Kathrein UFS 910 sw Η EDISION ARGUS VIP

desteni

New member
11 March 2009
36
καλησπερα εχω βρει σε παρα πολοι καλη τυμη αυτους τους 2 δεκτες δεν ξερω πολλα πραγματα απο δορυφορικα μιας κι τωρα ξεκιναω κι θελω την βοηθεια σας το θεμα ειναι οτι θελω να ασχολιθω πολλοι δυνατα τον πρωτο τον βρηκα στα 110 ευρω κι τον δευτερο στα 160 τη μου λετε να παρω ευχαριστω κι περιμενω τα νεα σας

Καταρχήν καλώς ήρθες στο Avclub!

Λάβε υπόψη ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικούς δέκτες.

Ο πρώτος τρέχει Linux και είναι αρκετά παραμετροποιήσιμος ενώ ο δεύτερος είναι κλασικός HD δέκτης κλειστού τύπου.

Προσωπικά θα επέλεγα τον πρώτο, ειδικά στην τιμή των 110 . Επειδή όμως δηλώνεις ότι ξεκινάς τώρα, ίσως ο Argus είναι καλύτερη επιλογή.

ναι τα λες σωστα αλλα θελω να το ψαξω το θεμα μεχρι οσο παει υστεραεχω κι εσας να με βοηθησετε κι μιας κι ειμαι κι εγω απω θεσσαλονικη να ελπιζω σε μια βοηθεια απο εσενα θα κερναω καφε

Τι βλεπεις, μονο Hotbird ?
Θα παρεις καποια συνδρομητικη καρτα η´θα βλεπεις μονο τα free ?

Η βιασυνη ειναι κακος συμβουλος.
Ενας απ τους τop δεκτες αυτη τη στιγμη ειναι ο AZBOX HD.
Aπ τις 25 Νοεμβριου και ο Spiderbox 9000 HD.

Φίλε μου τον Kathrein τον βρήκες 110 ευρω;
Φυσικά είναι μεταχειρισμένος.
Επειδή έχω τον δέκτη θα έλεγα ότι δίνει φανταστική εικόνα και στα sd κανάλια στα θετικά ,στα αρνητικά η μη καλή υποστήριξη και γενικά είναι λίγο δυσκολος δέκτης.

ναι ο kathrein ειναι μεταχειρισμενος ενω ο edision καινουριος κι οπως ειπα πρεπει να αποφασισισω γρηγορα κι κατι ακομα βρηκα με 100 ευρο κι τον edision ton mini compo σε σχεση με τον vip th διαφορες εχουν αξιζει δηλαδη να παρω τον μικρο η να παρω τον vip

Αφου βρήκες τον kathrein με 110 ευρώ,γιατί μου πρότεινες σήμερα με π.μ στο avsite να τον πάρεις με 140? :ears:που φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να στον δώσω.Ο δέκτης αυτός έχει ακόμα στην αγορά 300 ευρώ.
Καλό είναι να είμαστε λίγο σοβαροί στο τι λέμε και τι γράφουμε στα φόρουμ ,Εκτός αν νομίζεις οτι απευθύνεσαι σε αδαείς.Θα σου πρότεινα στο μέλλον ,επειδή βλέπω οτι είσαι καινούριος σε αυτά τα φόρουμ ,να είσαι πιο προσεκτικός,αλλιώς δεν θα είσαι ποτε αξιόπιστος.