Kathrein UFS 910_1.04 Images

Μα George αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα.
Μπες στο ρουτερ σου και βρες την αυτόματη ΙΡ που έχει πάρει ο Kathrein. Μετά απο το web interface κατέβασε το patch και το OSD θα εμφανιστεί.

Re: Απάντηση: Kathrein UFS 910_1.04 Images

Μα George αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα.
Μπες στο ρουτερ σου και βρες την αυτόματη ΙΡ που έχει πάρει ο Kathrein. Μετά απο το web interface κατέβασε το patch και το OSD θα εμφανιστεί.
file alexandre to katalava auto pou den mporo na katalavo giati to image simperiferete diaforetika apo dekti se dekti :smash:

ego tha dokimaso to AAF-1.4 v3 IP kai opos mou egrapse se allo forum kapios filos (tetio provlima den exo .oso gia to menu me to kokino koumpi otan pernas images kamia fora den sto vgazi apo tin arxi .an kanis ligo zapic sta kanalia kai dokimazis pistevo na ine ok istera. i extos an ine afto to provlima pou grafoune oti se merika box exi provlima me to Osd pou lenne)

Ετσι κι αλλιώς πρέπει να περιμένεις περί τα 30 sec απο την εκκίνηση του δέκτη μέχρι να "σηκωθεί" το extra osd. Αυτό είναι γνωστό.
Αυτή την περίοδο δεν έχω διάθεση για πειράματα και θα περιμένω..

auto vrika se germaniko site gia to provlima
folgendes hat bei mir das OSD Problem gelöst 1W Version bei der 14W version
muss false eingefügt werden

in /data/plugins/osd/osd.sh
den neuen Wert auf True stellen

cp /data/plugins/osd/osdshell.cfg /tmp/osdshell.cfg
neuerWert="newBox=true"

und in osdshell.cfg ebenfalls den Wert auf True

font=/data/menue/Bimini.ttf
newBox=true

Dann wird unabhängig von der Mac Adresse der Wert True sein,
bei einer 1W Box i.o.
funzt wunderbar auch ohne V3 oder V4

Heute, 13:16 gnorizi kapio melos ti lei?

Πολύ αργείς βρε george όμως!!:2thumb22sup:

Γράψε εντυπώσεις απο το νέο Image και αν αξίζει να το περάσει κανείς.:ears:
Τώρα θα σου βάλω δύσκολα. Barry Allen δοκίμασες? :idea:

φιλε Αλεξανδρε το μονο που ειδα οτι δεν κολαει στην 11449 στις εναλαγες καναλιων ειναι το ιδιο το Barry Allen δεν το δοκιμασα αυτο δεν το βαζουμε σε USB ? δεν εχω μαθει ακομα νομιζω οπως και αλλα ατομα που εχουν τον δεκτη

Ακριβώς με το Barry Allen μπορούμε να έχουμε στην flash memory του δέκτη το official 1.04 και στο usb stick να έχουμε 1,2,3 ή και περισσότερα Images τα οποία τρέχουμε κατ' επιλογήν.
Το θετικό είναι πως δεν φλασάρουμε την μνήμη του δέκτη με κάθε νέο image που κυκλοφορεί με τους όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται. Στο στικ κάνουμε άφοβα ότι θέλουμε.

καλο θα είναι να δώσουμε οδηγίες πως βάζουμε image στο usb όσο πιο κατανοητά γίνετε
Μόλις τον πάρω στα χέρια μου θα δοκιμάσω το Barry Allen με βάση τις Αγγλικές οδηγίες που έχω βρει κι έχω ανεβάσει στο http://rapidshare.com/users/H19X2B και αν όλα δουλέψουν έτσι όπως πρέπει θα γράψω τις οδηγίες βήμα βήμα στα Ελληνικά.

Φιλε FoRMat MaSTer περιμενουμε τις οδηγιες για να βαλουμε σε usb image στον δεκτη περασα στον δεκτη το AAF_1_4a_1w μου φαινετε οτι ειναι ποιο γρηγορος γενικα

Απάντηση: Re: Kathrein UFS 910_1.04 Images

Αλεξανδρε εαν το περασης γραψε εντυπωσεις
Τελικά πέρασα το AAF 1.4a
Εν πρώτοις έχει πολύ συμπαθητική γραμματοσειρά στο AAF osd!
Στη συνέχεια προς μεγάλη μου απογοήτευση διαπίστωσα ότι κολλάει πάλι στη γνωστή συχνότητα 11449 του Hotbird.
Εκτός από τις ευκολίες με το Barry Allen δεν διέγνωσα τις αλλαγές που προκαλούν το "wow effect"

Σταθερό είναι, το παλιό osd φοράει (783). Δεν αντέχω τους πειραματισμούς με το beta 803. Διαβάζω αρκετά προβληματάκια.

Δοκίμασε κανείς να αλλάξει skin από το osd?