Κάτοχοι DVB-S2 δεκτών και κινητού πιάτου....

Voreios

Supreme Member
18 January 2007
4,750
...παρακαλούνται να τσεκάρουν στις 24.5 δυτικά (Ιντελσατ 905) την συχνότητα:
11048Η - 14400 - 2/3 DVB-S2 8PSK
η οποία φιλοξενεί έναν αριθμό καναλιών της Λατινικής Αμερικής.
Ο sotos 65 με skystar βλέπει και ακούει κανονικά 6 κανάλια
Εγω με DM800 ...μόνο ακούω αλλά δεν βλέπω τα κανάλια! Χτες που φόρτωσα την συχνοτητα εβλεπα το ένα κανάλι (Rumba TV) σήμερα...ούτε κι αυτό!
Παρακαλώ όσοι μπορούν ας ελέγξουν και ας αναφερουν αν βλέπουν και ακούνε τα κανάλια και με ποιον δεκτη!
Η συχνότητα εχει ισχυρό σήμα, αφού την βγαζει ο Σωτος με 1.15 στα Χανιά
Τελικά μηπως θελουμε κι εδω pids για να δούμε με τον 800αρη;

Attachments

• Rumba TV.JPG
    Rumba TV.JPG
    30.1 KB · Views: 28
Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί τα όρια μου δυτικά είναι οι 18 μοίρες μέχρι να φέρω τεχνικό να το κοιτάξουμε.

Λοιπόν την τσέκαρα και στον Edision Argus, ανοίγουν κανονικά τα κανάλια με εικόνα και ήχο, αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα που θα συντονιστείς στο κανάλι παγώνει η εικόνα (γράφει No video Signal) και μένει μόνο ο ήχος! Στην Skystar HD2 δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα (όσο πάει, τόσο πιο πολύ εκτιμώ αυτές τις κάρτες!!).

DSCN2129.jpg

Το μεσημέρι μου άνοιγε πάλι μόνο το Rumba TV και στα υπόλοιπα....μόνο ήχος.
Το βραδυ θα τσεκάρω τα pid video

Παιδια περιμενω να ερθει μια skystar hd2 εχω πιατο με μοτερ 1,2μ και dreambox 800,για δουλεψει σωστα η καρτα τι προγραμματα χρειαζομαι (π.χ progdvb,dvb viewer) ; Λιγο που ειδα οι περισσοτεροι εχουν προβληματα στην κινηση του πιατου.Ευχαριστω για οποια βοηθεια.

Οποιο πρόγραμμα σου κάτσει καλύτερα από τα Altdvb, DvbDream, DvbViewer Pro αρκεί να υπάρχει και το vplug.
Για προβλήματα με την κίνηση του πιάτου με 2-3 λέξεις... Υπάρχουν αλλά λύνονται.

Χωρίς να έχεις την κάρτα δεν μπορούμε να τα λύσουμε:flipout:

H κάρτα είναι αστέρι! Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Από προγράμματα σου απάντησε ήδη ο softice, απλά να προσθέσω ότι με το dvbviewer pro με τόσα μενού που έχει θα νομίζεις ότι έχεις κανονικό επιτραπέζιο δέκτη και εκμεταλλεύεται και στο έπακρο το τηλεχειριστήριο της skystar hd2. Α, και φυσικά σε καμία περίπτωση μην κρατήσεις το πρόγραμμα που έρχεται μαζί με την κάρτα..

Για να επανέλθω στο θέμα που άνοιξα, ξέχασα να πω ότι τσεκαρα και τα video pids και ειναι σωστά στον 800...
Κανείς αλλος με ίδιο ή αλλο dvb-s2 δέκτη που να τα έχει φορτώσει;
Τόσο λίγοι είμαστε με κινητά;

Είμαστε κι άλλοι αλλά δυστυχώς με όχι καλά ρυθμισμένο πιάτο... :smash:

Φιλιππε απο τοτε που εβαλα τα φτερα στο famaval δεν τολμω να παω πιο χαμηλα απο 12 west διοτι πρεπει να φτιαξω την πατεντα του Γιωργου με τη
σουστα για να μπορω να επαναφερω το πιατο μου!Οποτε sorry καντε λιγη υπομονη!
gab

Πανο ποτε υπολογιζειs να το πειραξειs λιγο το πιατο σου κριμα ειναι να εχειs
ενα τετοιο αλλα να μην το εκμεταλευεσαι στο 90% τουλαχιστον απο αυτο που μπορει να σου δωσει!
gab

Πριν 5 λεπτά η 11048Η μου έβγαλε 10 τηλεοπτικά και 8 ραδιοφωνικά με Hivion HD 9090X Ultima και κινητό Mabo 1,85

Τα έπιασα μεν αλλά συμβαίνει και ενα τρελλό.
Όταν μετακινήσω το πιάτο από ανατολικό δορυφόρο προς τον Intelsat 905 το σήμα χάνεται και δεν εμφανίζονται τα ήδη κατεβασμένα κανάλια.
Όταν το φέρω στη συγκεκριμένη θέση από τη δυτική πλευρά όλα μια χαρά..:stupido3:

Πιάτο, lnb ή δέκτης?
κάτι μου λέει το δεύτερο

Απάντηση: Re: Κάτοχοι DVB-S2 δεκτών και κινητού πιάτου....

Πανο ποτε υπολογιζειs να το πειραξειs λιγο το πιατο σου κριμα ειναι να εχειs
ενα τετοιο αλλα να μην το εκμεταλευεσαι στο 90% τουλαχιστον απο αυτο που μπορει να σου δωσει!
gab

gab, μάλλον προς φθινόπωρο το κόβω, όταν θα χαλαρώσει και λίγο η δουλειά, γιατί τώρα τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε ούτε τηλεόραση να δούμε, δυστυχώς... :ernaehrung004: