Kathrein UFS 910_1.04 Images

Απάντηση: Re: Kathrein UFS 910_1.04 Images

Φιλε FoRMat MaSTer περιμενουμε τις οδηγιες για να βαλουμε σε usb image στον δεκτη περασα στον δεκτη το AAF_1_4a_1w μου φαινετε οτι ειναι ποιο γρηγορος γενικα
Δεν έχει αλλάξει κάτι στη δομή του Image, συνεπώς δεν έχει διαφορά στην ταχύτητα. (ψευδαίσθηση!)

Πράγματι το επόμενο βήμα θα είναι το Barry Allen. Ο μόνος λόγος που δεν το δοκίμασα ακόμα είναι ότι για την ώρα δεν υπάρχει αξιόλογο δεύτερο Image ώστε να αξιοποιηθεί το plugin.

Re: Απάντηση: Re: Kathrein UFS 910_1.04 Images

Τελικά πέρασα το AAF 1.4a
Εν πρώτοις έχει πολύ συμπαθητική γραμματοσειρά στο AAF osd!
Στη συνέχεια προς μεγάλη μου απογοήτευση διαπίστωσα ότι κολλάει πάλι στη γνωστή συχνότητα 11449 του Hotbird.
Εκτός από τις ευκολίες με το Barry Allen δεν διέγνωσα τις αλλαγές που προκαλούν το "wow effect"

Σταθερό είναι, το παλιό osd φοράει (783). Δεν αντέχω τους πειραματισμούς με το beta 803. Διαβάζω αρκετά προβληματάκια.

Δοκίμασε κανείς να αλλάξει skin από το osd?
φιλε Αλεξανδρε αντι να βελτιωνουν τον δεκτη τα νεα image τον γυριζουν πισω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Kathrein UFS 910_1.04 Images

φιλε Αλεξανδρε αντι να βελτιωνουν τον δεκτη τα νεα image τον γυριζουν πισω
Γιώργο, δυστυχώς για την ώρα δεν υπάρχουν νέα Images. Μόνο το AAF Team προσπαθεί.
Οι άλλες ομάδες μάλλον εργάζονται πυρετωδώς (lol) ή εγκατέλειψαν το project.

Νικόλα, πως το διαπίστωσες αυτό?
Το "νέο" Image διορθώνει κάποια προβλήματα στο osd, τίποτα περισσότερο.

Δεν έγινε καμία επέμβαση στο τμήμα της εικόνας. Οτι βλέπουμε οφείλεται αποκλειστικά στο original 1.04, το οποίο είναι βελτιωμένο σε σχέση με το 1.03

Μόλις έκανα την αναβάθμιση σε 1.04 original μέσω USB (ο δέκτης μου ήρθε με 1.03). Θα πειραματιστώ όσο αντέξω με το Barry Allen και θα ξαναποστάρω.

Λοιπόν αυτή τη στιγμή που ποστάρω δουλεύω το AAF_1.4a πάνω στην original 1.04 μέσω του Barry Allen 4.0.2. Θα ανεβάσω το αρχείο στο folder μου στο rapidshare και θα μεταφράσω τις οδηγίες και στα Ελληνικά αύριο και θα τις ανεβάσω κι αυτές. Κατάλαβα κατά 90% τον τρόπο που το χειρίζεται ένα image το plugin Barry Allen. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να το κάνεις να δουλέψει εφόσον ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα. Δεν το έχω 100% καταλάβει κυρίως λόγω του τρόπου χειρισμού εντολών λόγω linux. Θα πειραματιστώ λίγο και θα ξαναποστάρω.

Μόλις ανέβασα την τελευταία έκδοση 4.0.2 του Barry Allen για Kathrein UFS 910 στο φάκελο http://rapidshare.com/users/H19X2B . Οι οδηγίες στα αγγλικά στο φάκελο είναι για τον Kathrein. Τις ακολουθείτε κατά γράμμα κι έχετε την AAF 1.4a να δουλεύει μια χαρά απευθείας από το USB stick.
Θα τις κάνω μια εξ' ολοκλήρου μετάφραση όπως υποσχέθηκα απλά τώρα είμαι στη δουλειά και μετά φεύγω ταξίδι οπότε μάλλον αργά το βράδυ θα τις έχω έτοιμες.
Εντυπώσεις μέχρι στιγμής καλές. Ο δέκτης καθυστερεί 23 δευτερόλεπτα να ανοίξει από τη στιγμή που θα πατήσεις το κόκκινο κουμπάκι στο τηλεχειριστήριο και βγάλει το Kathrein UFS-910 στο display του οπότε μην σας τρομάξει όπως εμένα την πρώτη φορά που το πάτησα με αποτέλεσμα να το ξαναπατήσω και να τον κλείσω πριν προλάβει να φορτώσει το image.
Προβλήματα μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ούτε με το δέκτη ούτε με το BA.
Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι από που μπορώ να δω τα αρχεία του USB stick μέσω του AAF μέσω telnet ή FTP. Δεν φαίνεται πλέον το USB με το όνομα ΒΑ που του έχω δώσει στην θέση που ήταν όταν το δούλευα μέσω του original 1.04.
Αλέξανδρε αν έχεις καμιά ιδέα τα φώτα σου please.

Αλέξανδρε τελικά και με την 1.4a no HDMI ---> no OSD απ' όσο είδα που τον είχα συνδέσει με scart. Κάτω στο display του Kathrein δείχνει βέβαια την κάθε επιλογή αλλά δεν ενδείκνυται να το δουλέψεις από εκεί.

δοκίμασε να βάλεις ενα αρχείο με "περίεργο" όνομα στο usb stick, και μετά με telnet στον Kathrein γράψε:
grep arxeio

όπου "arxeio" το όνομα του αρχείου που έβαλες στου usb.

Ρε παιδιά, υπάρχουν default username και password για ftp σύνδεση?

edit: Εχει γραφτεί ήδη (root / kathrein).

Last edited:
δοκίμασε να βάλεις ενα αρχείο με "περίεργο" όνομα στο usb stick, και μετά με telnet στον Kathrein γράψε:
grep arxeio

όπου "arxeio" το όνομα του αρχείου που έβαλες στου usb.

Τίποτα ούτε με grep ούτε με τίποτα :D. Αλλά γράφει κανονικά πάνω στο flashάκι αντί για τον εξωτερικό σκληρό κι ενώ ο εξωτερικός σκληρός φαίνεται κανονικά μέσα στο tmp/usb ως VIDEO_DISC (2)

Last edited:
Μετά από 4 ώριτσες πειραμάτων έβγαλα επιτέλους άκρη με το Barry Allen. Θα ετοιμάσω έναν πλήρη οδηγό εγκατάστασης όπως υποσχέθηκα και θα ξαναποστάρω το βραδάκι.

Παιδια,προβλημα.Συνδεω τον Kathrein πανω σε ενα Speedtouch που εχω,και ενω πιο παλια επερνε ip αυτοματα μεσω dhcp,ειτε χειροκινητα,τωρα ενω ειναι αναμενο το λαμπακι της ethernet στο network interface δεν μου τον εμφανιζει σε οποια ethernet και αν τον συνδεσω,ενω π.χ. το laptop και ο Η.Υ. εχουν κανονικα inernet.Τι φταει.Παρακαλω σε οσο το δυνατον αμεση απαντηση,γιατι εχω σκασει!

Παιδια,προβλημα.Συνδεω τον Kathrein πανω σε ενα Speedtouch που εχω,και ενω πιο παλια επερνε ip αυτοματα μεσω dhcp,ειτε χειροκινητα,τωρα ενω ειναι αναμενο το λαμπακι της ethernet στο network interface δεν μου τον εμφανιζει σε οποια ethernet και αν τον συνδεσω,ενω π.χ. το laptop και ο Η.Υ. εχουν κανονικα inernet.Τι φταει.Παρακαλω σε οσο το δυνατον αμεση απαντηση,γιατι εχω σκασει!
Θα σου πω κάτι κομπογιαννίτικο αλλά μπορεί να σου δουλέψει. Βγάλσιμο από πρίζα και τα δύο (kathrein, speedtouch) και βάλσιμο μετά από 2 λεπτά. Έχει σώσει κόσμο και κοσμάκι:flipout:. Αν δεν σου δουλέψει πες μας τι αλλαγές έκανες τόσο στο ένα όσο και στο άλλο τελευταία. Αν δεν έκανες απολύτως μα απολύτως καμία με τον τρόπο που σου είπα κανονικά πρέπει να στρώσει.

Μπα φιλε.Δεν εγινε τιποτα με τον κομπογιανιτικο τροπο.Οσο για αλλαγες,ναι εκαν ενα factory reset,αλλα αφοτου διαπιστωσα οτι δεν εχει internet και μετα.Τωρα τι κανουμε;