Κάτι soft...

Worn me down like a road
I did everything you told
Worn me down to my knees
I did everything to please
But you can't stop thinking about her

Προσοχή: ο τίτλος ειναι παραπλανητικός.
Ο δίσκος θέλει οδηγίες χρήσης: μακριά απο ψυχές που σιωπηλά δηλώνουν 'Εύθραυστον'.
Απο το πρωί μ' ανεβάζει στα σύννεφα και με θάβει στο χώμα.

P.S. Συγχωράτε μου τις αλόγιστες υπερβολές... BackDoorMan ήσουν ακριβέστατος στην περιγραφή :grinning-smiley-043

Έμπλεξα με κακές παρέες μου φαίνεται...(ναι κύριοι εσάς εννοώ με τα πληκτρολόγια στα χέρια και τις συλλογές με τζαζοδίσκους, μην κάνετε τους ανήξερους!). Μπήκα στο φόρουμ για να συζητάω περί κλασσικής μουσικής και βρέθηκα να ακούω αγοραίες μουσικές από άθλια γύναια που σα να ξεψυχάνε μπροστά στο μικρόφωνο ενός παρακμιακού μπαρ του Broadway. (Θα μπορούσε να είναι και soundtrack από road movie. Καμία σχέση με την εκλέπτυνση μιας Madeleine Peyroyx...) Το κρίμα στο λαιμό σας, διαφθορείς, θα με κάνετε ποπάκια στα γεροντάματα.

αχαχαχα, που να ακούσεις και το δεύτερο της, τους Ελέφαντες, είναι κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερο ....

Απάντηση: Re: Κάτι soft...

αχαχαχα, που να ακούσεις και το δεύτερο της, τους Ελέφαντες, είναι κατά την γνώμη μου πολύ καλύτερο ....

Τους έχει τους ύμνους του, δε λέω...
Όμως δεν το έχω ακούσει ακόμη αρκετά, όπως το πρώτο.
Γεια σου Σπύρο -bye-

Ώπα, τώρα το είδα ... ο γιατρός υπερ-διαχειριστής ;;; :speechless-smiley-0:blink::speechless-smiley-0:blink::speechless-smiley-0:blink:

χαχαχαχα, επιτέλους δικαιώνονται όλοι αυτοί που φρονούν ότι κακώς έγινε η επανάσταση του 1821.... είχαμε πιάσει όλες τις διοικητικές θέσεις /κλειδιά ... το γκολ θα έμπαινε ούτως ή άλλως .... :flipout::flipout::flipout:

αμάν, έχω πάει στο θέμα με τα οπαδικά και βλέπω πυροσβεστικές παρεμβάσεις του ....

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

Απάντηση: Re: Κάτι soft...

αμάν, έχω πάει στο θέμα με τα οπαδικά και βλέπω πυροσβεστικές παρεμβάσεις του ....

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

Μήν ειστε off-topic Αγαπητό Μέλος στο Θέμα τής Πανέμορφης Rachael:grandpa::grandpa:

Γειά σου Σπύρο:flipout::grinning-smiley-043

To Happestance δεν το έχω ακούσει (ακόμη...) αλλά το Elephants Teeth Sinking into Heart το βρίσκω εξαιρετικό. Μικρή σχέση βρίσκω με τη Νόρα (μου αρέσει επίσης), είναι αντίστοιχα ...αργόσυρτη η Ραχήλ αλλά με έναν εντελώς άλλο (σκοτεινό να τον πω; ενδοσκοπικό ίσως; ) τρόπο.

Last edited:
Καμμιά 10αριά άντρες , ίσως και παραπάνω , έγραψαν σ' αυτό το θρεντ και απ' όσο καταλαβαίνω συμφωνούν ότι η Yamagata είναι Μ.Π ή P.t.

Καμμιά γυναίκα θα γράψει να μας πεί να πιάστηκε ; Διότι η μικρή μου εμπειρία από δυο κυρίες τις οποίες υπέβαλα σε διακριτική ακρόαση του δίσκου , μάλλον έδειξαν να κουράζονται ( Αβυσσος η ψυχη τους :flipout::flipout: )