Κανόνισε να μας έρθεις μαζί με τους άλλους!
Θα έχουμε κι εδώ πάνω θέμα σε λίγο καιρό.
Στέργιε ευχαριστώ αλλά αυτό κι αν μου είναι δύσκολο.
για λέγε , τι θέμα ; ....
Μολονότι πολλές φορές μέσα από 'δω έχω αναφερθεί στην παρηγορητική δύναμη της μουσικής, αυτό το νήμα είναι ευκαιρία νομίζω να ξεκαθαρίσω πως για μένα η σημαντικότερη λειτουργία ενός έργου Τέχνης που λειτουργεί ως τέτοιο, είναι γνωστική και όχι μόνο στενά ηδονιστική ή εκτονωτική.
Γνωστική μέσω άλλων οδών, ασαφέστερων, πολυσήμαντων αλλά και πιο καθολικών και εσωτερικών σε σχέση με τυπικούς θετικιστικούς γνωστικούς μηχανισμούς.
για λέγε , τι θέμα ; ....:drummer:
Εφ' όσον λοιπόν οι προθέσεις του δημιουργού , εκφράζονται με το καλύτερο δυνατον όχημα υλοποιήσεως τους και ως εκ του λόγου τούτου καθιστούν τον καλλιτέχνη σημαντικό γιατί δεν είναι εξ ίσου σημαντικός ο δημιουργός του ευτελούς , αφού για να καταδείξει το ευτελές περιεχόμενο του δημιουργήματος του υιοθετεί μιά ευτελή φόρμα σε απόλυτη αισθητική αντιστοιχία με αυτό που θέλει να εκφράσει .
?????????:nounder:
Βρε Δημητρη μην με κανεις τωρα και απογυμνωθω τελειως!!!!!!!!
Μου αρεσε το "κατω απο την ομπρελα" και επρεπε να βρω ενα κοσμιο και υπουλο τροπο να το πω.
Ε...δεν το εθεσα καλα μεσω κορης??????![]()
Η δικιά μου μπαίνει στο αυτοκίνητο και η πρώτη της κίνηση είναι να αλλάξει σταθμό.
.![]()
Κατά τα λοιπά ακούει με ενδιαφέρον ό,τι και ο μπαμπάς, εάν τον καταφέρω και τον καθίσω δίπλα μου.
μέχρι που από το ποδοβολητό μου έφυγε κάθε διάθεση για ακροάσεις.![]()
καλέ μου send...νά 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω.
τα έχω περάσει φυσικά: υπομονή.
το επόμενο στάδιο είναι να σου βγαίνει ο μεγάλος (17) "απ τα βραχάκια" και να κοροϊδεύει τις ...παληατζούρες :blink: που ακούς![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.