Κάτοπτρο για ταυτόχρονη λήψη 13°E, 9°E και 19.2°E

κοιτα οσο αφορα τα lnb να παρεις 0,1 db, απο μαρκα οποιο βρεις πιο φθηνο
edit ξεχασα να σ αναφερω οτι με ενα μετρο πιατο δε θα χρειαστεις slim lnb ,μη πας για μικροτερο κατοπτρο δεν αξιζει με την καμια

Last edited:
Το φτηνότερο lnb που λέει οτι ειναι 0,1 στο υπογράφω οτι ειναι χειρότερο από πολλά 0,2 ακόμα και 0,3!

Δε το ξέρω αυτό , ας πάρει 0,2 σιγά τις διάφορες , ούτε που το καταλαβαίνεις

Last edited by a moderator:
Οπότε να μην αρχίζω να ψάχνομαι περαιτέρω για μάρκες, ποιότητες κτλ. και πετάω λεφτά.
Να προσέξω κάτι σχετικά με τα db θορύβου των lnb ή ούτε αυτό μας ενδιαφέρει?
Όλα μας ενδιαφέρουν και καλό είναι να προτιμήσεις επώνυμα προϊόντα. Για κάτοπτρο πολύ καλή επιλογή είναι το gibertini αλουμινίου. Από lnb ποιοτικά μεταξύ άλλων είναι τα inverto, mti, smart. Δες και τα σχετικά θέματα: κάτοπτρα και lnb. Και στη δορυφορική ισχύει το "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις" για την αντοχή μιας εγκατάστασης στο χρόνο.

σωστο αυτο που λες, αλλα 13 χρονια με no name προιοντα δεν εχω το παραμικρο προβλημα, ασε που με βγηκαν μιση τιμη απ οτι αν επερνα κατι επωνυμο, τα βγαλανε τα λεφτα τους και εξακολουθουνε να τα βγαζουν

Re: Απάντηση: Κάτοπτρο για ταυτόχρονη λήψη 13°E, 9°E και 19.2°E

σωστο αυτο που λες, αλλα 13 χρονια με no name προιοντα δεν εχω το παραμικρο προβλημα, ασε που με βγηκαν μιση τιμη απ οτι αν επερνα κατι επωνυμο, τα βγαλανε τα λεφτα τους και εξακολουθουνε να τα βγαζουν

Ποτέ μην είσαι σίγουρος ότι είναι noname... τα Tecatel κάποιοι τα πουλάνε χωρίς να λένε ότι είναι μάρκα (γιατί δεν γνωρίζουν..) αλλά είναι μάρκα και καλή μάλιστα... ο πελάτης βέβαια νομίζει ότι πήρε κάτι σε no name !!!

Last edited by a moderator:
Χρειάζομαι κάτι άλλο στην άλλη μεριά του καλωδίου για να διαχωρίζει τα σήματα ή απλά ένα Τ (τάφ)?