Καθυστέρηση ήχου.

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,775
Μπακοτσιάνος...
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής:
Έστησα νέο Pc, με τη Cpu 7200, Gpu 9600GS, 2GB DDR2, Mobo Gigabyte, DVD-RW, SATA 120 WD και μια Κάρτα TV της Gigabyte.

Ότι και να παίζει (DVD, Game ή TV) έχει καθυστέρηση στον ήχο. Πρώτα μιλάει ο πρωταγωνιστής και μετά από μισό δεύτερο (άντε 1/4) έρχεται ο ήχος. Η κάρτα ήχου δεν είναι γιατί το δοκίμασα με μια SB Audigy και δεν...

Πριν αλλάξω Mobo και κάρτα γραφικών έχετε καμία άποψη?
Kάνα codec?
Μήπως επειδή σεταρίστηκαν 3-4 players (QuickTime, Real κλπ) γίνεται κάποιο μπέρδεμα?
Να ξαναφορμάρω και να δοκιμάσω μόνο με τα απαραίτητα?

Η καθυστέρηση υπάρχει πάντα (π.χ. και στους ήχους του λειτουργικού) ή μόνο όταν βλέπεις ταινίες;

Η καθυστέρηση υπάρχει πάντα (π.χ. και στους ήχους του λειτουργικού) ή μόνο όταν βλέπεις ταινίες;

Και στους ήχους του λειτουργικού. Παντού.

Ξέχασα να πω πως αυτό συμβαίνει μετά από 15 περίπου λεπτά. Ακούγεται ένα μικρό τσαφ (ίσα που ακούγεται) και ξεκινάει.

Πρώτη φορά το ακούω. Εγώ θα έψαχνα πρώτα αν είναι θέμα υλικού. Θα δοκίμαζα μια live διανομή linux για παράδειγμα. Αν μετά τα 15 λεπτά δεν το έκανε, είναι θέμα λογισμικού. Drivers, κλπ...

Πρώτη φορά το ακούω. Εγώ θα έψαχνα πρώτα αν είναι θέμα υλικού. Θα δοκίμαζα μια live διανομή linux για παράδειγμα. Αν μετά τα 15 λεπτά δεν το έκανε, είναι θέμα λογισμικού. Drivers, κλπ...

Συμφωνω και εγω. Μου φαινεται περιεργο που δουλευει για 15 λεπτα και μετα παιζουν ολα καλα. Και ειδικα αφου λες οτι εχεις βαλει αλλη καρτα ηχου, που παει να πει οτι δεν ειναι το chip.