Κάτι κουφό που μου συνέβη σήμερα.

Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι και τις κοιταζα. Η 32αρα αποκλείεται ειναι μικρή. Το αποφάσισα θα παρω 37άρα.
Ή 40άρα.

:offtopic:

Βρε συ, τι nick ειναι αυτο ??

Μηπως ειναι αγενες ? ....

ποσα χρηματα διαθετεις?

για ποια χρηση την θελεις?

αποσταση θεασης?

Γύρω στα 1000ε.

Λιγο ως τηλεοραση, πιο πολυ για συνδεση με το PC για ταινιες.

Αποσταση 3-3.5 μ.

:offtopic:

Βρε συ, τι nick ειναι αυτο ??

Μηπως ειναι αγενες ? ....

Συγγνωμη αν προσέλαβα καποιον με το nick.
Κανένα προβλημα, μπορω αν θελετε να το αλλαξω.
Απο πού αλλάζει, εκεί που λέει User CP ?

Απάντηση: Re: Κάτι κουφό που μου συνέβη σήμερα.

κοιταξε στα μαγαζια για Panasonic 42PX70 και Samsung Q96

Περιπου στα 1150 .

συμφωνώ και συμπροτείνω!

Εξέτασε και τις Samsung C96, Panasonic 42px7, Philips 5532 που είναι λίγο φθηνότερες αλλά καλές.
Βέβαια όλες είναι plasma και πολλοί θα σου πουν ότι δεν κάνουν για PC, αλλά υπάρχουν φίλοι στο forum που έχουν την PX70 και την χρησιμοποιούν και σε PC και σε playstation.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει LCD στα 1000 και στις 37''~42'' που να μπορεί να πλησιάσει έστω τις πιο πάνω σε εικόνα.
Τέλος, πιστεύω ότι οι 42'' είναι που πρέπει να σε απασχολήσουν και όχι λιγότερες (και οι 50" σου κάνουν αλλά ανεβαίνει το κοστολόγιο στα 1800).

Υ.Γ.
Για να μπορείς να σταθμίσεις την υποκειμενικότητα μου, είμαι ευχαριστημένος κάτοχος μιας Panasonic 42PX70Ε, εδώ και 3 βδομάδες, έχοντας δει για την ώρα τηλεοπτικό σήμα και DVD.

Έχετε δικιο όσον αφορα τις Plasma, στο επιπεδο αυτο τιμης/ποιοτητας εικόνας είναι ό,τι καλύτερο.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι είμαι κακομαθημένος πολλά χρόνια απο το PC όπου κάνω pause ένα video το αφηνω όπως είναι και πχ κάνω μπάνιο, μιλάω στο τηλέφωνο ή κάνω κάποια δουλειά και το συνεχίζω μετα (ισως και μετα απο μια ωρα). Δηλαδή είναι λίγο δύσκολο να μπω στη λογική να έχω συνέχεια το νου μου μην ξεχάσω την plasma ακινητη και πάθει burn-in. Εκτος κι αν οι plasma έχουν από μόνες τους καποιο είδος "screen saver" το οποιο ενεργοποιειται καθε πχ 5 λεπτα ακινησιας για να μη χαλάνε.

Όπως και να έχει ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις.

Εαν εχεις εστω και καποιο μοκρο δισταγμο, τοτε καλυτερα να πας για LCD για να μην εχεις και αγχος. Αγοραζουμε τηλεοραση για να την χαιρομαστε κι οχι για να μας κανει τη ζωη μας δυσκολη, ετσι δεν ειναι? :ernaehrung004:

Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι και τις κοιταζα. Η 32αρα αποκλείεται ειναι μικρή. Το αποφάσισα θα παρω 37άρα.
Ή 40άρα.

Έτσι έλεγα και εγώ μέχρι που πήρα 42άρα....-bye--bye-:flipout: