Kathrein UFS 910_1.04 Images

Δεν το έχω δουλέψει.
Λογικά και αυτό πρέπει να σου δίνει την δυνατότητα view.

CuteFTP, FlashFXP, Total Commander, Ipswitch WS_FTP
είναι κάποιες καλές επιλογές.

Δεν το έχω δουλέψει.
Λογικά και αυτό πρέπει να σου δίνει την δυνατότητα view.

CuteFTP, FlashFXP, Total Commander, Ipswitch WS_FTP
είναι κάποιες καλές επιλογές.

Το Filezilla δεν έχει ενσωματωμένο editor αλλά του δίνεις εσύ την διαδρομή για τον editor που έχεις εγκατεστημένο στο PC σου (πχ. Pspad, κλπ) για να κάνεις την δουλειά σου.

Καλησπερα παιδια.Λογω αδυναμιας συνδεσης του δεκτη κατευθειαν στο Modem-router,τον συνδεω στην ethrnet του PC.Δινω IP 192.168.0.25,SUBNET MASK 255.255.255.0,GATEAWAY την IP που περνει ο υπολογιστης απο το router(192.168.1.66)και DNS-SERVER παλι 192.168.1.66.Οταν πληκτρολογω στον internet explorer 192.168.0.25 μου εμφανιζει το webinterface του δεκτη(aaf image εχω περασμενο)αλλα απο το setup κανω ping test και βγαζει μυνημα:PING 4.2.2.1 (4.2.2.1): 56 data bytes
ping: sendto: Network is unreachable και download keyboundle και βγαζει μυνημα:mkdir: Cannot create directory `/tmp/Install': File exists
wget: addons.dload-board.com: Host name lookup failure και σε πιο κατω σειρα:W A R N I N G
Fehler bei Download!
IP-Einstellungen pruefen
oder der Server ist ueberlastet!
Τι δεν κανω σωστα;

Πιστευω οτι πρεπει να δωσεις το DNS του ISP σου και οχι το Gateway. ( το επισημο DNS ας πουμε της Otenet, Forthnet κτλ). Τουλαχιστον σε μενα ετσι παιζει τζαμι.

Περαν αυτου, τι ip εχεις δωσει στο PC σου ??

ειναι της μορφης 192.168.1.ΧΧΧΧ η 192.168.0.ΧΧΧΧ

αμα ειναι το πρωτο ισως πρεπει να μπεις στις ρυθμισεις δικτου του pc σου και να του δωσεις μεσα στα TCP/IP properties -Advanced-IP Address και μια διευθυνση της μορφης 192.168.0.ΧΧΧΧ πχ. την 192.168.0.80 ωστε να μπορεις να βλεπεις και την 192.168.0.25 που ζητας..

αλλα να δουμε τι λεει και ο αλεξ γιατι εγω μπορει ετσι να σου εκανα τα ευκολα δυσκολα..:2thumb22sup:

Παντελή σου βγάζει μήνυμα σφάλματος στις ρυθμίσεις δικτύου.

Απο τη στιγμή που το PC έχει διεύθυνση της μορφής 192.168.1.ΧΧΧ, δώσε και στον δέκτη αντίστοιχη. π.χ. 192.168.1.25

Για να δουλέψει σωστά δώσε static ip στο PC, όπως περιγράφει ο greg.
Gateway στον Kathrein την ΙΡ του PC.

Απάντηση: Re: Kathrein UFS 910_1.04 Images

Πιστευω οτι πρεπει να δωσεις το DNS του ISP σου και οχι το Gateway. ( το επισημο DNS ας πουμε της Otenet, Forthnet κτλ). Τουλαχιστον σε μενα ετσι παιζει τζαμι.
Και τα δύο δουλεύουν.

AAF 1.4 patch V4 we can't solve the OSD probs in only one version!

Online update V4 is in two versions avaible 1w / 14w

from webinterface select setup - download server - update Liste - download - download server - select AAF Patch V4 for your box - download - and REBOOT UFS-910

-bye-Χαιρετώ τους Kathrein maniacs.-bye-
Θα ήθελα να μάθω τις διαφορές μεταξύ:
AAF-1.4 v3 DHCP , AAF-1.4 v3 IPκαι AAF-1.4 v3 ΒarryΑllen ;
Τα έχει κανείς δοκιμάσει;

Και μια ακόμα ερώτηση:
Η αναβάθμιση σε AAF-1.4 v4 (1w ή 14w) γίνεται κατευθείαν από το official 1.04 σε AAF-1.4 v4 xx watt ή από official 1.04 (το έχω γυρίσει σε official 1.04) σε AAF-1.4 xx μετά σε AAF-1.4 v3 xx και τέλος σε AAF-v4 xx watt

Περιμένουμε μέχρι τον Απρίλιο για το official firmware 1.05 ή αλλάζουμε ????

http://ufs910.hdtvinfo.eu/component/option,com_fireboard/Itemid,30/func,view/id,2734/catid,42/
http://www.aaf-board.com/wbb2/thread.php?threadid=8027

Γεια σου Γιώργο!
Βλέπεις έχουμε στήσει την δική μας παρέα των Kathrein.
"Οι μάγκες με τους Kathrein" χαχαχα!!

- Στο πρώτο Image, μέσω του πρωτοκόλλου DHCP αποδίδεται στον δέκτη αυτόματα ip και ο χρήστης δεν χρειάζεται να ρυθμίσει τίποτα.
Το δεύτερο, έχει σταθερή ΙΡ 192.168.0.25,
και το τρίτο είναι Image που προορίζεται για το usb stick σε συνεργασία με το plugin Barry Allen.

Η αναβάθμιση μπορεί να γίνει αμέσως πάνω απο το επίσημο.

Καλύτερα να περιμένουμε λίγο Αλέξανδρε και να μην βάλουμε ακόμη το 1.4 μέχρι να το σταθεροποιήσουν εντελώς όπως είπες και σε προηγούμενο ποστ. Αν βάλουμε το firmware που δίνει σταθερή IP μετά μπορούμε να την αλλάξουμε σε ότι IP θέλουμε;

Άντε να δω πότε θα έρθει επιτέλους ο αυτός Kathrein...

Αν βάλουμε το firmware που δίνει σταθερή IP μετά μπορούμε να την αλλάξουμε σε ότι IP θέλουμε;
Ναι βέβαια, και μάλιστα με τρεις τρόπους.
- Μέσα απο το OSD μενού του δέκτη.
- μέσω web interface
- Με FTP πρόγραμμα, επέμβαση στο αρχείο network με linux editor

gia sas prospathisa na tou peraso me usb to AAF-1.4 v3 DHCP , AAF-1.4 v3 IP giati ematha oti veltiose kati provlimata opos mia sihnotita ston hotbird 11449 alla eno to perasa piga na tou kano tis rithmisis gia to diktio kai ta emu alla patontas to pliktro menu kai meta to kokino den se vgazi sto analogo menu opote girisa sto proigoumeno image kai mou douleyio sosta mpika sto menu kai oida oti mporis na katevasis to neo image apo eki lete na mou doulepsi

Νομίζω έχει βγει patch για αυτό το πρόβλημα και το osd menu εμφανίζεται κανονικά.
Αν το δοκιμάσεις και κλειδώσει στην 11.449 θα το περάσω κι εγώ.

gia sas prospathisa na tou peraso me usb to AAF-1.4 v3 DHCP , AAF-1.4 v3 IP giati ematha oti veltiose kati provlimata opos mia sihnotita ston hotbird 11449 alla eno to perasa piga na tou kano tis rithmisis gia to diktio kai ta emu alla patontas to pliktro menu kai meta to kokino den se vgazi sto analogo menu opote girisa sto proigoumeno image kai mou douleyio sosta mpika sto menu kai oida oti mporis na katevasis to neo image apo eki lete na mou doulepsi
Απ´ότι διαβάζω στο AAF Forum, μπορείς να περάσεις το patch μέσω web interface.
Συνεπώς δοκίμασε την αναβάθμιση με τον γνωστό τρόπο του στικ και μέσω web interface κατέβασε το patch.

Με το DHCP Image ο δέκτης έχει πάρει αυτόματα ΙΡ απο το ρουτερ.
Μπες στο μενού του ρουτερ σου μέσω web interface και βρες την ΙΡ.

file alexandre to provlima mou einai oti den anigi ayto to menou (to antimetopizoun kai alla atoma) eno filos mou den ehi kanena provlima elpizo se epomeni anavathmisi na mporeso na do fos kai na min mini o dektis piso..........