Kathrein UFS 910_1.04 Images

Re: Απάντηση: Re: Kathrein UFS 910_1.04 Images

Το ένα προορίζεται για τις παλαιότερες εκδόσεις του δέκτη με κατανάλωση 14 W σε θέση stand by και το δεύτερο στις νεότερες με 1 W κατανάλωση.
sto image tou RuDbox 1.04 b1 Kathrein UFS 910 Image den ehi tin epilogi na dialexis 1w i 14w opote kani kai gia to palio kai to neo;

Απάντηση: Re: Kathrein UFS 910_1.04 Images

gia sas pio image einai pio stathero kai kata tin gnomi sas kalitero genika to RuDbox 1.04 b1 Kathrein UFS 910 Image i to AAF 1.3a Image (1 Watt version) ego eho vali to deytero

Το AAF στηρίζεται στο Rudbox. Και τα δύο είναι το ίδιο σταθερά. Προτιμάται το AAF λόγω των OSD & Web interface ευκολιών που παρέχει.

Στο Rudbox πρέπει να περασεις πολλά πράγματα με το χέρι (FTP)
Στο AAF γίνονται αυτόματα.
Διάλεξε..

antimetopizo to exis provlima eno eimai sindemenos sto internet me ton dekti kai katevazo emu.... pigeno me to flashfxp na mpo ston dekti kai den sindeete vazo user root paas ... i kathrein alla den mpaini eho to image to AAF 1.3a

Γιάτι ρε παιδιά αυτό το "πάγωμα" με τα releases καινούριου λογισμικού? Έχουν περάσειο 15´+ μέρες χωρίς κάτι καινούριο...

Κοίταξε με τις συνεχείς αναβαθμίσεις ο δέκτης ήρθε σε ένα καλό επίπεδο.
Κανει καλά αυτά που πρέπει να κάνει (για την ώρα)
Οι μεγάλες ατέλειες - π.χ. απουσία diseqc 1.2 - θα λυθούν με την κυκλοφορία του νέου επίσημου image.

Τι σου λείπει ιδιαίτερα?

Δε μου λείπει κάτι απο το δέκτη ακόμα... μιας και δεν έχω ακόμα DSL οπότε τα "καλά" του δεν τα έχω γευτεί ακόμη!

Αλλά απο την ερχόμενη Τρίτη θα έχω και ίντερνετ οπότε ετοιμάζομαι για εκτενή τεστ του δέκτη!

Αυτό που με ανησυχεί απλώς είναι αυτή η "σιγή ασυρμάτου" που έχει πέσει τις τελευταίες 2 εβδομάδες σε σχέση με πιο πριν... γι'αυτό και το ανέφερα...

Σήμερα βγήκε και ενα άλλο image απο την Ολλανδική ομάδα "PICMOD".

Είναι λέει βασισμένο στην AAF 1.3a... αλλά προς το παρόν μόνο για την έκδοση του 1W και όχι του 14W.

Επειδή ενδιαφέρομαι να τον παραγγείλω, δεν υποστηρίζεται ακόμα diseqc 1.2 (για κινητό πιάτο);

Κάτι κυκλοφορεί αλλά δεν έχω πειστεί για την αποτελεσματικότητα του γιατί δεν είναι απλή διαδικασία.
Αναμένεται να λυθεί με την κυκλοφορία νέου επίσημου image.

Απ'ότι είδα, η βασική αλλαγή του είναι οτι έχει μαζί με τα 3 προηγούμενα EMUs, και το NewCS ενσωματωμένο...
Δεν είδα κάτι άλλο...