δέκτη και αφου ξαναπαρουσιάστηκε μου έστειλαν εναν ολοκαίνουργιο δέκτη και τους επέστρεψα τον παλιό μόλις τον παρέλαβα.
Ενα μήνα μετα και ο δέκτης παίζει τέλεια (να χτυπήσω ξύλο) και εγώ δεν εχω λόγια για να τους ευχαριστήσω.Ισως κάποιος να πει οτι ειναι υποχρέωση τους αλλα αμφιβάλω αν στην Ελλάδα θα εκαναν κατι τέτοιο.
Επισης θέλω να πιστεύω οτι το πρόβλημα του δέκτη μου ηταν τυχαίο και οπως γράφω και στον τίτλο ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ:SFGSFGSF:

Αλέξη σε ευχαριστώ για τις ευχές και για την ενημέρωση.Επειδή σκέφτωμαι να αγορασω αλλον ενα 910 μήπως μπορείς να μου πεις την διαδικασια για να τους συνδεσω σε lan ωστε να μοιραζω τις καρτες μεταξυ σαλονιού και υπνοδωματίου (εννοώ απο πλευράς software,το hardware θα ειναι με wireless access point).Ευχαριστώ και πάλι

Re: Απάντηση: kathrein ufs 910 (πρόβλημα,αλλα τέλος καλό ολα καλά)

Αυτό που θέλεις δεν γίνεται, ελλείψει του κατάλληλου software.
Αλέξανδρε αυτό δεν γίνεται με το newcs?
Σήμερα παρέλαβα και τον δικό μου. Σε λίγο θα ανοίξω το κουτί να δω περί τίνος πρόκειται.-bye-

Αλέξανδρε αυτό δεν γίνεται με το newcs?
Σήμερα παρέλαβα και τον δικό μου. Σε λίγο θα ανοίξω το κουτί να δω περί τίνος πρόκειται.-bye-
φιλε FoRMat MaSTer μην ξεχασης αυτο που μας υποσχεθηκες

φιλε FoRMat MaSTer μην ξεχασης αυτο που μας υποσχεθηκες
Εννοείται πως όχι. Απλά ακόμη τον ψάχνω λίγο. Το κακό είναι ότι ίσως απόψε δεν προλάβω να το στήσω το Barry Allen γιατί είμαι δυο μέρες άυπνος ήδη και δεν με βλέπω να την παλεύω και τρίτη μέρα και αύριο πρωί πάλι δουλειά. Αύριο θα την κάνω και για Βόλο το μεσημέρι οπότε το πιθανότερο είναι να ασχοληθώ και να τον στήσω εντελώς την Δευτέρα.