Kathrein UFS 910_πρώτη παρουσίαση

Αλέξανδρε όταν γίνει η αναβάθμιση σε 1.4 θέλω να δοκιμάσεις να βάλεις ταλαντωτή lnb στα 5150 (για μπάντα C), γιατι η 1.3 απορρίπτει αυτήν την τιμή και καθιστά αδύνατη την λήψη αυτής της μπάντας (που βέβαια ενδιαφέρει ελάχιστους...)

Ετοιμο και το πρώτο Web Gui για τον Kathrein, με προυπόθεση την χρήση του Rudbox Image. Θα είναι διαθέσιμο σήμερα Κυριακή 2.12.2007

attachment.php

Η χρήση του θα γίνεται με τον ΙΕ και τον Firefox.

Re: Απάντηση: Kathrein UFS 910_πρώτη παρουσίαση

Ετοιμο και το πρώτο Web Gui για τον Kathrein, με προυπόθεση την χρήση του Rudbox Image. Θα είναι διαθέσιμο σήμερα Κυριακή 2.12.2007

attachment.php

Η χρήση του θα γίνεται με τον ΙΕ και τον Firefox.
to rudbox gia tin kathrin ine epi pliromis i oxi?? giati ksero oti gia dream plironis kati tis !!

Τον διαθετουν καποια μαγαζια.Πως ομως;Τον κανουν παραγγελια απο εξωτερικο για εσενα(και οπιον αλλο ενδιαφερεται) κερδιζοντας κατι ψιλα.Στην ουσια,σου κανουν χαρη.

Παιδι περασα το καινουργιο image (AAF 1.2)και με τον SatChannelListEditor στα settings περναω user root,pass τιποτα και μου λεει:not logged in.Αλαξαν τα στοιχεια για το login;

Nαι εγω εχω στον δικο μου Kathrein 192.168.1.6 και αυτην δινω και στα settings του προγραμματος.Και μεσω telnet δινω:user root και στο pass παταω enter και μου βγαζει incorect.

Απάντηση: Re: Kathrein UFS 910_πρώτη παρουσίαση

Nαι εγω εχω στον δικο μου Kathrein 192.168.1.6 και αυτην δινω και στα settings του προγραμματος.Και μεσω telnet δινω:user root και στο pass παταω enter και μου βγαζει incorect.
Δώσε
user:root
pass:kathrein
To image αυτό χρησιμοποιεί και pass.

O ΔΕΧΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΙΑ ΤΗΣ KATHREIN...ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΕΙΔΕ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ ΧΡΩΜΑ

ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΘΗΚΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΙΑ ΤΗΣ KATHREIN.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ... :)

Η ελληνική αντιπροσωπεία διάθεσης προιόντων της Kathrein είναι η
Επωνυμία : ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ KATHREIN
Διεύθυνση : ΦΥΛΗΣ 15
Πόλη : ΑΘΗΝΑ
Ταχ. Κώδικας :104 33
Τηλέφωνο : 8231188 -8223375

Τον παρήγγειλα εχθές, τον παρέλαβα σήμερα. Είμαι στο γραφείο, και θα τον τεστάρω το βράδυ μόλις γυρίσω σπίτι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχω ακόμα DSL σπίτι. Οπότε δεν έχω λόγο ακόμα (υποθέτω) να του αλλάξω image (Σωστά?). Μόνο το Cam3d θα περάσω γιατί αν καάλαβα καλά είναι σαν το s2emu που είχα για τη Skystar2 στο PC (ξανά.... Σωστά?)

Παρακαλώ τους ειδικούς να με διαφωτίσουν!

ΘΕΝΚΣ
Γιάννης