Κατηγορία W5000!!Ενναλακτικές.

Emilot

AVClub Fanatic
18 June 2006
32,823
Εξάρχεια
Λοιπόν όπως καταλάβατε ξέμεινα απο προβολέα μιας και ο παλαίμαχος Benq 7800 μου άφησε χρόνους....

Οπότε αν καταλήξω θα καταλήξω στην κατηγορία του BENQ W5000, που όπως πάλι ξέρετε δεν υπάρχει ούτε σαν ζωγραφιά.....εκτός απροόπτου.

Αν δεν τον βρώ τελικά είμαι μεταξύ των δύο...

SONY HW10(αν και δεν την χωνεύω καθόλου)
LG AF115, που έμαθα ότι είναι κλώνος του sony

Τι να πάρω??

Ο χώρος μου είναι σαλόνι με απόσταση βολής 3,5 μετρα και πάνω καθαρά(το πάνω το λέω γιατί μπορώ να μετακομίσω τα έπιπλα).

Υ.Γ Θα ήθελα και την γνώμη του Μανώλη, που τους έχει δει και όλους, πιο "βαθιά".

Ευχαριστώ...

deν κοιτας και τον optoma 800xlv που ειχε ενα -200ε στην τιμη καταλογου?Κοντα στα 1550-1600ε θα τον βρεις.Σκεψου και τον sanyo 3000,epson 5000

Δυστυχώς, γιατί?

Στο you.gr υπάρχει κάτω από 1700 τελική με παράδοση σε 10 ημέρες. Σε αυτή τη τιμή νομίζω είναι ότι καλύτερο υπάρχει μακράν.

Μωρέ ρώτησα και στην InfoQuest και σε 10 μέρες θα ξέρουν πότε θα παραλάβουν, όχι ότι θα έρθει σε 10 μέρες....

Ελπίζω βέβαια μέχρι μέσα Ιούνιου να έρθει.

Νομίζω ότι σε αυτή την τιμή ειδικά αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη και όση αναμονή κι αν έχει... ε αν περάσουν 3-4 βδομάδες και δεν έχει έρθει και βιάζεσαι στην τελική το ακυρώνεις και παίρνεις κάποιον ετοιμοπαράδοτο, αν έχουν παράδοση θεωρητικά σε 10 μέρες και περάσουν φαντάζομαι έχεις κάθε δικαίωμα να ακυρώσεις την παραγγελία.

Παρήγγειλα έναν σε αυτή τη τιμή με αναμενόμενη άφιξη την Παρασκευή 5/6. Μετά δυστυχώς τον βάλαν στα 1899 :(

Δυστυχώς η νέα αντιπροσώπευση στην Ελλάδα έχει εκθέσει την εταιρεία τόσο σε επίπεδο σοβαρών καθυστερήσεων (τώρα μου είπαν την άλλη Τετάρτη - Πέμπτη) όσο και σε επίπεδο τιμολογήσεων.

Ειδικότερα ο υπεύθυνος εδώ δείχνει απολύτως κανένα σεβασμό προς τους πελάτες της BenQ.

Ή είναι εντελώς άσχετος ή προσπαθεί να καταστρέψει την BenQ στην Ελλάδα. Μήπως ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες?

Ευχαριστώ spcav για το info.

Για να ενημερώσω κ εγώ ο προβολέας ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα κ πρόχειρα έγινε το πρώτο στήσιμο. (by the way με την dalite που είχα πάρει από εσένα). Μόλις κρεμαστεί κανονικά θα ανεβάσω κ σχετικές φωτό.

18 μηνες οντως!

Μεγαλη η στασιμοτητα στο DLP στρατοπεδο....

Όταν είσαι "κλειδωμένος" σε έναν βέντορα (TI) είναι λίγο πρόβλημα..

Από την άλλη, στην κατηγορία του w5000 δεν έχουν σημειώσει ακριβώς τρελές προόδους οι ανταγωνιστές του.. παρότι έχουν αλλάξει αρκετά μοντέλα.