κάτι σε 2ΧΑΑ με περιστροφικό διακόπτη?

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,887
είναι η ιδέα μου ότι είναι πιό σπάνιοι?
στο μέγεθός τους δεν με βολεύει ο πίσω διακόπτης και δεν εμπιστεύομαι τον πλάγιο....
ψάχνω κάτι ανάλογο με αφετηρία τα 200 lm

Για να μην ανοιγω αλλο νημα.. Καποια προταση για φακους που να παιρνουν απο 2 ΑΑ η ΑΑΑ, ισως τυπου pen light. Φως 100-150 lumens.. Οχι λιγοτερο αλλα και περισσοτερο δε θα λεγα οχι!
Τιμη κανα 20αρικο...
Χρηση πχ μονιμος σε επαγγελματικη τσαντα διπλα στα στυλω..

Για να μην ανοιγω αλλο νημα.. Καποια προταση για φακους που να παιρνουν απο 2 ΑΑ η ΑΑΑ, ισως τυπου pen light. Φως 100-150 lumens.. Οχι λιγοτερο αλλα και περισσοτερο δε θα λεγα οχι!
Τιμη κανα 20αρικο...
Χρηση πχ μονιμος σε επαγγελματικη τσαντα διπλα στα στυλω..

Χμμ..pen lights ψαχνεις, και αυτα ειναι κυριως ΑΑΑ για να μοιαζουν με στυλο.

Εψαχνα πριν καιρο για τη συλλογη μου. Κατεληξα οτι τα Preon ειναι τα πιο φωτεινα.
http://www.candlepowerforums.com/vb...(1xAAA-amp-2xAAA)-RUNTIMES-BEAMSHOTS-and-more!

Αγορασα ομως 2 led lenser το P4 (2χΑΑΑ) και το P2 (1χΑΑΑ) που ομως δεν ειναι οσο φωτεινα οσο τα παραπανω, αλλα ειναι πιο κομψα κατα την αποψη μου, ειναι και zoomable και εχει instant on forward clicky. Ιδανικο για την δουλεια που προοριζονται.
Επισης αγορασα και ενα ΤΑΝΚ007 Ε06, αλλα ειναι πολυ τσιπικο και ο διακοπτης της πλακας. Δεν τον συνιστω.

Αγορα

Υπάρχει κάποιο μοντέλο Tank007 που έχει 2 χ ΑΑΑ
Επίσης, η σειρά Preon 2 της 4Sevens
SUNWAYMAN R20A

Toυ σωστου inspectora το penlight πρεπει να ειναι forward clicky. :-)
Noμιζω οτι κανενα απο τα παραπανω δεν εχουν instant on σαν τα ledlenser. Στα περισσοτερα πρεπει να πατησεις τον διακοπτη για να αναψει (reverse clicky).
To μειονεκτημα του ledlenser ειναι οτι δεν ειναι φωτεινος, αλλα τα φακουδακια τυπου στυλο, ειναι περισσοτερο για κοντινες αποστασεις.

Χα...ετσι ετσι!!!
Τα led lenser τι lumens βγαζουν; Βασικα αν βγαζει ιδια lumens με τον Tank 007 / 1xΑΑΑ που χω, μου κανει μια χαρα..

είναι η ιδέα μου ότι είναι πιό σπάνιοι?
στο μέγεθός τους δεν με βολεύει ο πίσω διακόπτης και δεν εμπιστεύομαι τον πλάγιο....
ψάχνω κάτι ανάλογο με αφετηρία τα 200 lm

Τωρα που το διευκρινησες μπορω να σου προτεινω:)
Ο καλυτερος με περιστροφικο διακοπτη που εχω ειναι ο sunwayman 1χΑΑ V10a στα 140 λουμενς. Παιρνει και λιθιου που φτανει τα 200+ λουμενς. Εχει ομως γενικο διακοπτη clicky, πισω, πολυ καλης ποιοτητας.
Υπαρχει και ο V20a με 2χΑΑ, που βγαζει 200+ λουμενς, που φανταζομαι θα ειναι ιδιας ποιοτητας με τον V10a. Ο περιστροφικος διακοπτης, δακτυλιδι, δεν εχει διαβαθμισεις. Ρολαρει ομαλα απο moonlight μεχρι το high.
Η ποιοτητα κατασκευης των πιο πανω ειναι εμφανεστατη.

Χα...ετσι ετσι!!!
Τα led lenser τι lumens βγαζουν; Βασικα αν βγαζει ιδια lumens με τον Tank 007 / 1xΑΑΑ που χω, μου κανει μια χαρα..

14 lumens! Αλλα φεγγουν πιο πολυ απ'οτι νομιζεις.
Μολις τον συγκρινα με εναν Τανκ007 1χΑΑΑ που εχω (των 140 κινεζικων λουμεν) και η διαφορα ειναι μικρη :))

Τωρα που το διευκρινησες μπορω να σου προτεινω:)
Ο καλυτερος με περιστροφικο διακοπτη που εχω ειναι ο sunwayman 1χΑΑ V10a στα 140 λουμενς. Παιρνει και λιθιου που φτανει τα 200+ λουμενς. Εχει ομως γενικο διακοπτη clicky, πισω, πολυ καλης ποιοτητας.
Υπαρχει και ο V20a με 2χΑΑ, που βγαζει 200+ λουμενς, που φανταζομαι θα ειναι ιδιας ποιοτητας με τον V10a. Ο περιστροφικος διακοπτης, δακτυλιδι, δεν εχει διαβαθμισεις. Ρολαρει ομαλα απο moonlight μεχρι το high.
Η ποιοτητα κατασκευης των πιο πανω ειναι εμφανεστατη.

ενδιαφερον
υπαρχει λινκ η αξιοπιστος πωλητης?

Eιχα εναν με 2χAAA κατι σαν xmdl μαρκα, ταχα μου 3watt.. Ε καμια σχεση με τον Tank ωρε.. Ο preon φαινεται πολυ ενδιαφερον για τα χρηματα του.. Ειναι και κομψοτατος!

Αξιοπιστος ειναι ο ΗΚequipment αλλα απ'οτι φαινεται ο φακος 2χΑΑ ειναι out of stock. http://www.hkequipment.net/index.php?p=1&act=search&lang=en&favorite=V20a&submit.x=0&submit.y=0

Eγω τον ειχα παρει απο Manafont, που ποτε δεν ειχα προβλημα με παραγγελια/παραλαβη. Ειναι πιο αργος απο τον ΗΚ παραπανω, αλλα αξιοπιστος και αυτος.
http://www.manafont.com/product_inf...fully-varialbe-tactical-flashlight-2aa-p-6577

Eιχα εναν με 2χAAA κατι σαν xmdl μαρκα, ταχα μου 3watt.. Ε καμια σχεση με τον Tank ωρε.. Ο preon φαινεται πολυ ενδιαφερον για τα χρηματα του.. Ειναι και κομψοτατος!

Αν δεν σε ενδιαφερει ο forward clicky διακοπτης και το ζουμ, τοτε η επιλογη ειναι μια χαρα.

D7K_9111.jpg
Εδω δειγμα για το ζουμ του ledlenser P4, απο μια παλια φωτο που ειχα αναρτησει εδω.

Απάντηση: Re: κάτι σε 2ΧΑΑ με περιστροφικό διακόπτη?

Ο preon φαινεται πολυ ενδιαφερον για τα χρηματα του.. Ειναι και κομψοτατος!

Το ωραίο με τους Preon ειναι modular..
Παίρνεις πχ έναν Preon 2 (2xAAA, $42) και αμα θες και ένα σκέτο "σωμα" Preon 1 (για 1xAAA, $7) και ένα clicky tailcap ($11) για να τον κάνεις με κουμπί!
Κωδικός cpf8 για 8% έκπτωση - σε 10 μέρες σπίτι σου (από USA)

Re: Απάντηση: κάτι σε 2ΧΑΑ με περιστροφικό διακόπτη?

Kαλησπέρα
Δεν γνωρίζω αν εσύ έχεις στήσει όλο αυτο το αρχείο η το βρήκες έτοιμο,η ουσία είναι ότι αποτέλει πολύτιμο εργαλείο !
Να σαι καλα:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: κάτι σε 2ΧΑΑ με περιστροφικό διακόπτη?

Οχι Chris, δεν είναι δικό μου, αλλα μου φάνηκε εξαιρετική δουλειά
και ο δημιουργός το έχει προς διαμοιρασμό (και το συμπληρώνει/επικαιροποιεί κιόλας!)

ρε σεις..λειπει πραμα απο μεσα....που πηγαν τα υπολοιπα μοντελα της Sunwayman?