Κάτι ωραίο κάτι όχι

Re: κατι ΩΡΑΙΟ κατι ΟΧΙ

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ-Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Νέα Ιωνία δίπλα στο άγαλμα της μητέρας, με διαφορά το καλύτερο σουβλάκι της Αθήνας... εγγύηση ο κυρ Παναγιώτης.

Χμμμ...
Καλύτερος από τον Δραμινό στον Περισσό;
Δύσκολα αλλά θα δοκιμάσω και θα σου πω... :p

Ένας "σελάς" μοτό στην Λ. Αμφιθέας.
Κάπως ιδιότροπος σαν τύπος αλλά αν του δώσεις το ελεύθερο να κάνει τη δουλειά του, δεν πας να το παίξεις γνώστης και δεν τον πιέσεις χρονικά, φτιάχνει καλλιτεχνήματα!!
Ακριβώς έτσι, ηλεκτρολόγος μοτό στη Ν. Ιωνία.
Ταχύτατη διάγνωση, αναβαθμίσεις με πολλαπλάσια αξιοπιστία σε σχέση με το ορίτζιναλ, ρελέδες στα φώτα, μπααρίες κι ανορθωτές που ξεχνάνε να καούν, πλεξούδες και πηνία τυλιχτά στο χέρι (μιας που λέμε για σουβλάκια), ντιούης μοντελιστής (άσχετο), μου έφτιαξε και το CD (φιλική προσφορά)...
Φώτη Πολύχρονο τον λένε.

Τι να προσέξετε:
1) Κλείστε ραντεβού (210-2717195) και αυξήστε τις πιθανότητες να εξυπηρετηθείτε one-stop.
2) Αν είναι καλοκαίρι μεσημέρι και φοράτε ελεύθερη, σβήστε τη μηχανή αμέσως μόλις φτάσετε.
3) Δεν την παλεύει με συναγερμούς. Αν στο πρόβλημα εμπλέκεται ο συναγερμός θα σας διώξει...

Τι λέει ο κόσμος:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=4043

Απάντηση: Re: κατι ΩΡΑΙΟ κατι ΟΧΙ

Έχθές βρέθηκα και Ομόνοια και Πειραία , 3 απο τον Λευτέρη για γέυμα , και 3 το βράδι απο τον Εντι ,,

λές να μαι έγκυος ?

Μπιλαρε περνα μια βολτα και απο τον Κωστα στην πλατεια Αγιας Ειρηνης στην Αιολου...
Και να μην εισαι εγκυος θα γκαστρωθεις....
Μαζι με τους δυο που ανεφερες μακραν τα καλυτερα σουβλατζιδικα στο L.A....

Χμμμ...
Καλύτερος από τον Δραμινό στον Περισσό;
Δύσκολα αλλά θα δοκιμάσω και θα σου πω... :p

μα καλά, είσαι ΝεοΙωνιώτης και δεν ξεύρεις τον Παναγιώτη ; για αιώνες ήταν στην διασταύρωση της Ηρακλείου με τον δρόμο που πήγαινε στον κινηματογράφο Ριάλτο... εδώ και λίγα χρόνια είναι στο μέρος της φωτο, εκεί κοντά στα Γιούλια ... τα τελευταία κάνουν εξαιρετικές χιονούλες ...

μα καλά, είσαι ΝεοΙωνιώτης και δεν ξεύρεις τον Παναγιώτη ; για αιώνες ήταν στην διασταύρωση της Ηρακλείου με τον δρόμο που πήγαινε στον κινηματογράφο Ριάλτο... εδώ και λίγα χρόνια είναι στο μέρος της φωτο, εκεί κοντά στα Γιούλια ... τα τελευταία κάνουν εξαιρετικές χιονούλες ...

Τα Γιούλια τα ξέρω...
Εκτός από χιονούλες έχουν και απίστευτο τσουρέκι.
Και παγωτό τσουρεκάτο (καϊμάκι με κομμάτια τσουρέκι μέσα).

Το σουβλάκι δεν το έχω δοκιμάσει... ακόμη. :p

Απάντηση: κατι ΩΡΑΙΟ κατι ΟΧΙ

ολο φουρνοι ανοιγουν τελευταια
Χολαργος
10 φουρνοι
ολοι ψωμι πιτουρο μιας ημερας
φετος δεν μ κοροιδεψανε δεν πηρα λαγανα
γιατι εκτος απο την τιμη δεν διαφερει απο το ψωμι

Πατησιων και Αγαθουπολεως
μικρος φουρνος με εξαιρετικα προιοντα

Με αυτά τα ονόματα την πάτησα! Πήρα από ένα σουβλατζίδικο που είναι στο άγαλμα της μητέρας και ήταν ψιλοχάλια.
Μπήκα να κράξω και είδα ότι πήρα από τον Θανάση και όχι τον Παναγιώτη.
Τι πρωτοτυπία και αυτή με τα ονόματα! :angry:

Με αυτά τα ονόματα την πάτησα! Πήρα από ένα σουβλατζίδικο που είναι στο άγαλμα της μητέρας και ήταν ψιλοχάλια.
Μπήκα να κράξω και είδα ότι πήρα από τον Θανάση και όχι τον Παναγιώτη.
Τι πρωτοτυπία και αυτή με τα ονόματα! :angry:

Ο Θανάσης είχε κλείσει πριν κανένα μήνα και βάλε, και άνοιξε εδώ και μερικές μέρες... είσαι και γκαντέμης...

πριν κλείσει είχε αξιοπρεπέστατο σουβλάκι, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά είχε εξαιρετικό καλαμάκι χοιρινό. Πριν κλείσει, τώρα δεν ξέρω... σουβλατζίδικο ήταν τον τελευταίο χρόνο αν θυμάμαι καλά ίσως και λίγο περισσότερο πριν το είχε ο ίδιος πάλι και έκανε πεινιρλί, τίμια αρκετά αλλά καμία σχέση με το Πεινιρλί της Νέας Ιωνίας από την άλλη μεριά του σταθμού. Καλύτερο πεινιρλί πλανήτη με διαφορά!!!

Ο Θανάσης είχε κλείσει πριν κανένα μήνα και βάλε, και άνοιξε εδώ και μερικές μέρες... είσαι και γκαντέμης...

πριν κλείσει είχε αξιοπρεπέστατο σουβλάκι, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά είχε εξαιρετικό καλαμάκι χοιρινό. Πριν κλείσει, τώρα δεν ξέρω... σουβλατζίδικο ήταν τον τελευταίο χρόνο αν θυμάμαι καλά ίσως και λίγο περισσότερο πριν το είχε ο ίδιος πάλι και έκανε πεινιρλί, τίμια αρκετά αλλά καμία σχέση με το Πεινιρλί της Νέας Ιωνίας από την άλλη μεριά του σταθμού. Καλύτερο πεινιρλί πλανήτη με διαφορά!!!

Πφφφ... Έχει καλό καλαμάκι και εγώ πήρα γύρο και κεμπάπ... :flipout:
Πεϊνιρλί στη Νέα Ιωνία (μάλλον προς το Ηράκλειο) έχει θεϊκό ο Τεχλικίδης.
Ο κλασσικός που είναι και στη δροσιά.
Χτυπάς ένα πεϊνιρλί σουτζούκι παστουρμά κασέρι, σου σπάει και ένα αυγό από πάνω μόλις βγει από το φούρνο και χάνεις 3 κιλά σε σάλια και μόνο που θα το δεις!
Φτιάχνει και σαντουιτσάκια με λαγάνα που ψήνει ο ίδιος.

Εσύ λες αυτόν που δίνει και άδειες γόνδολες;

Πανερυθραϊκός. Το μοναδικό σουβλάκι που αξίζει σε ολάκερα τα Β.Π.

Paneruthra_kos__sml.jpg

Όντως!

Πφφφ... Έχει καλό καλαμάκι και εγώ πήρα γύρο και κεμπάπ... :flipout:
Πεϊνιρλί στη Νέα Ιωνία (μάλλον προς το Ηράκλειο) έχει θεϊκό ο Τεχλικίδης.
Ο κλασσικός που είναι και στη δροσιά.
Χτυπάς ένα πεϊνιρλί σουτζούκι παστουρμά κασέρι, σου σπάει και ένα αυγό από πάνω μόλις βγει από το φούρνο και χάνεις 3 κιλά σε σάλια και μόνο που θα το δεις!
Φτιάχνει και σαντουιτσάκια με λαγάνα που ψήνει ο ίδιος.

Εσύ λες αυτόν που δίνει και άδειες γόνδολες;

δινει απο οτι θυμαμαι...

εδώ είναι: https://www.google.com/maps/place/Ρ...2!3m1!1s0x14a1a2772bfc0bed:0x99d29aaa457dfd4d

Πως φαίνεται η συζήτηση μεταξύ Ελλήνων Είπε ο άλλος να αναφέρουμε κάτι καλό και όλοι το μυαλό τους στο φαγητό...:grinning-smiley-043

Έχω πεθάνει στο γέλιο..-bye-

Υ.Γ Εδώ που βρίσκομαι οι περισσότεροι θα ανέφεραν μπύρες,ποδήλατα,μπαράκια,ρούχα παρά φαγητό. Το φαγητό δεν τους πολυνοιάζει.

δινει απο οτι θυμαμαι...

Καλούτσικος και κλασσικός.
Σαν τον Τεχλικίδη όμως δεν... :p
Έχει κάπου στο Ηράκλειο (εκτός από τη Δροσιά). Ψάξε το.

Του Παναγιώτη τα σουβλάκια τα δοκίμασα. Μένω πιστός στον Δραμινό στον Περισσό, Σινώπης και Σαφραμπόλεως γωνία... :p

Πως φαίνεται η συζήτηση μεταξύ Ελλήνων Είπε ο άλλος να αναφέρουμε κάτι καλό και όλοι το μυαλό τους στο φαγητό...:grinning-smiley-043

Έχω πεθάνει στο γέλιο..-bye-
Τον τροφοτουρισμό τον ξέρεις?
1000 χιλιόμετρα ταξίδι κι εκείνο που μένει είναι το λουκάνικο...

Καλούτσικος και κλασσικός.
Σαν τον Τεχλικίδη όμως δεν... :p
Έχει κάπου στο Ηράκλειο (εκτός από τη Δροσιά). Ψάξε το.

Του Παναγιώτη τα σουβλάκια τα δοκίμασα. Μένω πιστός στον Δραμινό στον Περισσό, Σινώπης και Σαφραμπόλεως γωνία... :p

βλάσφημε :argue:

Re: Απάντηση: Re: κατι ΩΡΑΙΟ κατι ΟΧΙ

Μπιλαρε περνα μια βολτα και απο τον Κωστα στην πλατεια Αγιας Ειρηνης στην Αιολου...
Και να μην εισαι εγκυος θα γκαστρωθεις....
Μαζι με τους δυο που ανεφερες μακραν τα καλυτερα σουβλατζιδικα στο L.A....

θεος ο Κωστας (αν και εχω καιρο να περασω)

, προσοχη στις πρασινες πιπεριες που βαζει